• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ellerim

• Konu Sahibi Konu Sahibi ajdapekkankoliqimey
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
A

ajdapekkankoliqimey

Ziyaretçi
ablalarım ben 16 yaşındayım ama ellerim annemin rahatsızlığından dolayı iş gördüğümde hep su deterjandabenneyaptımki
ondan dolayı derim bir tuhaf daima kızarı çatlıo bide böle çizgilerle dolu sizin ellerinize hevesle bakıorum napıcam ben dermatologa gittin adam elime bile bakmadı:delphin:

önce at bakim o sigarayı elinden hiç yakışmıyor :mymeka:
sonrada annene acil şifalar dilerim :Saruboceq:
kullandığın detarjana dikkat et ..
bide iyi bir nemlendirici sür gece yatmadan Şeniz

kaydirigubbakcemile4tamam attım ablacım

saol ablam allah razı olsuna.s.

deterjan bilidğimiz mintax çamaşır suyu:çok üzgünüm:

nemlendiricimi ellerimi sirkeli suyamı koymadım vazelinlemi yatmadım kremmlerle ovmadımmı yok:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

kimyasallara alerjin olabilir. benim de var ve hemen kızarır. bulaşık yıkarken eldiven kullan. yada bebak acı badem kremi var migrostan almıştım ben yumuşacık yapar.

tamam ablacım alıcam hemen:(

kaydirigubbakcemile4tamam attım ablacım

saol ablam allah razı olsuna.s.

deterjan bilidğimiz mintax çamaşır suyu:çok üzgünüm:

nemlendiricimi ellerimi sirkeli suyamı koymadım vazelinlemi yatmadım kremmlerle ovmadımmı yok:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

bence öncelikle ellerini deterjan hele hele çamaşır suyundan uzak tutmalısın. mutlaka eldiven kullanmalısın. aksi takdirde ne yaparsan yap, bir yandan ellerini tahriş etmeye devam ettikçe faydası olmaz.

ya artık böle çok üzülüyorum arkadaşlarım ellerime bakıp aa neden böle diolar:(

dur aklıma bişey daha geldi bebak gerçekten iyi gelir de bepanthene krem ya da merhem alabilirsin. antiseptik olduğu için alerjine iyi gelir. yerimseniben

ablalarım ben 16 yaşındayım ama ellerim annemin rahatsızlığından dolayı iş gördüğümde hep su deterjandabenneyaptımki
ondan dolayı derim bir tuhaf daima kızarı çatlıo bide böle çizgilerle dolu sizin ellerinize hevesle bakıorum napıcam ben dermatologa gittin adam elime bile bakmadı:delphin:
Canım kıyamam sana :) ben sana bir tarif vereyim günde birkaç kere ve gece yatarken ellerine sür .Ben yıllardan beri el kremi yerine bu vereceğim tarifi sürerim çok iyi geliyor.Bir şişe gliserin içine birkaç damla limon suyu damlat ellerine sür .Hem eller yumuşcık oluyor beyazlıyor , ellerdeki çizgileri açıyor .Sürdüğünde sabah farkı hemen göreceksin .Bir de bulaşık eldiveni kullan , ayrıca soğuk havalarda bu gliserin karışımını yünlü eldivenden önce sür.Soğuk hava elleri çok kurutur. Bazen kako yağıda kullan ama gliserin en güzeli canım ,sevgiler..

dur aklıma bişey daha geldi bebak gerçekten iyi gelir de bepanthene krem ya da merhem alabilirsin. antiseptik olduğu için alerjine iyi gelir. yerimseniben
tmm abla allah razı olsun .s.
Canım kıyamam sana :) ben sana bir tarif vereyim günde birkaç kere ve gece yatarken ellerine sür .Ben yıllardan beri el kremi yerine bu vereceğim tarifi sürerim çok iyi geliyor.Bir şişe gliserin içine birkaç damla limon suyu damlat ellerine sür .Hem eller yumuşcık oluyor beyazlıyor , ellerdeki çizgileri açıyor .Sürdüğünde sabah farkı hemen göreceksin .Bir de bulaşık eldiveni kullan , ayrıca soğuk havalarda bu gliserin karışımını yünlü eldivenden önce sür.Soğuk hava elleri çok kurutur. Bazen kako yağıda kullan ama gliserin en güzeli canım ,sevgiler..

Saol abla deneyeceğim hepsini hemena.s.allah hepinizden razı olsun allh her istediğinizi size versin nediyeyimki başka

toplumda bu ellerle dışlanıyor insan :çok üzgünüm:

cnm bulaşık yıkarken mutlaka eldiven kullan banyodan sonra fln bırde yatmadan once bu rahatsızlık gecene kdr en azından her gece arkadasların dedıgı gıbı acıbadem yagı bepanthen vazelin gibi kremler surup eldiven geçir öle yat.. eminim etkisi olur optummm seniiikaydirigubbakcemile2

tamam ablacım yapcam dediklerinizin hepsini :Şenizbende öptm abla

gece yatmadan ellerini nemlendirici ve vazelinle bir güzel ov.güzel bir eldiven tak.bunu haftada iki defa yapsan faydasını görürsün.
bende annem gözünden ameliyat olduğunda bütün işleri üzerime almıştım mecburen ve senden iki yaş daha küçüktüm.ilerde herşeyi öğrendiğini anlarsın,küçük kadın.

tamam ilayda abla devam etcem vazelineaa.s.

öncelikle bulaşığı eldivenle yıkamayı alışkanlık haline getirmelisin deterjan zarar verir
soğuk su da çatlatır ılık suyla durula
bulaşık bitince ellerini sabunlayıp nemlendirici bir krem sür
arkadaşların da dediği gibi bepanten iyi gelir
saf zeytinyağı da sürebilirsin bir süre
ben geçenlerde netrogina el kremi aldım inanılmaz güzel bir krem
minik bir damlası bile yumuşacık yapıyor gerçekten:)

annene de geçmiş olsun bu arada canım

canım bende senin ggibi başladım küçük yaşta herşeye .. 16 yaşındaykene eviliğe adım atıyordum neyse..arkadaşlar herşeyi söğlemiş zaten birde benden tavisiye sakın ellerini yıkadıktan sonra veya suyla temastan ıslak bırakma sonra heme n icee kurula en önemlisi bu canım ..elin çok nemli kalırsa çok daha tahriş olur kışın özellikle ..birde sabunun bulaşık deterjanını bitkisel kullan artık okadar pahalı değil ..birde bol bol limon sür ..

canım benim annen için çok geçmiş olsun yazan arkadaşlarımın hepsine katılıyorum ellerini mutlaka kurula yıkadıktan sonra vakit buldukça nemlendirici sür gece yatarken vazelin i elllerine iice yedirip yün eldiven tak sabah ellerinin yumuşacık oldğunu görceksin ya da bepanten kremini veya merhemini kulan buda cildini besler ve onarır

canım öncelikle geçmiş olsun benim önerim kahve telvesiyle önce ellerine peeling yap sonra 2 dakika çok az sütle ovala ve nemlendiricini sür sık sık ben çok faydasını gördüm umarımsende görürsün

Back