• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ellerim sürekli kuru..Nemlendirmek için ne yapmalıyım ?

linda08

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2011
1.008
7
66
Antalya
slm ben ellerimden şikayetçiyim çok kuru ve sürekli su ile temasdayım eldiven kullansam zırt pırt çıkarmam lazım + eldiven kullanmama rağmen yinede kurular hele banyodan sonra vücudum bile kuru kremlediğim halde bile. nasıl nem verebilirim ellerime vücuduma hatta ayaklarıma :50:

slm ben ellerimden şikayetçiyim çok kuru ve sürekli su ile temasdayım eldiven kullansam zırt pırt çıkarmam lazım + eldiven kullanmama rağmen yinede kurular hele banyodan sonra vücudum bile kuru kremlediğim halde bile. nasıl nem verebilirim ellerime vücuduma hatta ayaklarıma :50:

gliserin iyi geliyor canım..eczanlerde var..masaj yaparak kullanabilirsin.

bende aynı dertten muzdaribim
sağlık problemi açısında bişey söyliyim troidlerine bi baktır derim ben
troid problemi olanlarda sık görülen bir durummuş doktor söylemişti

bende aynı konudan şikayetçiyim.bebeğim olacak diye bebek yağı almıştım bende bacaklarıma ve ellerime sürüyorumu baya faydası oldu yumuşacık ve de mis gibi kokuyor.üstelik de saçlrımın ucuna da sürüyorum forumda biri öyle yapıyormuş elektriklenmeye ve beslenmesine iy igeliyormuş

her ürün herkese farklı geliyor.yani herkese yaramayabiliyor. benim de ayaklarım ellerim böyle. ayaklarıma lapitak çok iyi geldi ama ellerime yıllardır arkonem yoğun nemlendirici kremini kullanıyorum.ufacık su değse hemen kurur cildim.

Back