• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ellerim Soyuluyor

adige_psase

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2007
20
1
86
İstanbul
Slm arkadaşlar benim ellerimlede başım dertte ya sizdede oluyomu bilmiyorum ama benim parmaklarımın arası soyuluyo rahatsız ediyooooo krem fln sürüyorum ama yok anacım ve birde bende şöle pamuk gibi güzel eller istiyorum ama bazen ellerimdeki damarlar fln çok belli olunca sanki erkek elimiş gibi hissedip sinir oluyorumm ayyyy derdime derman olacak varmı ki aramızda....:utangac:

Egzama olabilir,deterjan veya sabuna karşı allerjik bir tepki olabilir.Farkında olmadan kullandığın bir kimyasala tepki vermiş olabilir.Bir dermatologa gösterseydin ya canım.Geçmiş olsun.

egzamada kaşıntı falan oluyomuş galiba bi de kızarıklık öyle bişi yok sadece parmaklarım böyle önceki gibi kaygan değil yapış yapış biraz böyle terleyip kurumuş gibi sanki

Yok gülüm egzamanın her çeşidinde kaşıntı olmaz.Deri pul pul soyulur,kurumuş gibi olur.Oğlumun elleri olmuştu ondan dolayı çok iyi biliyorum.Kaşıntısı da yoktu.
Ama bu ille de senin ellerin egzamadır anlamına gelmiyor tabii.Kullandığın el sabunu,yüz sabunu,sıvı sabun veya bulaşıkta kullandığın sıvıyla da alakalı olabilir diyorum ya.Devam ederse mutlaka bir dermatoloğa git,oldu mu?Tekrar geçmiş olsun.

kurbağalardaki evrimleşme insnlara geçmemiştir yavvss.. :D bnmde soyuluyodu sonra bi baktım yüzüm için kullandığım sivilce şeyi meğersem deriyi yeniliyomuş o yüzden soyuluyomuş öyle bişey olabilirmi??

benim de soyuluyor canım.ben havalara yoruyorum,kış zamanı hi böyle bir sorunum olmazdı(kişisel fikrim fisfisfis) bephantene kullanıyorum ben yumuşatıyor.çok ciddi bişi değil ama istersen cildiyeciyle görüş canım:1hug:

benimde bu aralar soyuluyor.arkadaşlar nisandan itibaren insan deri değiştirmeye başlar.kiminde belli belirsiz olur.kimininki bnmki gibi burnuna kadar soyulur.:)avuç için bile soyuluyor.ama kaşıntı olmuyor.bir iki kere soyulduktan sonra sorun yok.sürekli böyle bi şikayetiniz varsa tabi başka bişeydir.

Arkadaşlar Benim De Ellerim Soyulur Ara Sira.daha çok Elde Bulaşik Yikadiğim Zamanlar.size Tavsiyem Exipial Lipo Dur.eczanelerde Bulabilirsiniz.1-2 Günde Yumuşatir Ve Soyulmayi Geçirir..

benimki de öle hatta yaşlı kadın eline bensetiolar arkadaşlarım bi de benim kolumdaki damarlar da cok şişkin ve belli sevgülüm haltercilere benzetioo :((

Aynı konuda başlık açmak için girmiştim ama bu konuyu gördüm.Benim de ellerimin üzerinde çillenmeler var ve fazlasıyla yoğunlaştı. Engelleyen yada geçiren birşey bilen arkadaşlar varsa yardımlarınızı rica ederim...

Arkadaşlar Yaz Ve Kiş Mutlaka Güneş Kremi Sürmek şart Ve şu Tarif Hem Yüz Hem Diğer Bölgeler Için Muhteşem öneririm Suna Dumankaya Dan Not Almiştim; Bir Su Bardaği Alkol Içerisine 1 çorba Kaşiği öğütülmüş Keten Tohumu Bir Kavanoz Da Kariştirilir Ağzi Sikica Kapatilir 15 Gün Bekletilir Sonra Süzüp Pamukla çil Olan Bölegeleri Silin Mutlaka Koruyucu Güneş Kremiyle Kullanin.

Kislar Ayrica Bir Marulu Tam Göbek Kismini Alip Iyice Ezin Ezmek Derken Mesela Rondoda Iice Ezin Sonra Bu Suyla Lekeleri Silin :)

Back