Ellerim buruşuyor

KahveGozlum

Üye
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2013
36
0
16
İstanbul
Kızlar gayet normal bişey biliyorum ama benim ellerim son zamanlarda Çok çabuk buruşuyor.

elimi yıkarken bile buruşuyor suda 1 dk bile durmasa buruşuyor eskiden böyle değildi çok uyuz bişey zaten hiç sevmem burusmasını garip olurum niye olabilir acaca bi fikri olan varmı ?

Kızlar gayet normal bişey biliyorum ama benim ellerim son zamanlarda Çok çabuk buruşuyor.

elimi yıkarken bile buruşuyor suda 1 dk bile durmasa buruşuyor eskiden böyle değildi çok uyuz bişey zaten hiç sevmem burusmasını garip olurum niye olabilir acaca bi fikri olan varmı ?

Araştırdım ama sebum eksikyiği diyor onun ne olduğuyla alakalı birşey bulamadım canım :44::44:

kaç yaşındasın, yani el buruşması için belli bi yaş lazım, azmı su içiyorsun, su iç istersen.

Son düzenleme:
yaşlada alakası olabilir..
ama mesela suyla çok uğraşşıyosan,ellerin sürekli suda ise, sonra az bile tutsan hemen buruşur diye biliyorum:44:
yada uydurdummu bilmiyorum:1: hatırlıyorum öyle bişi:17:

Benimde ellerim 10 dk suda dursun hemen buruşur.
Bu derinin altındaki bilmem ne yağlarının suyun etkisiyle dengesini bozması sonucu oluşurmuş öyle bi bilgi edinmiştim :1:
Bende suyla pek uğraşmam ama geçen gün misafir çok diye bütün mutfak işi bana kaldı bütün gün suyla uğraştım buruştu düzeldi. Akşam 2 bardak yıkadım hemen buruştular. Alıştılar mı ne :27: Tuhaf gerçekten

ben de neden acaba diye düşünüyordum kendi kendime
aynı dert bende de var iki dk su görmesin hemen buruşur oldu ellerim..
aynı zamanda çok halsizleştim ve asabım da çok kolay bozulur oldu son günlerde.
:44:

Back
X