On41 Popüler Üye Kayıtlı Üye 27 Temmuz 2009 4.154 12 116 39 Kocaeli 17 Ocak 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi meyza #21 bunu bi yerde daha okumuştum..basit aslında ama vakit ayırıp deneyemedm.. aklımda olsun.tşk
Mermaid26 evrekkaaaa Kayıtlı Üye 27 Mayıs 2009 3.612 353 198 17 Ocak 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi meyza #22 tskurrler bende yaptim bunu cok ise yariyor:):)
EbRuLi Nirvana Kayıtlı Üye 16 Temmuz 2008 1.416 25 683 39 18 Ocak 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi meyza #23 PembeSaten .!.: Valla vaktin varsa, neden olmasin, teni yumusatacagi kesin... Oyle cok fazla malzemeye de gerek yok zaten, sakin ziyan etme. Normal peeling ambalaji kullandigini dusun, olculeri ona gore karistir. Genişletmek için tıkla... Kendime her zaman vaktim var valla. Hafta sonu deneyeceğim:) Sizinle paylaşırım hemen sonucu.
PembeSaten .!.: Valla vaktin varsa, neden olmasin, teni yumusatacagi kesin... Oyle cok fazla malzemeye de gerek yok zaten, sakin ziyan etme. Normal peeling ambalaji kullandigini dusun, olculeri ona gore karistir. Genişletmek için tıkla... Kendime her zaman vaktim var valla. Hafta sonu deneyeceğim:) Sizinle paylaşırım hemen sonucu.
I ilosh Aktif Üye Kayıtlı Üye 16 Ekim 2009 4 0 86 İstanbul 18 Ocak 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi meyza #24 EbRuLi_SuLTaN .!.: merak ediyorum valla tüm vucuda uygulanırsa tende etkisi nasıl olur acaba? Genişletmek için tıkla... zaten ben bunu daha önce yüz için duymuştum ve uygulamıştım gerçekten sonuç güzel
EbRuLi_SuLTaN .!.: merak ediyorum valla tüm vucuda uygulanırsa tende etkisi nasıl olur acaba? Genişletmek için tıkla... zaten ben bunu daha önce yüz için duymuştum ve uygulamıştım gerçekten sonuç güzel