• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eller her daim frenchli

garip_bir

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2011
454
4
66
Aksaray
bunun pastel le olanı vardı ama paste çok garip hissettiryo bence
o yüzden ben tebeşirle yapıORum bakıın (:

YORUMLARDAN DOLAYI RESİMLERİ KALDIRDIM.

yapımı: Tebeşiri tırnağımıza sürüyruz (:
bukadarr....
:52::34:
UMaRım beğenmişsindir..
:54:

Eklentiler

• $Görüntü009.jpg
    $Görüntü009.jpg
    25,5 KB · Görüntüleme: 177
  • $Görüntü007.jpg
    $Görüntü007.jpg
    30,2 KB · Görüntüleme: 102
  • $Görüntü004.jpg
    $Görüntü004.jpg
    52,3 KB · Görüntüleme: 146
  • $Görüntü006.jpg
    $Görüntü006.jpg
    23,4 KB · Görüntüleme: 123
Son düzenleme:
Bildiğimiz tebeşir mi bu ? (Böyle değilse gülmeyin ) :78:

Peki silinmiyor mu çabucak ?

o tebeşirin sesi ıyyy bide tırnağıma sürücem ojeler ne güne satılıoo yahu ilginç olcam die :50::20:

nasıl yani tebeşiri sürüp üzerine bide oje sürüyosun ve çıkmıyo mu o tebeşir

Çok kötü yaa. Bakımlı görünmenin aksine daha kötü görünüyor bence. Kolay olsun diyorsan beyaz tırnak kalemleri var onlardan dene.

tırnakların içini heralde tebeşirle dolduruyo.ama o hemen çıkar.oje sürmek varken nie öle bi saçmalık yapalım ki.parası yok heralde desem 1 lira ojeler

Okulda hiç ellerini yıkamıyormusun ki çıkmıyor o tebeşirler ?
Bana mantıksız geldi ne yalan söyleyeyim.
Hem onu tırnağının içine sürerken çıkardığı sesi de cabası .
Pratik ve beleş olsun diye bu yöntemi hiç deneyemem valla :)
Tırnak içlerine sürülen beyaz mat kalemler satılıyor çok ucuza ondan alır kullanırım daha iyi bunu denemektense.Gerçi o kalemler de ellerini yıkayınca çıkıyor ama neyse...

Okulda hiç ellerini yıkamıyormusun ki çıkmıyor o tebeşirler ?
Bana mantıksız geldi ne yalan söyleyeyim.
Hem onu tırnağının içine sürerken çıkardığı sesi de cabası .
Pratik ve beleş olsun diye bu yöntemi hiç deneyemem valla :)
Tırnak içlerine sürülen beyaz mat kalemler satılıyor çok ucuza ondan alır kullanırım daha iyi bunu denemektense.Gerçi o kalemler de ellerini yıkayınca çıkıyor ama neyse...

çıkmıyormuş demkki ki konu açıyorum ..!!

Bende o mat beyaz tırnak kalemlerinden aldım ve onu tırnağımın içine değil dışındaki beyaz kısmına sürüyorum üstünede bi cila ohh...bu acil durum için tabi,daha zamanlı vaktimde doğru düzgün french yapıyorum...bence sizlerde kalemi tırnak içine sürmeye çalışıp uğraşmayın bide üstelik elini yıkaman an meselesi....

yani beğenilebilir fakat hiç sıhhi değil.
sonucta gün içerisinde dokunduğunuz birçok şey olacak ve ağzınıza götürme yeme
içme gibi durumlar...Mikrobik bir etken bence.
Yine de bu şekilde tırnakları seviyorsanız (ki en doğalı sırf sadece temiz ve bakımlı olanıdır)
oje kullanmanız daha doğru olur.
bu sadece birkaç dakikalık yada saatlik gezi yada eğlence için olabilir gibime geldi nedense:34:

bir paylaşıma bu kadar hakaret edilirmi:53:yuh yani dövseydiniz bari de tam olsaydı:1:beğenmediyseniz sadece söylemeniz yeterliydi açıkçası bencede doğru bir yöntem değil uygulamam olur biter yani:34:

Back