• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

elladan dolayı mıdır?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

svennaa

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Mart 2025
33
3
1
25
Özetle anlatayım

1 şubatta yanlıslıkla partnerim icime girdi hemen cıktı korktuk 45. saatte ella aldım

Sonrasında 15 subatta 2 gün erken pıhtılı normal regl oldum

28 subatta ise kondom kullanarak iliski yasadık ve o iliskide de kondom olmasına ragmen icimdeyken bosalma olmadı, kondomu kontrol ettik kondomda hicbir sıkıntı yoktu ve penis vajina teması olmadan kondomu takti

Şimdi ise benim 15 16 en geç 17 martta regl olmam gerekiyordu hala olmadım. Biliyorum bugün ayın henüz daha 18'i ama benim reglim hep günü gününe gelirdi. Benim bu ay reglimin gecikmesinin sebebi GEÇTİĞİMİZ AY 3 şubatta kullandığım elladan dolayı mıdır?? yoksa ben hamile miyim??? lütfen gören bilgisi olan herkes cevap versin

gecikmesinin sebebi GEÇTİĞİMİZ AY 3 şubatta kullandığım elladan dolayı mıdır?? yoksa ben hamile miyim???
Gebelik oluşturacak bı sebep yok, bence ilk durum sebebi ama belli olmaz bikac gün daha geçince test yapar emin olursun

ella dan olma olasılıgı yuksek . içenize bosalma da olmamıs anladıgı kadarı ile. stres yapıyorsunuz ondan da olabilir. ama ella hormonlar ile iyi oynayan bir hap etkisi 3 ay kada sürüyor diye biliyorum

ella dan olma olasılıgı yuksek . içenize bosalma da olmamıs anladıgı kadarı ile. stres yapıyorsunuz ondan da olabilir. ama ella hormonlar ile iyi oynayan bir hap etkisi 3 ay kada sürüyor diye biliyorum
evet içe boşalma olmadı. aslında cok da stresli bi halim yok gün içinde kafama takmıyorum ara sıra cok nadiren geliyor aklıma bu durum benim. Ella'nın hormonlarımı bozması sonucu oluyordur bu gecikme değil mi??

Çocuk yok. Millet gün aşırı çocuk yapıyor olsun diye. Ella yüzünden gecikmeniz

2 kere seks yapmışsınız ondada hamile miyim hamileyim diye kendinize stres yapıyorsunuz. Bu kadar stres yapacaksanız neden seks yapıyorsunuz? İçinize giden sperm yokken nasıl hamile kalacaksınız? Millet çatır çutur ilişki yaşıyorda yine olmuyor. Siz uzaydan bebek gelmesini bekliyorsunuz resmen. Ella hormonlarınızı bozmuş hamile değilsiniz

2 kere seks yapmışsınız ondada hamile miyim hamileyim diye kendinize stres yapıyorsunuz. Bu kadar stres yapacaksanız neden seks yapıyorsunuz? İçinize giden sperm yokken nasıl hamile kalacaksınız? Millet çatır çutur ilişki yaşıyorda yine olmuyor. Siz uzaydan bebek gelmesini bekliyorsunuz resmen. Ella hormonlarınızı bozmuş hamile değilsiniz
evet haklısınız beni geren şey zaten şubatın başında kondomsuz bi sekilde yanlıslıkla içime girdiği zaman olası bi zevk suyundan sperm geçip geçmeme muhabbetiydi. O ayda da zaten regl oldum normal gününden 2 gün erken şekilde. Ama ne bileyim işte normalde böyle yapmam asla ama gecikince bi stres doldu içim ve akla da nedense hep bu ihtimal geldi. ben her seyi doğru bir sekilde yazdım eksik yanlıs yazdıgım bir yer bile yok bu anlattıklarıma göre gebe olmadığımı bu gecikmenin elladan kaynaklandığını söylüyorsunuz değil mi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X