Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hanımlar merhaba, 31 temmuzda adet oldum 5 ağustosta yani 6.gün kanamam yoktu adetim bitmişti sevgilimle sürtünme yolu ile ilişkiye girdik sevgilim vajinamın üstüne boşaldı içeri birkaç damla sperm gittiğini farkettik 2 saat içinde ella hapını aldım. Ella çok kuvvetli bir hap aldığım ilk 3 gün aşırı derecede mide bulantısı yaptı yemek yiyemeyecek hale geldim. Benim durumumda olanlara yardımcı olmak istedim. Adet başlangıcından takiben 15 gün sonra yumurtlama oluyor yani düzenli adet görüyorsanız yumurtlama gününüzü tespit edebilirsiniz. Yumurtlama gününden önce gebe kalmak neredeyse imkansız. Üstüne bir de ella aldıysanız ki ,ella içine boşalma durumunda bile %98 koruyor, bu ihtimal çok çok düşük. Sürtünme ile ilişkide vajina üstüne boşalmada spermin çok fazla içeri girme durumu da pek söz konusu değil. Ben ella içtim yine de içim rahat olsun diye ve adetim 2 gün gecikti bu da gayet normal bir durum strestendir diye düşündüm. Adet olduğuma göre hamilelik de söz konusu değil. Stres yapmayın umarım siz de mutlu bir son yaşarsınız :)
[/QUOTE]son adetim 9 ağustostu 25 ağustosta içe boşalma olup olmadığından emin olmadan 20 saat sonra ella kullandım ancak hala regl olmadım 3 gün önce idrar testi negatif çıktı ancak kesin sonuç değilmiş o sürede bana da yardımcı olun sizce hamile olabilir miyim
İçine boşalma olmadıysa hamile olma ihtimali çok çok çok düşük büyük ihtimalle reglin stresten gecikmiştir kendini biraz rahatlat üstelik ella da kullanmışsın test de negatif çıkmış rahatlarsan regl olursun diye düşünüyorum 1 haftayı geçerse doktora gitmek en iyisi
Merhabalar bayanlar merak ediyorum ella ertesi gün hapı kullanan varmı aranızda ...ilacı kullandım hiç bir yan etkisini göstermedi adet düzensizligimi yaptı acaba cunku regl dönenimnden 4 gün geçti gebelik testide yaptım ancak negatif belirsizlik çok kötü adet söktürücü ne yapabilirim
Ella etkili bir ilaç ama garantisi Yok . Şöyle söyleyim arkadaşım ilk gün kullanmasına rağmen hamile kaldı . Yani tamamen şans işi 3 .4 .kullanmama rağmen bende işe yaradı .Bende 2 gün önce aldım ella fakat kanama falan yok sadece şiddetli kasık ağrısı var göğüslerimde ağrı ve şişlik bunlar normal sanırım ama birde hamile kalınıyor mu bu hapla acaba 22 saat sonra içmiş oldum umarım öyle bir durum söz konusu değildir.
O zaman bende adet günümü bekleyip göreceğim 2 tane oğlum var ve bir 3. Yü hiç düşünmedim. Yada gebelik testi alsam bir sonuç verir mi sizce?Ella etkili bir ilaç ama garantisi Yok . Şöyle söyleyim arkadaşım ilk gün kullanmasına rağmen hamile kaldı . Yani tamamen şans işi 3 .4 .kullanmama rağmen bende işe yaradı .
Ella etkili bir ilaç ama garantisi Yok . Şöyle söyleyim arkadaşım ilk gün kullanmasına rağmen hamile kaldı . Yani tamamen şans işi 3 .4 .kullanmama rağmen bende işe yaradı .
2 haftada% 99 sonuç veren testler var Alıp öğren bakalım . Sonuç alırsınO zaman bende adet günümü bekleyip göreceğim 2 tane oğlum var ve bir 3. Yü hiç düşünmedim. Yada gebelik testi alsam bir sonuç verir mi sizce?
Tamam alıp yapayım bakalım sonuç ne olacak teşekkür ederim2 haftada% 99 sonuç veren testler var Alıp öğren bakalım . Sonuç alırsın
Rica ederimTamam alıp yapayım bakalım sonuç ne olacak teşekkür ederim
Merhaba,
Sırf bu konu yüzünden siteye üye oldum desem yeridir..
Hatrı sayılır sayıda arkadaşımın Ella sonrası hamileliği olmuş bu sitedeki başlıklardan okuduğum kadarıyla..
Adetimin bitiminden yaklaşık 2.5 hafta sonra eşimle korunmasız ilişki yaşadık. Daha doğrusu korunma yöntemimizde sıkıntı oldu. Yeni evli olduğumuzdan çocuk düşünmüyoruz. Ben de ertesi gün akşam (yaklaşık 20 saat sonra) Ella kullandım. Adetim 21 nisan olmalıydı. Şimdi hala adet olmadım. (2.5 hafta gecikti) İlaç sonrası bir yan etki ya da kanama da yaşamadım. Henuz test yapmadım. Son 1 haftada 2 gün şüpheli sancı yaşadım , hepsi bu.
Normalde düzenli adet görüyorum sayılır. Bu akşam test yapacağım. Psikolojik olarak da adet görmüyor olabilirim ama test yapmadan içim rahat etmeyecek...
Merhaba arkadaslar benimde son adet tarihim 11 eylul korunmali bi iliski olsada ben 7 saat sonra ella kullandim normalde 21 le 25 gun araligi adetlerimin ama buay 5 inci gundeyim tik yok kan ve idrar tahlili verdim temiz cikti dayanamadim ultrosona girdim orada da birsey cikmadi doktor progestan 50 mg igne yapti 3 tane dun ama bugun yine muthis bel agrim var boyle durumu yasayan varmi aranizda