• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ella ve kondom

bruder34

Üye
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2021
48
3
16
bugün adet döngümün 14. günü ve ilişkiye girdim ilişki sırasında 5 kere kondom değişitrdik bir şey olmasın diye aama bazen kondom yukarı kayıyordu ve ilişkiden 1 saat sonra ella içtim çok kkorkuyorum hamilelik rski var mı

Zaten korunuyorken bi de neden bu kadar hormon yüklü bi ilacı vücudunuza alıyorsunuz yahu bu kadar mı sevmiyorsunuz kendinizi?

Risk illaki vardır ama %0.001

Leblebi gibi ella atıyor gençlik. Zaten infertilite yaygınlaştı, 10 yıl sonra normal yoldan hamile kalanlar bi elin parmağını geçmeyecek sanırım.

Hamile kalmazsın da, canının kıymetini bil.

Hiçbir korunma yöntemi kesin değildir ama bu kadar şeyde oran baya düşüktür hiçe yakın

Zaten korunuyorken bi de neden bu kadar hormon yüklü bi ilacı vücudunuza alıyorsunuz yahu bu kadar mı sevmiyorsunuz kendinizi?

Risk illaki vardır ama %0.001
ilk defa ilişkiye girdim tedirginim maalesef araştırıp baktım ama içim rahat etmedi bir kereliğine kullandım

ilk defa ilişkiye girdim tedirginim maalesef araştırıp baktım ama içim rahat etmedi bir kereliğine kullandım
Kullanma daha, ilişki yaşıyorsanız da tam yaşayın 5 kere kondom değiştirecek kadar durarak ne keyif alabilirsiniz ki? Pahalı da meretler. Gerek yok.

Bu kadar telaşlanıyorsanız yumurtlama döneminde ilişkiye girmeyin. Ertesi gün hapları vücudun dengesini bozuyor. Bir kadın ömrü boyunca en fazla iki kez kullanmalı diye duymuştum.

Bu kadar telaşlanıyorsanız yumurtlama döneminde ilişkiye girmeyin. Ertesi gün hapları vücudun dengesini bozuyor. Bir kadın ömrü boyunca en fazla iki kez kullanmalı diye duymuştum.
Kullanma daha, ilişki yaşıyorsanız da tam yaşayın 5 kere kondom değiştirecek kadar durarak ne keyif alabilirsiniz ki? Pahalı da meretler. Gerek yok.
bugün yan etkileri başladı karnıma kramp giriyor midem bulanıyor çok kötü oldum geçmesi için mecbur bekleyecek miyim yaa yoksa bi şey yapsam geçer mi

Back