• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ella tablet ve adet gecikmesi

Bicare58

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Mart 2018
783
107
103
51
HANIMLAR ACIL YARDIM ERTESI GUN HAPI KULLANIP DIŞ GEBELIK YASAYAN VARMI LUTFEN CVP VERIN..

Cnm adetimin ustunden 7 gun gecti evdeki testlerde negatif cikiyor kasıklarim 5 gundur adet gorekmisim gibi agriyor fakat bir turlu olmuyor iyice korkmaya basladim pazartesi kan vereyim

Evde yaptiklarim negatif iliskimden bu yana 21 gun oldu bu surede gebelik idrar testinde cikardi degilmi

Ella gecikme yapar. Stresede girmissiniz oda yapar negatif cikiyosa bence korkmayin ya bi kan testi verin yinede

Bugun olmazsa acilemi gitsem artik dis gebelik korkusu basladi adet sancisi gibi ama 7 gun gecikti adetim bukadar sanciya olmadim

Ayni seyleri yasadim daha once kizlar. Ella denen illet insanda psikoloji birakmiyor. Cok nadir kiside gebelik oluyor ama genel anlamda etkili bi ilac. Ya erken yada gec adet yasatir. Ilk kullandigimda 15 gun gec oldum, 2.de 7 gün, 3.de 3 gun erken oldum. Ama hepsinde ayni seyleri yasadim. Hamilemiyim diye. Bel sirt kasik agrisi bulanti akinti hepsi...

Back