- 17 Mayıs 2024
- 52
- 7
- 1
- 33
Yok ben kullanmadim ice bosalma olmadi cunku ama stres yapmistim beklenen gunde olmayinca bu yuzden de 8 gun gecikti en buyuk olay stres mesela bu ay regl olmama ragmen sacma sacma kendimde belirtiler buldum yok lekelenme yok midem bulandi yok agrim var gibiSende ertesi gün kullanmış mıydın
Anladım umarım biran önce olurum stres çok kötü gerçektenYok ben kullanmadim ice bosalma olmadi cunku ama stres yapmistim beklenen gunde olmayinca bu yuzden de 8 gun gecikti en buyuk olay stres mesela bu ay regl olmama ragmen sacma sacma kendimde belirtiler buldum yok lekelenme yok midem bulandi yok agrim var gibi
Hic stres olma gerek yok gercekten bak kan testide yaptirmissin sayisiz erken gebelik testi yaptim da diyorsun bahsettigine gore zaten iliski olali 1 ay olcak neredeyse bu zamana kadar cikardiAnladım umarım biran önce olurum stres çok kötü gerçekten
Bence de çıkardı çoktan kanda yaHic stres olma gerek yok gercekten bak kan testide yaptirmissin sayisiz erken gebelik testi yaptim da diyorsun bahsettigine gore zaten iliski olali 1 ay olcak neredeyse bu zamana kadar cikardi
İstemsiz kasıyorum yaBence kendini boşuna kasıyorsunuz tabiki kasmak çok normal ama bıraz daha bekle kan testi bile verdin onda da çıkmadı
Evet seni çok iyi anlıyorum ama o kadar teste çıkardı merak etmeİstemsiz kasıyorum ya
Geç döllenme muhabbetine şimdi stres yapmaya başladım hahaahhaEvet seni çok iyi anlıyorum ama o kadar teste çıkardı merak etme
Hasta olduğunda hepsinin boşa olduğunu anlıcaksınGeç döllenme muhabbetine şimdi stres yapmaya başladım hahaahha
Ya iyice kafayı yedim kasığıma doğru bitaz da ortası gibi aslında sertlik var böyle yuvarlak şeklinde ellediğimde hissedebiliyorum iyice takmaya başladım kan da çıkardı dimi geç döllenme de olsaHasta olduğunda hepsinin boşa olduğunu anlıcaksın
Canım valla seni çok iyi anlıyorum bende geç hastalandığım da karnıma dokununca sertlik hissediyordum sanki içimde birşeyler kıpırdıyor gibi hissediyordum bunların sebebi vucüt seni dinliyor sen nasıl hissedersen vucüt sana öyle tepki verir o karnında ki sertlik de hastalanmadığın içinYa iyice kafayı yedim kasığıma doğru bitaz da ortası gibi aslında sertlik var böyle yuvarlak şeklinde ellediğimde hissedebiliyorum iyice takmaya başladım kan da çıkardı dimi geç döllenme de olsa
Ayyyy Allahım çok zorrrrrrrrCanım valla seni çok iyi anlıyorum bende geç hastalandığım da karnıma dokununca sertlik hissediyordum sanki içimde birşeyler kıpırdıyor gibi hissediyordum bunların sebebi vucüt seni dinliyor sen nasıl hissedersen vucüt sana öyle tepki verir o karnında ki sertlik de hastalanmadığın için
Evet gerçekten çok zor bir süreç bak ben oldum üç gün sürdü bitti acaba dedim üstüne mi gördüm ama bugün tekrar hastalandım çok şükürAyyyy Allahım çok zorrrrrrrr
Evet gerçekten çok zor bir süreç bak ben oldum üç gün sürdü bitti acaba dedim üstüne mi gördüm ama bugün tekrar hastalandım çok şükür
Regl söktürücü mü alsam acabaEvet gerçekten çok zor bir süreç bak ben oldum üç gün sürdü bitti acaba dedim üstüne mi gördüm ama bugün tekrar hastalandım çok şükür
Şuan hormonların zaten hastalanmak için mücadele ediyor bide onu içip daha da mahvetmeRegl söktürücü mü alsam acaba
27si ilişki yaşadım ya geç gebelik olsa bile 25 martta verdiğim kanda çıkardı değil mi ilişkimin üstünden neredeyse 28 gün geçtikten sonra verdimŞuan hormonların zaten hastalanmak için mücadele ediyor bide onu içip daha da mahvetme
Tabiki de çıkardı kan testinde değil idrar testinde bile çıkardı şimdiye27si ilişki yaşadım ya geç gebelik olsa bile 25 martta verdiğim kanda çıkardı değil mi ilişkimin üstünden neredeyse 28 gün geçtikten sonra verdim
Dimi bence de çıkardı ya kaç gün geçti üstündenTabiki de çıkardı kan testinde değil idrar testinde bile çıkardı şimdiye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?