- 7 Haziran 2024
- 60
- 8
- 1
- 22
- Konu Sahibi meliscecen51
-
Kan tahlili yaptır bir doktora git. İlaçtan olabilir de olmayabilir de.Ben 3 ay önce kullandım Ella ilk defa. 3 kere regl oldum ama üçüncü reglimden 16 gün sonra tekrar regl oluyorum erkenden. ilaçtan midir ya bilen birileri yardımcı olabilir mi
Bu mu yardim.sağol düşünemedim zaten iki ihtimal var yaniKan tahlili yaptır bir doktora git. İlaçtan olabilir de olmayabilir de.
Tövbe ya Rabbi gece gece. Doktora git demeyi de beğendiremiyoruz. Döngün bozulmuş nerden bilelim niye bozuldu. Git doktora işte baksın düzgünce. Şu yazdıklarından ne oldu nasıl desin millet Allah aşkına sen de yani. Değerlerine baksın ultrasonda baksın gereken neyse söyler işin uzmanı ya hani. Farazi ne demesini bekliyorsun insanların. Ella bozar evet ama sebep o mu nerden bileceğizBu mu yardim.sağol düşünemedim zaten iki ihtimal var yani
Ben ella kullanıp yaşadıklarımı yaşayan var mı diye sordum sadece zaten. niye sataşnaya yer aradınız ki bişey sordum.ilk defa kullandım bilmiyorum ilacın etkisini o yüzden burdan yardim almak istedim bilen yaşayan varsa diyeTövbe ya Rabbi gece gece. Doktora git demeyi de beğendiremiyoruz. Döngün bozulmuş nerden bilelim niye bozuldu. Git doktora işte baksın düzgünce. Şu yazdıklarından ne oldu nasıl desin millet Allah aşkına sen de yani. Değerlerine baksın ultrasonda baksın gereken neyse söyler işin uzmanı ya hani. Farazi ne demesini bekliyorsun insanların. Ella bozar evet ama sebep o mu nerden bileceğiz
Ella kullanmadan önce de herşey normal seyirdeydi yani düzeni vardı reglimin o yüzdenBen ella kullanıp yaşadıklarımı yaşayan var mı diye sordum sadece zaten. niye sataşnaya yer aradınız ki bişey sordum.ilk defa kullandım bilmiyorum ilacın etkisini o yüzden burdan yardim almak istedim bilen yaşayan varsa diye
Sataşmıyorum sen çok gerginsin.Ben ella kullanıp yaşadıklarımı yaşayan var mı diye sordum sadece zaten. niye sataşnaya yer aradınız ki bişey sordum.ilk defa kullandım bilmiyorum ilacın etkisini o yüzden burdan yardim almak istedim bilen yaşayan varsa diye
Hamile miyim diye bile düşünüyor insan lanet bi ilaç olduğu için zaten. ilk defa kullandım mecburen ama 3 kere regl oldum herhalde değildir ne bileyim. gergin değilim sadece endişeliyim kusura bakmayınSataşmıyorum sen çok gerginsin.
İlaç çok ağır bir ilaç etkisi de çok
Üç regl üzerine gebe değilsindir ama adet düzenin bozulmuş gibi duruyor.Hamile miyim diye bile düşünüyor insan lanet bi ilaç olduğu için zaten. ilk defa kullandım mecburen ama 3 kere regl oldum herhalde değildir ne bileyim. gergin değilim sadece endişeliyim kusura bakmayın
Çok sağolun .Üç regl üzerine gebe değilsindir ama adet düzenin bozulmuş gibi duruyor.
Siz adet oldunuz mu veya kac gün gecikti ikinci adetinizbu şekilde olması normal midir 1 haftayı gecti hala regl olmadım. içime boşalmadı ama meni gelmiştir diye ella kullandım 20 gün gectikten sonra test yaptım negatif cıktı ama ikinci ayda regl olmadım ella kaynaklı mıdır? tekrar test yapmalı mıyım? tarlusal kullanmalı mıyım ya da?
Normalde zaten 2 3 gün erken geç olabiliyorsun bunu normal karşılıyorlar ilacın etkisi ağır olduğu için yanlış soylemim ama uzun vadede anca düzene girer regl şimdi hem stres,hem bu ilaç,hem hava şartları da etkiliyor yani adet sokturucu ilaç iç ama bir kaç gün içinde olabilirsinMerhaba arkadaslar. Ben geçen ay yani Ekim ayında norleva ertesinde gunu hapi kullandım kullandığım ay adetim 5 gün erken oldu. Şimdi ikinci ay adetim 6 gün gecikti gebelik testi yaptırdım negatif yani kesin hamile değilim ama bu hap ikinci adeti bu kafar etkileri baya stres oldum acikcasi
Cok teşekkür ederim cevabınız için inşallah olurum bu ikinci adet dongum cidden baya etkiledi bu ilaç zaten ilk defa kullanmistim bir daha da kullanmam düzene girsin de adetim.Normalde zaten 2 3 gün erken geç olabiliyorsun bunu normal karşılıyorlar ilacın etkisi ağır olduğu için yanlış soylemim ama uzun vadede anca düzene girer regl şimdi hem stres,hem bu ilaç,hem hava şartları da etkiliyor yani adet sokturucu ilaç iç ama bir kaç gün içinde olabilirsin
Kekik çayı ic adeti sokuyorCok teşekkür ederim cevabınız için inşallah olurum bu ikinci adet dongum cidden baya etkiledi bu ilaç zaten ilk defa kullanmistim bir daha da kullanmam düzene girsin de adetim.
Çok teşekkür ederim. Bugün keki cayi yapıp iceyim hemen.Kekik çayı ic adeti sokuyor
Bende aynı durumdayım siz ne zaman regl olabildiniz düzene girdi mi?Çok teşekkür ederim. Bugün keki cayi yapıp iceyim hemen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?