- 21 Haziran 2020
- 74
- 18
- 18
- Konu Sahibi yaren 1995
-
adete ragmen hamilelik nasi olsun icinizi rahat tutun benceValla ben bu ay bu hamilelik korkusuyla öyle ilaclar ictim ki ona ragmen şükürler olsun adet oldum ama halen hamilelik korkum var.
adete ragmen hamilelik nasi olsun icinizi rahat tutun bence
eywaaaa bendn beter yapmşn sndeOyle ama hamilelikle beraber adet gorenler de var. Gerçi dedigim gibi o korkuyla once bi ella bi hafta sonra yasmin ondan sonra adet olamiyorum diye adet söktürücü falan bilemiyorum yani
eywaaaa bendn beter yapmşn snde
ella kullandktn nekadar snra adet olmanz gerekiodu ve olmadnzDiyorum ya o kadar ilaci ictim bari bosa gitmese de hamile falan kalmasam
ella kullandktn nekadar snra adet olmanz gerekiodu ve olmadnz
yo onu demyrm yani ellayi kullandgnzda adetinize kac gun wardıSağlik ocağina sormustum normal gunun geldiği zaman olursun dedi. Daha erken olanlar da var daha geç olan da var ama
Adetlykn iliski yasayp ella ictnz yani ooo baya kötü yapmssnzBen ellayı adetimim 3. Günün de içmistim yani daha 1 ay vardi
onu icmeniz yeterli olurdu yasmin nie ictnzEsimin prezervatifi yirtildi hemen banyoya girip kendimi yikadim ama ne kadat olsa icerde kalmistir. 24 saat olmadan 9 10 saat icin de hemen ictim
onu icmeniz yeterli olurdu yasmin nie ictnz
ella ztn duzeni bozuyo ustune bende adetm gelmeynca tarlusal icmstm gene gelmemsti siz yasminde icmişnz heptn corba olmus. kac gun gecktnz ve hala olmadnzmı ?Yasmini 1 hafta sonra icmeye basladim korunma amacli
ella ztn duzeni bozuyo ustune bende adetm gelmeynca tarlusal icmstm gene gelmemsti siz yasminde icmişnz heptn corba olmus. kac gun gecktnz ve hala olmadnzmı ?
gozunuz aydn ozaman20 siyle 30u arasi oluyodum 29 unda oldum
gozunuz aydn ozaman
Meraba kizlar bu yazm umarm suan korku icinde bi umut buralardan derdine cewap bulmaya calisanlara cewap olur... Mayisn ortalarnda ella kulandm 1 saat icnde hemen ictm heralhangi bi yan etki yasamadm tabi 2 hafta sonrasndaki reglimin tam 40 gün gecikmesi hariçTarlusal ictm oda ise yaramadi akintilarm hep oldu ama adet dgldi testlerm negatifti kan werdm gene negatf sagk ocagndaki doktr ya kadn doguma gt yada bekle stres yapma bu ilaclar hormonda dengeszlik yapar gebelikte yk takma dedi ve bekledm mecbur sogan suyu maydonoz suyu yaptm ama surekli icmedm 1 kere yaptm nihayat 40 gun snra dün hastalandm umarm tüm adet bekleynlr olur tek dicegm stres yapmayn gebelik yksa rahat olun bekleyn.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?