• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ella kullandım

cokmutsuzz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2018
20
0
36
30
Arkadaşlar merhaba ben reglime bir kaç gün kala korunmasız bir şekilde ilişkiye girdim. Sonra içime boşaldı sanırım oda çok karanlıktı ve sarhoştuk görmedim. İlişkiden 6 saat sonra ella kullandım ve 5-6 gün süren bir kanamam oldu. Muhtemelen beni regle soktu. 2-3gün önce bitti bu kanamam. Çok stresliyim zaten benim pcos um var hani hamile kalmam zor diye biliyorum. İlişkiye girdiğim kişi de sürekli sigara ve alkol kullanan birisi. Risk bence çok düşük ama yardımcı olur musunuz? Sizce hamile kalır mıyım? Bir de bu gebelik testini sizce ne kadar zaman sonra yapmam gerekir?

hamile kalmazsın canım merak etme o ilaç zaten aşırı etkili. hatta hiçbir şekilde kalmazsın yani kafaya takma. bide o ilacı bayanların ömrü boyunca 2-3 kere falan almaları gerekiyo sadece. çünkü çok tehlikeliymiş bilgin olsun

Tamamen sınav dönemi stresi yüzünden ya kafama takmamak için bu durumu garanti altına almak için hap içtim ama işte tedirgin oluyor yine de insan.

Arkadaşlar merhaba daha önce ellayı 12 saat sonra kullanıp hamile kalmıştım . Şimdi merak ettiğim konu yumurtlama döneminde ve ilişkiden 1 saat sonra Ella içince de hamile kalma riski var mı ? Deneyimi olan biri cevaplarsa sevinirim

Back