Ella kullandim testime bakar misiniz

elifaydin_23

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2022
61
6
32
Kizlar merhaba en son adetim 22 mayisti 14unde korunmali bi iliski oldu ama kondomla alakali bi sikinti yasadik sanirim kondomdan sizma oldu ben de 1 saat icinde ella aldim. 22 haziranda adet olmam gerekiyordu ama hala olmadim. Iliski uzerinden 8 gun gecti adetim de 4 gun gecikti ben de erken gebelik testi aldim. Silik cizgi gozukmuyor cokkk dikkatlice baktigimda gozukuyor ama onun testin kendi cizgisi oldugunu dusunuyorum. Bide siz bakar misiniz var mi silik cizgi diye?

Eklentiler

• 20220626_144017.jpg
    20220626_144017.jpg
    113,3 KB · Görüntüleme: 155
  • IMG-20220626-WA0005.jpeg
    IMG-20220626-WA0005.jpeg
    101,1 KB · Görüntüleme: 154
Ben de goremedim iliski uzerinden 7 gun gecmesi gerekiyormus gebelik olusmasi icin bugun 8 gun gecti ve adetim de gecikince yaptim insallah dogru bi sonuctur

Kizlar merhaba en son adetim 22 mayisti 14unde korunmali bi iliski oldu ama kondomla alakali bi sikinti yasadik sanirim kondomdan sizma oldu ben de 1 saat icinde ella aldim. 22 haziranda adet olmam gerekiyordu ama hala olmadim. Iliski uzerinden 8 gun gecti adetim de 4 gun gecikti ben de erken gebelik testi aldim. Silik cizgi gozukmuyor cokkk dikkatlice baktigimda gozukuyor ama onun testin kendi cizgisi oldugunu dusunuyorum. Bide siz bakar misiniz var mi silik cizgi diye?
Cok net bir şekilde négatif gözüküyor testiniz

Ya boyle cok yaklasincq bi cizgi goruyorum ama benim paranoyam da olabilir ve testin kendi cizgisi de olabilir ama suan hicbir sey gozukmuyor

Yani bu sonucun yanlis olma ihtimali var mi
senın ılıskı 14 unde degıl mı? nasıl 8 gun gecmıs ? ben de 8 e gore yorum yapıyorum. bugun 12. gunun. bu test negatıf bı kac gun sonra netlesır . tabıkı daha ıdrara yansımamıs olabılır. zaten 22sınden 14 une 22 23 gun var yumurtlamaya denk gelmemıstır. hep stres yapıyosunuz kactıydı kacıcaktı hamıle kalcam falan olca varsa da olmuyo adet:)

Ya bir sorum daha olacakti iliski uzerinden 12 gun gecmis ve benim midem bulaniyor hamilelikte bu kadar cabuk mide bulantisi olur mu ya?

X