- 19 Ağustos 2021
- 30
- 2
- 1
- 23
- Konu Sahibi Artbeauty0
-
Benim eladan sonraki 4. Adetim halen acaba diyorum. Ama söyleyeyim 1.2.3.4. Günler kanama çok olur 5. Gün bi iki lekeyle adet biter. Ama ilk adet veya 2. Adet 3 veya 4 gün sürebilir normal o çünkü aşırı hormona yüklenmişiz. 1-2 ay hatta 3 ay mide bulantısı kasık ağrısı ve şişkinlik yaşayabilirsin tüm hamilelik belirtilerini görebilirsin haberin olsun. Test yapMerhaba. Ben erkek arkadaşımla sürtünme yoluyla ilişkiye girdikten 25 saat sonra ella kullandım. Hiçbir şekilde boşalma olmadı. 19 ağustosta lekelenmelerim oldu. 20 ağustosta ise regl sancısı gibi bir sancıyla kanamam geldi. (reglime 6 gün vardı. 1 ay olarak sayarsak) gayet kendi kanamam rengimde fakat 3.gün normalden çok daha az geldi. Sizce bu durum neden böyle? Bu konuda bilgisi olan ve yaşayan varsa yazabilir mi? Gebelik riskim hala geçmemiş durumda mı?
Merhaba ben de 5 ağustosta ella kullandım 27 ağustos regl günümdü ve günümde regl oldum ama normalde 5 gün sürmesi gerekirken 2 gün sürdü bu normal mi endişe etmem gerekiyor mu mart ayında evlendim yeni evli sayılırım bu şeyler hakkında bilgim yokBenim eladan sonraki 4. Adetim halen acaba diyorum. Ama söyleyeyim 1.2.3.4. Günler kanama çok olur 5. Gün bi iki lekeyle adet biter. Ama ilk adet veya 2. Adet 3 veya 4 gün sürebilir normal o çünkü aşırı hormona yüklenmişiz. 1-2 ay hatta 3 ay mide bulantısı kasık ağrısı ve şişkinlik yaşayabilirsin tüm hamilelik belirtilerini görebilirsin haberin olsun. Test yap
Regl olduysan herhangi bir sorun olmazMerhaba ben de 5 ağustosta ella kullandım 27 ağustos regl günümdü ve günümde regl oldum ama normalde 5 gün sürmesi gerekirken 2 gün sürdü bu normal mi endişe etmem gerekiyor mu mart ayında evlendim yeni evli sayılırım bu şeyler hakkında bilgim yok
Sürtünme ile anca ateş çıkar ama gebe kalınmaz. Ella bir korunma yöntemi değildir! İçinize boşalma/geri çekilme/prezervatif yırtılması gibi nedenler dışında kullanılması önerilmez. Ella ve muadilleri hormonlarınızı etkileyip regli döngünüzün anasını öpebilir. Açın okuyun lütfen ya şuraya yazmadan önce, yumurtlamadan alın bakın nasıl gebelik oluşur diye…Merhaba. Ben erkek arkadaşımla sürtünme yoluyla ilişkiye girdikten 25 saat sonra ella kullandım. Hiçbir şekilde boşalma olmadı. 19 ağustosta lekelenmelerim oldu. 20 ağustosta ise regl sancısı gibi bir sancıyla kanamam geldi. (reglime 6 gün vardı. 1 ay olarak sayarsak) gayet kendi kanamam rengimde fakat 3.gün normalden çok daha az geldi. Sizce bu durum neden böyle? Bu konuda bilgisi olan ve yaşayan varsa yazabilir mi? Gebelik riskim hala geçmemiş durumda mı?
Oldum ama sadece 2 gün sürdüRegl olduysan herhangi bir sorun olmaz
Çok normal benim de ilk adetim 6 gün 2. Adetim 4 gün sürmüştü gelecek ayda adet görürseniz derin nefes alabilirsiniz. Benim gibi takıntı yapmayın. Ama keşke ella hap kullanmasaydınız insanın psikolojisini bozan hormonlarını bozan sürekli kafada tereddüt bırakan mide bulantısı mide yanması göğüs hassasiyetini uyandıran intihar habı resmen 2 aydır bedelini ödüyorum :) sonra ki ay adetin ilk günü üstüne görme gibi başlayıp kırmızı olacaktır sonradan kanınız onun yerine bence doğum kontrol hapını kullanın kafanız rahat etsinMerhaba ben de 5 ağustosta ella kullandım 27 ağustos regl günümdü ve günümde regl oldum ama normalde 5 gün sürmesi gerekirken 2 gün sürdü bu normal mi endişe etmem gerekiyor mu mart ayında evlendim yeni evli sayılırım bu şeyler hakkında bilgim yok
Yavrucum yaşın kaç bilmiyorum ama bu kadar bilgisiz olmana bakılırsa küçüksün. Sürtünme yoluyla hamile kalabilen tek bir canlı bulamazsın. Tabi ki insan ırkıda buna dahil. Adet döngünün şaşmasındaki sebep kullandığın hapın yan etkilerinden. Bu hap öyle kafanıza göre alıp kullanabileceğiniz bir ilaç değil. Yazık vucudunuza boşuna zarar veriyorsunuz. Hamile filan değilsin onu unut ayrıca seni bi korkuların içine salıp keyfine bakan arkadaşına da söyle bi zahmet prezervatifle tanışsın. Yazık etmeyin kendinize...Merhaba. Ben erkek arkadaşımla sürtünme yoluyla ilişkiye girdikten 25 saat sonra ella kullandım. Hiçbir şekilde boşalma olmadı. 19 ağustosta lekelenmelerim oldu. 20 ağustosta ise regl sancısı gibi bir sancıyla kanamam geldi. (reglime 6 gün vardı. 1 ay olarak sayarsak) gayet kendi kanamam rengimde fakat 3.gün normalden çok daha az geldi. Sizce bu durum neden böyle? Bu konuda bilgisi olan ve yaşayan varsa yazabilir mi? Gebelik riskim hala geçmemiş durumda mı?
Merhaba teşekkür ederim öncelikle yazdığınız için. Bu ayın 12 sinde bir daha regli oldum ama tabiki yine 3. Gün kesildi dediğiniz gibi ilacın etkisi olduğunu düşünüyorum. Ayriyetten zencefil içmiştim akşamları o da galiba kesiyormuş. Yerleşme kanaması mı acaba diye biraz rahatsız oldum. Ama yani o kadar çok gelmezdi en azından öyle yazmışlar lekelenme şeklinde oluyor diye. Bir tane daha hamilelik testi yaptım. Early geçiyordu markanın isminde yani ilişkiden bu yana 1 ay geçti şuana kadar çıkardı diye düşünüyorum. Ve hap konusunda ilk ve son kullanışımdı. Bu 1 ay boyunca gerçekten çok üzüldük ve pişman olduk.Yavrucum yaşın kaç bilmiyorum ama bu kadar bilgisiz olmana bakılırsa küçüksün. Sürtünme yoluyla hamile kalabilen tek bir canlı bulamazsın. Tabi ki insan ırkıda buna dahil. Adet döngünün şaşmasındaki sebep kullandığın hapın yan etkilerinden. Bu hap öyle kafanıza göre alıp kullanabileceğiniz bir ilaç değil. Yazık vucudunuza boşuna zarar veriyorsunuz. Hamile filan değilsin onu unut ayrıca seni bi korkuların içine salıp keyfine bakan arkadaşına da söyle bi zahmet prezervatifle tanışsın. Yazık etmeyin kendinize...
Bende ilaçtan bir hafta geçti dün adet oldum bugün kanama gitti gibi bişey ...midem bulanıyor anlamadim neden böyle ba dönmesi de oluyiOldum ama sadece 2 gün sürdü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?