Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kizlar merhaba yumurtlama gunumden iki gün önce eşimle birlikte olduk.tam olarak 36 saat sonra Ella içtim. Fikri olan var mı . Hamile kalma şansım var mıdır sizce
Kizlar merhaba yumurtlama gunumden iki gün önce eşimle birlikte olduk.tam olarak 36 saat sonra Ella içtim. Fikri olan var mı . Hamile kalma şansım var mıdır sizce
Canım selam, ertesi gün hapı ne kadar çabuk alınırsa etkisi de o kadar yüksek oluyor. İlk 24 saatte en yüksek etkiyi gösteriyormuş. Sen de 36 saatte içmişsin, etki gösterir bence. Bu arada eczacıya sorduğumda Ella'nın en yüksek koruma oranına sahip olduğunu söylemişti.