- 12 Aralık 2022
- 1
- 0
- 16
- 31
- Konu Sahibi ayseayseayseeee
-
merhaba bende şuanda benzer bir durum yaşıyorum yaşım erken 20'ler erkek arkadaşımla birlikte olduk ve ilk cinsrl ilişkimdi, reglim hep düzensiz zaten yumurtalık tembelliğim var iki üç hatta dört ayda bile regl olmuşluğum var. Sorun şu ki ben cinsel ilişki sonrası 18 saat geçmeden ertes ilacını aldım ve o sabah reglimsi pıhtılı akıntılı kırmızj kanamam başladı şuanda da 7. günü kanamanın vr hala devam ediyor göğüslerimde bir ağrı hassasiyet yok yalnızca çokk sıkınca ufaktan bi sızı var normaldir diye düşünüyorum bu reglmi kanamamı nedir anlam veremedim. okuduklarıma göre yerleşme kanaması ilişkinin ertesi günü olmuyor neden olabilir bu aklım almıuor hastaneye gidemiyorum enabızda falan çıkacak diye kafam çok karışıkKızlar öncelikle herkese sağlıklı ve kadın olduğumuzu sonuna kadar hissedebildiğimiz günler diliyorum. Ben bir süreç atlattım ve ne yazıkki bilincinde olmadan kimseyle konuşamadan atlattım çok şükür atlattım. Bu konuda onlarca kez buraya girdim emin olun her yorumu okudum sonunda üye oldum benim gibi olan varsa bir nebze olsun yüreğine ilaç olayım diye. Ben iki üç oynasa da her ay düzenli adet olan biriyim 8-13 kasım regli günümdü 17sinde korunmasız bir ilişki yaşadım ve bir saat içinde ella hapı kullandım ve cehennemim başladı. Bende çok yüksek yan etkileri oldu yine söylüyorum başta da dediğim gibi herkeste aynı etki olmuyor. Mide bulantısı kusma gibi değil aşırı halsizlik yorgunluk sivilce şişkinlik şiddetli baş ağrısı en çok bundan rahatsız olmuştum gazım oldu gurulmadayla birlikte istemsiz bir gaz çıkışı. En çok da yirmibeşgün şiş karınla gezdim alt karnımın şişkinliği hiç inmedi. Ben ilk başta bu belirtiler normal gibi düşündüm sonuçta çok etkili bir ilaç alıyorum tabikide yan etkileri olacaktı ama adet günün geldi çattı olmuyorum aşırı bir akıntım var regli belirtilerim de var ama olmuyorum acaba demeye başladım kan testi yaptım ilk anda mutlaka buraya yazmaktan çok daha önemli bir sağlık kliniği şuan 100 liraya ayaküstü bir yerde bile yapıyorlar psikolojimizden önemli değil. Negatif. Evde her gün test yaptım negatif. Kendimi elle kontrol ettim karbonatla baktım ama neler neler.. harcadığım peçeteliğin haddi hesabı yok afedersiniz her lavaboya girdiğimde oldum mu acaba diye hayatımda hiç bu kadar regli olmak ister miydim bilmiyorum. Saatlerce o klozette oturup ağladığımı hiç unutmuycam. Bunu kötü hissedin diye değil aksine ders alın diye söylüyorum. Ben kendimi çok yıprattım ve reglim bir hafta gecikmeli geldi. İşin özü kendinizi üzmeyin biz çok değerliyiz evet bazen mecbur kalıyoruz ama bu asla kendimizi bir karanlığa hapsebileceğimiz bişey olmamalı. Bende ella adeti geciktirdi ve tabiri caizse kök söktürdü çok etkili bir ilaçmış ama kullandıysanız benim gibi korkmayın. Ben bi kaç doktorla eczacıyla görüştüm yumurtlama dönemi değilse ve ella hapı doğru kullanıldıysa hiç korkmayın. Unutmayın ne olursa biz çok değerliyiz:)
Benimde ilişkiden sonra Ella aldım reglm 7 gün erken geldi sonucunuz noldu bilgi verirmsn regl oldun mu canimmerhaba bende şuanda benzer bir durum yaşıyorum yaşım erken 20'ler erkek arkadaşımla birlikte olduk ve ilk cinsrl ilişkimdi, reglim hep düzensiz zaten yumurtalık tembelliğim var iki üç hatta dört ayda bile regl olmuşluğum var. Sorun şu ki ben cinsel ilişki sonrası 18 saat geçmeden ertes ilacını aldım ve o sabah reglimsi pıhtılı akıntılı kırmızj kanamam başladı şuanda da 7. günü kanamanın vr hala devam ediyor göğüslerimde bir ağrı hassasiyet yok yalnızca çokk sıkınca ufaktan bi sızı var normaldir diye düşünüyorum bu reglmi kanamamı nedir anlam veremedim. okuduklarıma göre yerleşme kanaması ilişkinin ertesi günü olmuyor neden olabilir bu aklım almıuor hastaneye gidemiyorum enabızda falan çıkacak diye kafam çok karışık
Bende Ella kullandım reglim 5 gün gecikti dün idarar testi yaptım negatif. Çok korkuyorumBenimde ilişkiden sonra Ella aldım reglm 7 gün erken geldi sonucunuz noldu bilgi verirmsn regl oldun mu canim
Maalesef aldığınız hap zararlı regl düzene girmesi 6/12 ayı bulabilir.Bende Ella kullandım reglim 5 gün gecikti dün idarar testi yaptım negatif. Çok korkuyorum((( soğan suyu içmekten midem bulandı
Oof ya normalde düzenli olan birisiydimMaalesef aldığınız hap zararlı regl düzene girmesi 6/12 ayı bulabilir.
regl oldum iki kez simdi de bu sorun reglim çok yoğun birde üstüne hala hamilemiyim endişesiBenimde ilişkiden sonra Ella aldım reglm 7 gün erken geldi sonucunuz noldu bilgi verirmsn regl oldun mu canim
stres olursan iyice kötüye gider ilaca güven düzenli twst yapOof ya normalde düzenli olan birisiydimçok strese soktu beni bu süreç
Aynen öyle yapıyorum. Soğan suyu maydanoz suyu felan içiyorumstres olursan iyice kötüye gider ilaca güven düzenli twst yap
İçime su serpti gerçekten. Reglimden bir gün sonra (dün) ilişki yaşarken prezervatif çıkması sonucu 2 saat içinde kullandım. Yumurtlama dönemim de olmadığı için kendimi telkin ediyorum ama yine de korkuyorum. Sizce bir sorun olur mu? Yan etkisini çok fazla görmedim ben sadece dün aşırı mide bulantısı ve baş ağrısı yaptı. Onun haricinde iyiyim. Umarım etki göstermiştirKızlar öncelikle herkese sağlıklı ve kadın olduğumuzu sonuna kadar hissedebildiğimiz günler diliyorum. Ben bir süreç atlattım ve ne yazıkki bilincinde olmadan kimseyle konuşamadan atlattım çok şükür atlattım. Bu konuda onlarca kez buraya girdim emin olun her yorumu okudum sonunda üye oldum benim gibi olan varsa bir nebze olsun yüreğine ilaç olayım diye. Ben iki üç oynasa da her ay düzenli adet olan biriyim 8-13 kasım regli günümdü 17sinde korunmasız bir ilişki yaşadım ve bir saat içinde ella hapı kullandım ve cehennemim başladı. Bende çok yüksek yan etkileri oldu yine söylüyorum başta da dediğim gibi herkeste aynı etki olmuyor. Mide bulantısı kusma gibi değil aşırı halsizlik yorgunluk sivilce şişkinlik şiddetli baş ağrısı en çok bundan rahatsız olmuştum gazım oldu gurulmadayla birlikte istemsiz bir gaz çıkışı. En çok da yirmibeşgün şiş karınla gezdim alt karnımın şişkinliği hiç inmedi. Ben ilk başta bu belirtiler normal gibi düşündüm sonuçta çok etkili bir ilaç alıyorum tabikide yan etkileri olacaktı ama adet günün geldi çattı olmuyorum aşırı bir akıntım var regli belirtilerim de var ama olmuyorum acaba demeye başladım kan testi yaptım ilk anda mutlaka buraya yazmaktan çok daha önemli bir sağlık kliniği şuan 100 liraya ayaküstü bir yerde bile yapıyorlar psikolojimizden önemli değil. Negatif. Evde her gün test yaptım negatif. Kendimi elle kontrol ettim karbonatla baktım ama neler neler.. harcadığım peçeteliğin haddi hesabı yok afedersiniz her lavaboya girdiğimde oldum mu acaba diye hayatımda hiç bu kadar regli olmak ister miydim bilmiyorum. Saatlerce o klozette oturup ağladığımı hiç unutmuycam. Bunu kötü hissedin diye değil aksine ders alın diye söylüyorum. Ben kendimi çok yıprattım ve reglim bir hafta gecikmeli geldi. İşin özü kendinizi üzmeyin biz çok değerliyiz evet bazen mecbur kalıyoruz ama bu asla kendimizi bir karanlığa hapsebileceğimiz bişey olmamalı. Bende ella adeti geciktirdi ve tabiri caizse kök söktürdü çok etkili bir ilaçmış ama kullandıysanız benim gibi korkmayın. Ben bi kaç doktorla eczacıyla görüştüm yumurtlama dönemi değilse ve ella hapı doğru kullanıldıysa hiç korkmayın. Unutmayın ne olursa biz çok değerliyiz:)
kusma vb bisi olmadiysa ilaç etki eder baya bir düzen altüst ediyor ama 3 4 aylık sürece girdim hala ama hala garip garip şeyler oluyor vucudumda, ben bir sorun olacağını sanmıyorum regline yakın test yap için rahat etsin birde reglin gecikebilir, göğüs hassasiyeti gibi regle benzeyen ama reglle bağımsız tarihlerde ağrı acı hissedebilirsin endişelenmeİçime su serpti gerçekten. Reglimden bir gün sonra (dün) ilişki yaşarken prezervatif çıkması sonucu 2 saat içinde kullandım. Yumurtlama dönemim de olmadığı için kendimi telkin ediyorum ama yine de korkuyorum. Sizce bir sorun olur mu? Yan etkisini çok fazla görmedim ben sadece dün aşırı mide bulantısı ve baş ağrısı yaptı. Onun haricinde iyiyim. Umarım etki göstermiştir
Teşekkür ederimkusma vb bisi olmadiysa ilaç etki eder baya bir düzen altüst ediyor ama 3 4 aylık sürece girdim hala ama hala garip garip şeyler oluyor vucudumda, ben bir sorun olacağını sanmıyorum regline yakın test yap için rahat etsin birde reglin gecikebilir, göğüs hassasiyeti gibi regle benzeyen ama reglle bağımsız tarihlerde ağrı acı hissedebilirsin endişelenme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?