ella ertesi gün hapı

İstemiyorum cunku daha 19 yasindayim
Ah canım ben 22 sana hikayemi anlatayimda ders çıkar ben erkek arkadasimla beraber oldum daha doğrusu o kendini tutamadi ve vajinanın dışına bosalmasiyla gebe kaldım üstelik adetliydim bu olurken 5.gunumdu ne olur dikkatli korunun olmaz demeyin oluyo

Kızlar merhaba adetime 4 gün kala ilişkiye girdim ve içime boşaldı. Onu da hissetmedim bir de. Normalde 1 senedir doğum kontrol hapı Yasmin kullanıyordum bu ay Qlarista diye bir hapa geçtim. İlacı 12 saatten fazla unutmadım hiç. Bu ellayı ilişkiden 11 saat sonra falan aldım. Şu an kasıklarımda guruldanmalar var resmen. Doktora gittiğimde kadın yumurtalarında çatlama göremiyorum dedi. Ama içime sinmiyor ne yapmalıyım?

Ah canım ben 22 sana hikayemi anlatayimda ders çıkar ben erkek arkadasimla beraber oldum daha doğrusu o kendini tutamadi ve vajinanın dışına bosalmasiyla gebe kaldım üstelik adetliydim bu olurken 5.gunumdu ne olur dikkatli korunun olmaz demeyin oluyo
Ella hapı kullanmana rağmen mi hamile kalmıştın acaba? Küçük ihtimaller bulmuş sizi çok üzüldüm

X