Merhaba bende prezervatif yırtıldığı için 1 saat içinde Ertes 72 kullanmıştım. Bir sorun olmadı ilaç işe yaradı.Lütfen yardim eder misiniz bu konuda bilgilisiniz galiba. Erkek arkadaşımla ilişki yaşadık prezervatifi yırtılmış içime boşaldı. 1 saat içerisinde ella içtim 1 gün sonra kanamam oldu fakat leke tarzında değil normal kanama şeklinde gün boyu devam etti ve ediyorda. Aynı zamanda polikistik over hastasiyim ve 1 haftadır diane 35 kullanıyordum. Çok korkuyorum hamile olma ihtimalim var mı acaba?
Merhabalar benim de ilacı içeli 11 gün oldu bi kaç gündür bel kasık ağrısı mide bulantısı göğüs hassasiyetim var reglimede yaklaşık 10 gün var normal mi sizce hamile olabilir miyim tecrübelerinize dayanarak sormak istedimBende de tam tersi gözümün önünden pastalar geçer oldu ama tuttum kendimi.. Tutmama rağmen bu karın şişkinliği hala geçmiş değil. Eczaneden Lifetime Q-Water PPC diye bir besin takviyesi aldım bugün ona başlayacağım ödem atmak için. Aynalara küstürdü sağolsun. Bakalım inşallah bari bu işe yarar yaz günü 6 aylık göbekle geziyorum..
Ertesi gün hapindan sonra ne zmn adet oldunuzMasallah cok sanslisinizzzz valla 23 gujden beri stresten ölüyorum.. Darisi basima
Elladan sonra son durum ne oldu ?Merhabalar ben 19 eylulde adet oldum 1 ekimde erkek arkadasimla surtunme yoluyla iliski yasadim uzerimizde hic bise yoktu gogsume bosaldi silmedi ama penisini sonra biz yine surtunduk bi bes dakka filan daha sonrasinda 1 saat sonra ella hap kullandim 19 ekiim adet gunum ama adet olamiyorum siskinlik var ve korkuyorum hamile olmaktan yardimci olablirmisiniz
Kızlar merhaba. Adetim bitikten 2 gün sonra korunmasız ilişkiden sonra ertesi gün hapı kullandım. İlaç tam 7 gün sonra ara kanama yaptı neredeyse 10 gündür lekelenme tarzında rengi değişen kanamam oluyor aynı durumu yaşayan var mı regl tarihime 3 gün kaldı çok korkuyorum hasta oldum diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?