Aile Planlaması Ella ertesi gun hapi

Aile Planması nedir ? Doğum kontrol yöntemleri, gebeliği sonlandırma, kürtaj konularının işlendiği bölüm.
Lütfen yardim eder misiniz bu konuda bilgilisiniz galiba. Erkek arkadaşımla ilişki yaşadık prezervatifi yırtılmış içime boşaldı. 1 saat içerisinde ella içtim 1 gün sonra kanamam oldu fakat leke tarzında değil normal kanama şeklinde gün boyu devam etti ve ediyorda. Aynı zamanda polikistik over hastasiyim ve 1 haftadır diane 35 kullanıyordum. Çok korkuyorum hamile olma ihtimalim var mı acaba?

ilacı içeli 8 gün oldu. bugün ya da yarın yumurtlama günüm dün çok hafif regl sancısı gibi sancım vardı. ama en kötüsü bu kadar stresin üstüne bi de sistit oldum!

Merhaba bende prezervatif yırtıldığı için 1 saat içinde Ertes 72 kullanmıştım. Bir sorun olmadı ilaç işe yaradı.

hapın sonucunu da yazayım. 4 gün gecikmeyle adet oldum. normalde adet düzenim hiç şaşmaz, saat kurmuş gibi regl olurum ama 4 gün geciktim. adet olmadan önce çok fazla şişkinlik ve sinir vardı. ilk 2 gün kanamam gayet normaldi ama 3. gün azalmaya başladı, 4. gün tekrar normale döndü hatta büyük pıhtı geldi:/ 5. gün lekenme şeklinde devam etti ve sonra kesildi. normalde 5-6 gün net sürer adetim sonraki gün de lekelenme olurdu.

Merhabalar benim de ilacı içeli 11 gün oldu bi kaç gündür bel kasık ağrısı mide bulantısı göğüs hassasiyetim var reglimede yaklaşık 10 gün var normal mi sizce hamile olabilir miyim tecrübelerinize dayanarak sormak istedim

Merhabalar 9aylik bir bebegim var ve ben hala regl olmadigim halde korunmasiz iliski yasadim esimle ve 12.saatte elle kullandim ertesi gun 4gun suren bir kanama basladi regl seklinde bugun 17gun gecti hala sanki adet olacakmisim gibi hissediyorum karin agrisi bas agrisi siskinlik belkide kaygidan oluyor bilmiyorum ama adet mi oldum ara kanamami bilemedim bu durumu yasayan tek benim sanirim en vahim tablo gebelik testi suan negatif umarim boyle kalir Not olarak emziren anneler kesinlikle ara vermeli 5 gun falan heleki kiz cocugu olanlarda bebekde adet baslatabiliyor ben geceden sut sagdim ek gidada oldugu icin devam sutu destekli bir sekilde gecirmeye calistim gunlerimi vicdan azabiyla kadinlik zor gercekten.

Merhaba,benim geçen ay adetimden sonra şüpheli ilişkimden dolayı ertesi gün hapı aldım.Bu ay adetim 1 hafta geçti doktora gittim test yaptı negatif çıktı onda bir problem yok.Karnım çok şiş ve aynı zaman da boşaltım sistemimde de sorun var sayılır.Siz Regli gördükten sonra şişkinliğiniz geçti mi

Şimdi yıl oldu 2020 ben geldim size soracağım umarım hatırlarsınız. Bende herkes gibi ella kullandım. Gecikmeli Adet oldum da bunda sıkıntı yok. Ama yeni evli çiflerden bazı arkadaşlarım gebe kaldı ve yerleşme kanaması oldu. Şimdi bu kanamanın boyutu,süresi ve rengi Nasıl oluyor? Hani adet oldum ama oldum mu anlamadım ben şuanda. Mazur görün pedimde çok kan gelmiyordu ve 6 günlük adetim boyunca hep koyu renk geldi. Ama tuvalete gittiğimde sanki yumurtalığımın hepsi gitmiş gibi kanamam oluyordu ama pedde çok olmuyordu. Kafamda karıştı maluz covid yüzünden hastanelere de gidemiyorum. Bana bu yerleşme kanamadı hakkında bilgi verebilir misiniz? Yani eğer gebe olsaydım tuvalette o kadar kanama olmazdı diye düşünüyorum? Yardımcı olursanız çok sevinirim:)

merhaba benim bir sorum olacaktı ben erkek arkadaşımla şubat 4 te korunmasız birlikte oldumAma ilişkiden sonra ella kullandim16 şubatta hastalandımDaha sonra 3 martta korunmasız ilişkimiz oldu ama dışarı boşaldı içeri birşey olmadı ben yine 13 martta hastalandım ama şimdi adet görmedim tam 9 gün geçti hamile olma riskim var mıdır neden bu kadar gecikmem oldu anlam veremedim

Merhabalar ben 19 eylulde adet oldum 1 ekimde erkek arkadasimla surtunme yoluyla iliski yasadim uzerimizde hic bise yoktu gogsume bosaldi silmedi ama penisini sonra biz yine surtunduk bi bes dakka filan daha sonrasinda 1 saat sonra ella hap kullandim 19 ekiim adet gunum ama adet olamiyorum siskinlik var ve korkuyorum hamile olmaktan yardimci olablirmisiniz

Sevgilimle arkadan ilişkiye girdik arkaya boşaldı( İlk boşalma arkaya olmadı 2 dakika sonra 2. Boşalma arkaya oldu) ama kalktığımda ön tarafımında ıslanmış olduğunu gördüm.Bu ıslaklık benden de akmış olabilir. Gördükten sonra hemen sildik sabun ve suyla yıkadık. Boşaldıktan sonra dışarı akıp ön tarafıma gelmiş olabilir diye 18 saat sonra ella içtim şuan 2 gün oldu ve şuan hiç bir belirtisi yok sizce işe yararmı? Bu arada bakireyim endişelenmem gereken bir durum varmı ?????

Elladan sonra son durum ne oldu ?

Elladan sonra son durum noldu

Merhaba bende 13 Şubat'ta erkek arkadaşımla ilişki yasadm malesef içime bosaldigini söyledi çok fazla degldi sanırım cnku yarisndan çoğu üstumdeydi ilsikden snra hemen tmzledm kendimi ve beş saat sonra Ella kullandm bir ben normlde adetimi düzenli olarak olan biriyim bir kaç ay öncede içime bosalmasada Ella kullandm adet oldum ama busefer boşalma oldgu icn endiselyim adetime daha beş gün var ama yinede stres icndeym hamile kalır mıyım ?

Kızlar merhaba. Adetim bitikten 2 gün sonra korunmasız ilişkiden sonra ertesi gün hapı kullandım. İlaç tam 7 gün sonra ara kanama yaptı neredeyse 10 gündür lekelenme tarzında rengi değişen kanamam oluyor aynı durumu yaşayan var mı regl tarihime 3 gün kaldı çok korkuyorum hasta oldum diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…