• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aile Planlaması Ella ertesi gun hapi

Aile Planması nedir ? Doğum kontrol yöntemleri, gebeliği sonlandırma, kürtaj konularının işlendiği bölüm.
Merhaba hanimlar benim dongum 27-28 gun uzunlugunda ve 5. gunde iliskiye girdik ben hala reglken. Prezervatif yirtildi fakat afedersiniz icime bosalmadi. Buna ragmen yaklasik 7-8 saat sonra ella ertesi gun hapi ictim. Bu ikinci kullanisimdi bir onceki 1.5 sene onceydi ve her kullanimda korumasi dusuyor diye bir sey duymustum. Su an reglime 6 gun kalmis olmasi gerekiyor ama hani yumurtladiginizda akinti sulu seffaf olur ya bu ay onu hic hissetmedim o yuzden de korkuyorum acaba hamile olabilir miyim diye? Sizin basiniza boyle bir durum geldi mi boyle hamile kalan oldu mu ?

Normal regl gunumden 3 gun once oldum ve asiri agrili geciyor her ne kadar hamile olmadigima cok sevinmis olsam da herkeste geciktirirken bende neden oyle bir yan etki yaratmadi anlamis degilim.

Merhabalar,

Geçen ay ayın 20'sinde regl oldum 13'ünde ilişki yaşadım içime boşalma olmadı ama yinede Ella hap kullandım ne zaman kan testi yaptırmalıyım? Gebe olma ihtimalim varmı sizce ?

Şimdiden cevap verecek arkadaşlara teşekkür ederim.

Bu hapın prospektüs ünde emzirenlerin kullanmamalı kullanırsa 1 hafta bebek emzirmemeli yazıyor var mı kullanıp benek emziren sonuçta bi hafta emzirmesek bebek sütten kesilir bir şüphe için de bebeği sütten kesmek olmaz

Kızlar 2 gün önce korunmasız bir iliski yasadık ve sonra ella kullandım. Suan araştırdığıma göre kullanıp hamile kalan çok var? Acaba hamile kalanlar burda mı beni bir aydınlatsanız bebeğe bir zararı oldu mu? Hamile olduğunuzu ne zaman fark ettiniz?

Ben kullandım ve hamile kaldım. Çok araştırdım doktora gittim sordum falan yeni olduğu için anlaşılmaz dediler.daha sonra baktık çok şükür kizimda bişey olmadı şuan 3 yaşında :)

Ben kullandım ve hamile kaldım. Çok araştırdım doktora gittim sordum falan yeni olduğu için anlaşılmaz dediler.daha sonra baktık çok şükür kizimda bişey olmadı şuan 3 yaşında :)
Ne zaman öğrendiniz? Ben ayın 16 sında birlikte oldum korunmasız ve adet tarihime 1-2 gün kalaydı. Hala adet olmadım. Dün çok az bir kahverengi leke geldi başkada bir şey gelmedi. Şuan test yapsam çıkar mı acaba? Birde ilişkiden kaç saat sonra almıştınız hapı?

Aa tam koruma saglamadigini bilmiyordum çok önceden kullanmak zorunda kalmıştım ve bende çok kötü yan etkiler yapmisti 4 saat içinde ateşli idrar yolu enfeksiyonu olmuştum kabus gibi

Koruma sağlamaması için dua eden tek kadınım sanırım bende. Keşke o güne dönebilsem içmezdim.:110:

Merhaba hanimlar bende yumurtlama doneminin ilk gununde esimle birlikte oldum 1 saat İcinde ella kullandim 16 gun oldu ilaci alali son bikac aydir adet duzensizligim vardi 15 gunde bi adet goruyom buna gore 1hafta gecikmem var goguslerim agriyor hamimelikten ciddi korkuyorum dun turlusal aldim eczaneden bekliyorum beni bi rahatlatin Allah askina ozellikle goguslerimdeki agri cok moralimi bozuyor

Iyi geceler hanimlar 6aylik bi bebegim var emiyo korunmasiz bi iliski yasadim esimle kullanmayi dusunuyorum bebegim icin ne gibi zarari olur doktoruma sordum 2saat emzirme sonrasinda emzirebilirsin dedi ama nette o kadar cok yorum okudumki gozum korktu kullanan varsa lutfen beni bilgilendirsin

Iyi geceler hanimlar 6aylik bi bebegim var emiyo korunmasiz bi iliski yasadim esimle kullanmayi dusunuyorum bebegim icin ne gibi zarari olur doktoruma sordum 2saat emzirme sonrasinda emzirebilirsin dedi ama nette o kadar cok yorum okudumki gozum korktu kullanan varsa lutfen beni bilgilendirsin
Merhaba canim hamilelikle ilgili postlarda gordum asilama ilemi yoksa tup bebeklemi hamile kaldin canim paylasirsan memnun olurum

Rica ederim ben tesekkur ederim nazikligin icin. :) benim de basima geldi o yuzden paylasmak istedim burada. Maalesef norlevo ile ilgili basliklar var ama ella basligi yok. Burasi olabilir belki, hamile olmamana da cok sevindim:) sanirim doktor sana tarlusal verebilir genellikle oyle oluyor adet sokturmek icin. Umarim bi an once tegl olursun ve bi daha kullanmak zorunda kalmazsin:)

Yazdiklariniz benide rahatlatti..adetten 3 gun sonra iliski yasadik.kaza oldu.5 saat icinde aldim.hemen.ustelik 4 aylik bebeğim var.2.dogumu bu kadar erken kaldiracak durumda degilim.kendimi toparyamadim.daha.adetime 15 gun vat daha.aslinda yunurtlama donemimde degildim iliski yasanirken.cok.korkuyorum.inanin uyku uyuyamiyorum.dua edin hamile.olmayayim.ama.rahatlatici konusmani icin tesekkur edrim.size..

30 ağustosta hastalandım reglim tarihi 5 6 gun kadar erken geldi. Regli olduğum gun cok kaşıntim vardi. Ve 5 gunde bitmesi gerekirken biraz geç bitti. 8 inde erkek arkadasimla birliktelik yaşadık içime boşalma olmadi. Sonra aynı gün tekrar birlikte olduk gene boşalma olmadi ama 6 gün sonra hafif kahverengi ve pembe kanama geldi 3 gün sürdü ve bitti. Sizce hamilemiyimdir. Bu ayki regli donemim 27 si.

Bende ise yaradi acikcasi gectigimiz hafta regli oldum.1 hafta erken oldu.ama ben yumurtlma gunumde degildim.galiba.korktugum icin almistim.o yuzden ilactanmi yoksa yumurtlma gunumde olmadigimdanmi bilmiyorum.umarim sizdede ise yarar

Ben biseyi merek ediyorum ella icip yinede hamile kalmissiniz ya acaba elladan once hamile.kalmis olabilirmisiniz belki hatirlamzssiniz cok zaman gecmis ama.merak ettim

kızlar çok korkuyorum. benim gibi olan ya da daha önce yaşamış biri varsa konuşmak istiyorum. lütfen mesaj atar mısınız başka konuşabilecek kimse yok:(

Back