• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aile Planlaması Ella ertesi gun hapi

Aile Planması nedir ? Doğum kontrol yöntemleri, gebeliği sonlandırma, kürtaj konularının işlendiği bölüm.
Sorun çözüldü :KK49:
Merhaba ben de korunmasız bir ilişki yaşadım cinsel birleşim olmadı daha önce de olmadı. Ama yine de korktuğumuz için hapı kullanmamın en yararlı karar olduğuna karar verdik. ben ella hapı 24 saat geçmeden tükettim en fazla 20 saat geçmiştir. Reglim 11 ağustosta bitti ve ilişki 17sinde yaşandığı için daha da korkuyorum. Pepapp denen uygulamayı kullanıyorum. Normalde 3 eylül reglimin 1. Günü görünüyor ama bende hiçbir belirti yok. Normalde belim çok ağrır, iştahım açılır sancı başlar. Şu anda midem bulanıyor iştahım açık ara ara ağrıyor belim yine ama fazla değil. Testi ne zaman yapmalıyım sizce? İhtimaller nedir :(

Merhaba ben de korunmasız bir ilişki yaşadım cinsel birleşim olmadı daha önce de olmadı. Ama yine de korktuğumuz için hapı kullanmamın en yararlı karar olduğuna karar verdik. ben ella hapı 24 saat geçmeden tükettim en fazla 20 saat geçmiştir. Reglim 11 ağustosta bitti ve ilişki 17sinde yaşandığı için daha da korkuyorum. Pepapp denen uygulamayı kullanıyorum. Normalde 3 eylül reglimin 1. Günü görünüyor ama bende hiçbir belirti yok. Normalde belim çok ağrır, iştahım açılır sancı başlar. Şu anda midem bulanıyor iştahım açık ara ara ağrıyor belim yine ama fazla değil. Testi ne zaman yapmalıyım sizce? İhtimaller nedir :KK43:

Birleşme olmadan nasıl hamilelik şüpheniz olabiliyor?

benimde psikolojimi bozan bir ilaç oldu bu...
resmen hamile gibi kasık ağrısı çektim 1 hafta adetim geç geldi..
kabus gibiydi ya

Banada yardimci olurmusunuz ? Yumurtlama dönemmimde iliski yaşadım ve 18 saat sonra ella yi kullandim ve çok korkuyorum adetim gecikiyor gibi goguslerimde inanilmaz bir agri var lutfen yardimci olun ?

Banada yardimci olurmusunuz ? Yumurtlama dönemmimde iliski yaşadım ve 18 saat sonra ella yi kullandim ve çok korkuyorum adetim gecikiyor gibi goguslerimde inanilmaz bir agri var lutfen yardimci olun ?
adetin gecıkmesine göre test yap .. bır ıkı gun gectıyse kan eger bır hafta gectiyse ıdrar testi ..

Galiba bugun mutlu gun ella içerek adet duzeni bozulan ve inanin pskolojim berbat eden ella bidaha asla kullanmicam seni , simdi diyorum 5 gun adet gecikmesinden sonra adet gormem normalmi hala hormanlarimla oynuyor Ella , pskolojim tavan inanin :skandal:

30 ekimde ella kullandım ilşkiden 3 saat sonra. normalde 26. günümde adet olurum olmadım. vücut ısı değerim 35.9 olduğunda adet görürüm normalde. bugün adet olmam gereken gündü ve olmadım ısı değerim de 36.3 çıktı. eğer adetim gecikiyorsa haptan dolayı. ilerleyen günlerde düşecektir 35.9 a diye bekliyorum
ilişki de 14. günümde olmuştu. sanırım yumurtlama zamanlarım. inşaAllah adet olurum. acayip stres yapıyorum.

Merhaba hanimlar benim dongum 27-28 gun uzunlugunda ve 5. gunde iliskiye girdik ben hala reglken. Prezervatif yirtildi fakat afedersiniz icime bosalmadi. Buna ragmen yaklasik 7-8 saat sonra ella ertesi gun hapi ictim. Bu ikinci kullanisimdi bir onceki 1.5 sene onceydi ve her kullanimda korumasi dusuyor diye bir sey duymustum. Su an reglime 6 gun kalmis olmasi gerekiyor ama hani yumurtladiginizda akinti sulu seffaf olur ya bu ay onu hic hissetmedim o yuzden de korkuyorum acaba hamile olabilir miyim diye? Sizin basiniza boyle bir durum geldi mi boyle hamile kalan oldu mu ?

umarım yan etkisidir..bu durum sınır bozucu yani sonunu bilmeden beklemek..ben 07.09 da adet oldum 12.09 bitti.14.09 ella kullandım.07.09 adet olmalıyım an itibariyle 6.güne dönmüş bulunuyorum.sence kan testi falan yaptırmalımıyım gebelik için..
Canim bnde iliskiden hemen sonra ella ertesi gunu aldim fakat 20gun oldu hala adet gormedim uc kere evde test yaptim negatif cikti sonra doktora gittim ordada beta hcg testi yaptim negatif cikti ve agrilarim hala var suan adet sokturucu kullaniyorum ama hala kanamam olmadi anlamadim bir turluu cok sinir bozucu bisey

Back