- 4 Ağustos 2017
- 6
- 2
- 1
- 27
Merhaba hanimlar benim dongum 27-28 gun uzunlugunda ve 5. gunde iliskiye girdik ben hala reglken. Prezervatif yirtildi fakat afedersiniz icime bosalmadi. Buna ragmen yaklasik 7-8 saat sonra ella ertesi gun hapi ictim. Bu ikinci kullanisimdi bir onceki 1.5 sene onceydi ve her kullanimda korumasi dusuyor diye bir sey duymustum. Su an reglime 6 gun kalmis olmasi gerekiyor ama hani yumurtladiginizda akinti sulu seffaf olur ya bu ay onu hic hissetmedim o yuzden de korkuyorum acaba hamile olabilir miyim diye? Sizin basiniza boyle bir durum geldi mi boyle hamile kalan oldu mu ?
Ne zaman öğrendiniz? Ben ayın 16 sında birlikte oldum korunmasız ve adet tarihime 1-2 gün kalaydı. Hala adet olmadım. Dün çok az bir kahverengi leke geldi başkada bir şey gelmedi. Şuan test yapsam çıkar mı acaba? Birde ilişkiden kaç saat sonra almıştınız hapı?Ben kullandım ve hamile kaldım. Çok araştırdım doktora gittim sordum falan yeni olduğu için anlaşılmaz dediler.daha sonra baktık çok şükür kizimda bişey olmadı şuan 3 yaşında :)
Koruma sağlamaması için dua eden tek kadınım sanırım bende. Keşke o güne dönebilsem içmezdim.
Merhaba canim hamilelikle ilgili postlarda gordum asilama ilemi yoksa tup bebeklemi hamile kaldin canim paylasirsan memnun olurumIyi geceler hanimlar 6aylik bi bebegim var emiyo korunmasiz bi iliski yasadim esimle kullanmayi dusunuyorum bebegim icin ne gibi zarari olur doktoruma sordum 2saat emzirme sonrasinda emzirebilirsin dedi ama nette o kadar cok yorum okudumki gozum korktu kullanan varsa lutfen beni bilgilendirsin
Rica ederim ben tesekkur ederim nazikligin icin. :) benim de basima geldi o yuzden paylasmak istedim burada. Maalesef norlevo ile ilgili basliklar var ama ella basligi yok. Burasi olabilir belki, hamile olmamana da cok sevindim:) sanirim doktor sana tarlusal verebilir genellikle oyle oluyor adet sokturmek icin. Umarim bi an once tegl olursun ve bi daha kullanmak zorunda kalmazsin:)
Ben biseyi merek ediyorum ella icip yinede hamile kalmissiniz ya acaba elladan once hamile.kalmis olabilirmisiniz belki hatirlamzssiniz cok zaman gecmis ama.merak ettimBen kullandım ve hamile kaldım. Çok araştırdım doktora gittim sordum falan yeni olduğu için anlaşılmaz dediler.daha sonra baktık çok şükür kizimda bişey olmadı şuan 3 yaşında :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?