Benim soyadım stres.Ben direk o özellikle doğmuşum sanırımNegatifi gördün mü rahatla; zaten korunduk diyorsun; hamile kalma olasılığın Ella olmadan bile yok gibi bir şey :) Stres yaparsan daha da gecikir.
Benim soyadım stres.Ben direk o özellikle doğmuşum sanırım
Merhaba ben de korunmasız bir ilişki yaşadım cinsel birleşim olmadı daha önce de olmadı. Ama yine de korktuğumuz için hapı kullanmamın en yararlı karar olduğuna karar verdik. ben ella hapı 24 saat geçmeden tükettim en fazla 20 saat geçmiştir. Reglim 11 ağustosta bitti ve ilişki 17sinde yaşandığı için daha da korkuyorum. Pepapp denen uygulamayı kullanıyorum. Normalde 3 eylül reglimin 1. Günü görünüyor ama bende hiçbir belirti yok. Normalde belim çok ağrır, iştahım açılır sancı başlar. Şu anda midem bulanıyor iştahım açık ara ara ağrıyor belim yine ama fazla değil. Testi ne zaman yapmalıyım sizce? İhtimaller nedirSorun çözüldü
Merhaba ben de korunmasız bir ilişki yaşadım cinsel birleşim olmadı daha önce de olmadı. Ama yine de korktuğumuz için hapı kullanmamın en yararlı karar olduğuna karar verdik. ben ella hapı 24 saat geçmeden tükettim en fazla 20 saat geçmiştir. Reglim 11 ağustosta bitti ve ilişki 17sinde yaşandığı için daha da korkuyorum. Pepapp denen uygulamayı kullanıyorum. Normalde 3 eylül reglimin 1. Günü görünüyor ama bende hiçbir belirti yok. Normalde belim çok ağrır, iştahım açılır sancı başlar. Şu anda midem bulanıyor iştahım açık ara ara ağrıyor belim yine ama fazla değil. Testi ne zaman yapmalıyım sizce? İhtimaller nedir
Meninin vajinaya sızması durumunda olası olduğunu okudum burada ve başka yerlerde. Paranoya yapıyorum elimde değilBirleşme olmadan nasıl hamilelik şüpheniz olabiliyor?
Yardımcı olabilecek biri yok mu ? Lütfen zor durumdayım
Evet yaparKızlar bu ilaç yumurtalıkta ağrı yapıyomu
Bir hafta gecikti hala olmadım adet..Merak etme pek ihtimal yok :)
Bir hafta gecikti hala olmadım adet..
Bir hafta gecikti hala olmadım adet..
adetin gecıkmesine göre test yap .. bır ıkı gun gectıyse kan eger bır hafta gectiyse ıdrar testi ..Banada yardimci olurmusunuz ? Yumurtlama dönemmimde iliski yaşadım ve 18 saat sonra ella yi kullandim ve çok korkuyorum adetim gecikiyor gibi goguslerimde inanilmaz bir agri var lutfen yardimci olun ?
Canim bnde iliskiden hemen sonra ella ertesi gunu aldim fakat 20gun oldu hala adet gormedim uc kere evde test yaptim negatif cikti sonra doktora gittim ordada beta hcg testi yaptim negatif cikti ve agrilarim hala var suan adet sokturucu kullaniyorum ama hala kanamam olmadi anlamadim bir turluu cok sinir bozucu biseyumarım yan etkisidir..bu durum sınır bozucu yani sonunu bilmeden beklemek..ben 07.09 da adet oldum 12.09 bitti.14.09 ella kullandım.07.09 adet olmalıyım an itibariyle 6.güne dönmüş bulunuyorum.sence kan testi falan yaptırmalımıyım gebelik için..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?