- 25 Mart 2017
- 26
- 9
- 3
- 32
Yok sanmam kalmazsiniz. Hem yumurtlama degil hem de hemen ilac icmissiniz:)Merhaba hanımlar. Size bir şey sormak istiyorum. Çarşamba günü adetim bitti akşam eşimle birlikte olduk eşim korunuyor ve içimdeyken bir boşalma olmadı yalnız ilişki bitiminde eşim kalktğnda prezervatfin içinde kaldğnı fark ettik 1 saat olmadanda ella ertesi gün hapını içtim sizce hamile kalma riski çok yüksek mi?
Selamm
Ella herkeste farkli etki yapiyor. Ben 2 kez kullandim. Ilkinde hic bisey olmadi yine normal gunumde regl oldum. Ama busefer ilaci pazaretsi ictim. Daha adetimd 10 gun vardi. 3 gun sonra lekelenmem basladi. Hamilelik diye dusundum kan verdim negatif cikti. Yaklasik 8 gun lekelenmem oldu. Dun de adetim basladi. Yani olmasi gereken gunde. Ama inanilmaz yogun. Yaklasik 10 gundur kanama halindeyim yani. Bidaha icmicem diye tovbe ettim cidden. Cok gerekmiyorsa almayin derim ben. Adet duzensizligi yaptigi kesin yani.
Çok okudum burada başka sitelerde ama herkeste evet farklı etki yapıyor sanıyorum ama gecikmesi beni çok rahatsız ediyor adet söktürücü kullandım biteli 5 gün oldu umarım haftaya falan olurum
Kızlar geldi gönlümün efendisi Happy happy happyYok sanmam kalmazsiniz. Hem yumurtlama degil hem de hemen ilac icmissiniz:)
İnşallah o günden beri artık ilişkiden soğudum aklımda hep ya olursa diye düşünüp duruyorum. 2 haftam kaldı bakalım adete inşallah zamanında gelirYok sanmam kalmazsiniz. Hem yumurtlama degil hem de hemen ilac icmissiniz:)
Gözünüz aydın İnşallah benimde gelirKızlar geldi gönlümün efendisi Happy happy happy
ella yı içtiğinde vucuduna aşırı hormon yüklemiş oluyorsun eger asırı kullanırsan hormonları bozabilir. buda ilerde cocuk yapmanı zorlastıra bilir yada engeleyebilirmerhabalar şu sitede ella ile alakalı yılda 1-2 defa kullanılması gerektiği yazıyor ne gibi bir yan etkisi olabilir?
canım peki sadece ella için mi geçerli yoksa diğer haplar için de aynı şey söz konusu mu?ella yı içtiğinde vucuduna aşırı hormon yüklemiş oluyorsun eger asırı kullanırsan hormonları bozabilir. buda ilerde cocuk yapmanı zorlastıra bilir yada engeleyebilir
canım hamillelği engelemek içöin kullanılan haplarda gecerli markası ella yada baska birsey farketmez yuksek derecede hormon içeriyorlar. bu haplar zaten korunma hapı değil ve zor durumlar için üretilmiş haplar. tecavuz veyahut kondomun ilişki sırasında içerde kalması vs. hamılelık olusturabılecek durumlarda ... oyle ılıskıye gırdım hamıle kalmayım emin olayım deyıp içilmez . zaten sex hayatı duzenlı olan bir bayan hamıle kalmak ıstemıyorsa doktoruna danısıp kendisine uygun korunma yontemini secmeli ve korunmalı...canım peki sadece ella için mi geçerli yoksa diğer haplar için de aynı şey söz konusu mu?
benim test negatif çıktı kan tahlili yaptırcam ama inşallah hamilesin demez zaten dört çocuk annesiyim ağlamaktan turşum çıktıIliskiden 15 saat sonra aldim lanet hapi. 5 gun gecikince test yaptim. Hamileyim ne diyeyim cahillik de degil kondom yirtilmasindan. Guvenmeyin bu hapa
Oo senin cokmus ins degilsindir. Ben idrar testinde cift cizgiyi gordum. Yarin da test yaptiracagim. Benim daha kucuk bebegim var. Cok zor bi test bu Allahim sen yardim etbenim test negatif çıktı kan tahlili yaptırcam ama inşallah hamilesin demez zaten dört çocuk annesiyim ağlamaktan turşum çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?