Aile Planlaması Ella ertesi gun hapi

Aile Planması nedir ? Doğum kontrol yöntemleri, gebeliği sonlandırma, kürtaj konularının işlendiği bölüm.
Merhaba kızlar, erkek arkadaşımla Şubat 18 gibi ilişkiye girmiştik ertesi gün ELLA kullandım her ne kadar o gerek yok dese de sağlama almak istedim ve ilk kez böyle bir ilaç kullandım 27 şubat gibi regl olmam lazımdı olmadı evet regl düzenimi sorarsanız bir düzeni yok bazen 28 günde regl oluyorum bazen 40 , daha sonra tarlusal kullandım 21 Mart gibi bitti sanırım kasık ağrım var göğüs hassasiyeti de var 4 tane test yaptım toplam 80 TL verdim o testlere hepsi negatif çıktı testleri birer hafta arayla yaptım şu an ara sıra kasık ağrım var göğüs ağrım hafifledi hamile olmadığımı düşünüyorum ama regl olamamakta içimi yiyor sigortam olmadığı içinde hastaneye gidemiyrum. beni aydınlatırsanız çok sevinirim.

Selamm
Ella herkeste farkli etki yapiyor. Ben 2 kez kullandim. Ilkinde hic bisey olmadi yine normal gunumde regl oldum. Ama busefer ilaci pazaretsi ictim. Daha adetimd 10 gun vardi. 3 gun sonra lekelenmem basladi. Hamilelik diye dusundum kan verdim negatif cikti. Yaklasik 8 gun lekelenmem oldu. Dun de adetim basladi. Yani olmasi gereken gunde. Ama inanilmaz yogun. Yaklasik 10 gundur kanama halindeyim yani. Bidaha icmicem diye tovbe ettim cidden. Cok gerekmiyorsa almayin derim ben. Adet duzensizligi yaptigi kesin yani.

Yok sanmam kalmazsiniz. Hem yumurtlama degil hem de hemen ilac icmissiniz:)

Çok okudum burada başka sitelerde ama herkeste evet farklı etki yapıyor sanıyorum ama gecikmesi beni çok rahatsız ediyor adet söktürücü kullandım biteli 5 gün oldu umarım haftaya falan olurum

Çok okudum burada başka sitelerde ama herkeste evet farklı etki yapıyor sanıyorum ama gecikmesi beni çok rahatsız ediyor adet söktürücü kullandım biteli 5 gün oldu umarım haftaya falan olurum

bence olursunuz. çok gecikirse kan testi kesin sonuç verir ama sanmam gebelik olacağını. bu ilaç çok düzen bozuyor. benim adetim normalde 4 gün sürerdi 11 gün sürdü bu sefer hiç bitmicek sandım biara

Yok sanmam kalmazsiniz. Hem yumurtlama degil hem de hemen ilac icmissiniz:)
İnşallah o günden beri artık ilişkiden soğudum aklımda hep ya olursa diye düşünüp duruyorum. 2 haftam kaldı bakalım adete inşallah zamanında gelir

merhabalar şu sitede ella ile alakalı yılda 1-2 defa kullanılması gerektiği yazıyor ne gibi bir yan etkisi olabilir?

Son düzenleyen: Moderatör:
merhabalar şu sitede ella ile alakalı yılda 1-2 defa kullanılması gerektiği yazıyor ne gibi bir yan etkisi olabilir?
ella yı içtiğinde vucuduna aşırı hormon yüklemiş oluyorsun eger asırı kullanırsan hormonları bozabilir. buda ilerde cocuk yapmanı zorlastıra bilir yada engeleyebilir

Son düzenleyen: Moderatör:
ella yı içtiğinde vucuduna aşırı hormon yüklemiş oluyorsun eger asırı kullanırsan hormonları bozabilir. buda ilerde cocuk yapmanı zorlastıra bilir yada engeleyebilir
canım peki sadece ella için mi geçerli yoksa diğer haplar için de aynı şey söz konusu mu?

canım peki sadece ella için mi geçerli yoksa diğer haplar için de aynı şey söz konusu mu?
canım hamillelği engelemek içöin kullanılan haplarda gecerli markası ella yada baska birsey farketmez yuksek derecede hormon içeriyorlar. bu haplar zaten korunma hapı değil ve zor durumlar için üretilmiş haplar. tecavuz veyahut kondomun ilişki sırasında içerde kalması vs. hamılelık olusturabılecek durumlarda ... oyle ılıskıye gırdım hamıle kalmayım emin olayım deyıp içilmez . zaten sex hayatı duzenlı olan bir bayan hamıle kalmak ıstemıyorsa doktoruna danısıp kendisine uygun korunma yontemini secmeli ve korunmalı...

Arkadaslar merhaba gecen ay ella kullandim adetim duzensizlesti. Onceden 1 haftaydi simdi 4 gun oluyor. Benim size bir sorum olcak erkek arkadasim ile surtunme yoluyla iliskiye girdik fakat bosalma olmadi adetime 6 gun kala oldu bn 4 gun onceden regl oldum normade pazar olmam lazimdi bu reglim yogun oldu ama halsizim yemek yiyemiyorum nedeni nedir . Ayni zamanda bende kansizlik ve idrar yolu enfeksiyonu var bunlrdan olabilir mi

Arkadaslar merhaba. Yasim 23. Kiyafetlerle hamile kalinmayacagini biliyorum 2 kat tayt vardi ustumde zaten. Onun birsey yoktu surtunme yoluyla bosalma oldu islandi ustum fakat spermin o kadsr ileri gidebileceginin imkansiz oldugnu tahmn ediyorum. Uzerinden 2 hafta gecti bende cok ciddi halsizlik bas donmeleri mide bulantilari ve gaz olustu adet olmam gerekiyor ancak hala tik yok. Surtunme de tam yumurtlama donemime gelmis. Ancak iki kat kiyafetle bu mumkun mu. Ayrica iliskiden ciktigmda kulodumda 2 gun gecmeyen kanli akintilar gordum. 3.gun kahverengi bi hal alip sona ermisti. Ilginclikler yasadgim icin danismak istedim ? Lutfen yardim eder misiniz?

Herkese merhaba ben kendi deneyimimi sizlerle paylaşmak istiyorum belki içiniz biraz rahatlamış olur.

Ella'yı iki hafta önce sürtünmeyle ilişkiye girdiğim için kullandım. İlişkiden yaklaşık 20 saat sonra ilacı aldım. İlk iki gün çok hafif sancı çektim. İlk günden itibaren göğüs hassasiyetim oldu. Onun dışında bir yan etki görmedim tabi bünyeden bünyeye farklılık gösteriyor etkisi. Cuma günü regl olmam gerekiyordu takvimime göre. Cumartesi-pazar günü regl öncesi belirtilerin çoğunu gördüm, hem geceleri sancım oldu hem de şiddetli bel ağrım. Sonunda bugün, pazartesi günü, 3 gün gecikmeyle regl oldum. Allah bekleyen herkese sabır versin. Çok stresli bir durum.

Açıkcası hepinizin yaşamış / yaşamakta kafayı yemekte tırnaklarıyla boğuşmakta saatlerce günlerce düşünmekte ve hayatı kendini zehir etmekte olan süreci yaşadım ve aslında hala bir şekilde yaşamaya devam ediyorum. Ama bu süreçte bana sadece burada yazılanlar destek oldu diyebilirim. Bende yşadığım ve yaşamakta olduğum süreci burada anlatmak istedim. Çünkü bence benim gibi okuyan ama paylaşımda bulunmayan kendi kendine kafaları yiyen bir sürü hatun var. Öncelikle olarak. Regl'm Mayıs 1 de başlamalıydı. Haziran 2 oldu hala regl olmadım. Son adet gördüğümde Mart ayındaydım. Mart'ın sonuydu. Haziran ayındayız. ve inanın bana adet günüm normalden en fazla 2 ya da 3 gün şaşar hayatım boyunca böyleydi. 3 defa test yaptım hepsi negatif çıktı. Belirli aralıklarla yaptım. Kafayı yeme sürecine o kadar odaklandım ki en son şu kan testini yaptırmaya karar verdim ve inanın onu yaptırma cesaretini de kendimde zor buldum. Yani kan testi hakkında çok bi bilgim yoktu forumları da kurcaladım ama pek yardımcı olmadı. Bende yakınımda bulunan özel bir hastaneyi aradım. Gebelik testi yaptırmak istiyorum illa doktora mı görünmek gerekiyor diye sordum. Hayır test yapıyoruz fakat sonuçlarını doktora gösteremiyorsunuz bilginiz varsa yorumlayabilirsiniz dedi. Fiyatı sordum 20 lira dedi. Gittim yaptırdım ve 0.100'ün altında bi değer. Bu da hamile olmadığım anlamına geliyor. Ama bakalım bu durum devam ederse doktora gidip adet söktürücü yazmasını isteyeceğim. Yine durumdan sizleri haberdar ederim. :) Adet olduğumda ilk işim buraya yazmak. Sizde durumlarınızdan haberdar edin. İçimde ki korku hala geçmedi.

selam kızlar daha gece üye oldum buraya ve nolur bi yorum yapın rahatlamak istiyorum grçen ay 18mayıs ella kullandım ilişkiden tam 15 16 saat sonra ve bu cumartesi idrar testim negatif çıktı ara lekelenmelerim falanda olmadı ne yapmalıyım hamilemiyim sizce

Iliskiden 15 saat sonra aldim lanet hapi. 5 gun gecikince test yaptim. Hamileyim ne diyeyim cahillik de degil kondom yirtilmasindan. Guvenmeyin bu hapa

Iliskiden 15 saat sonra aldim lanet hapi. 5 gun gecikince test yaptim. Hamileyim ne diyeyim cahillik de degil kondom yirtilmasindan. Guvenmeyin bu hapa
benim test negatif çıktı kan tahlili yaptırcam ama inşallah hamilesin demez zaten dört çocuk annesiyim ağlamaktan turşum çıktı

benim test negatif çıktı kan tahlili yaptırcam ama inşallah hamilesin demez zaten dört çocuk annesiyim ağlamaktan turşum çıktı
Oo senin cokmus ins degilsindir. Ben idrar testinde cift cizgiyi gordum. Yarin da test yaptiracagim. Benim daha kucuk bebegim var. Cok zor bi test bu Allahim sen yardim et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…