hem havalar soğuk hem de adetn yaklaşıyor ondan olabilir
Korkma korkma birsey olmaz :)Bende öyle düşünüyorum ama nedense çok paranoyak oluyorum bu konuda
Korkma korkma birsey olmaz :)
merhaba adet oldunuz muşişliği takma canım kafaya diyelimki hamilesin karnın bir buçuk ayda büyümüyorki internetten bak 1,5 aylık bebek ne kadar küçüklükte fındıkkadar bile yok 2 çocuğum var 3,5 aydan sonra anca çıkıyor ama karnı çabuk çıktıysa oda hamileyim ben diyip lop lop yemek yedikleri için kilo dur ..
psikolojik canım değdirmeyle hamile kalınmaz öyle olsa bir çok insan hamile kalmak için uğraşmazMerhaba benim bir sorum olucaktı erkek arkadaşımla ne önden ne Arkadan ilişkiye girdik ama en fazla birkaç saniye değmiştir takıntılı bi insan olduğum için en başta tedirgin oldum ama sonra hapı içmedim bir şey olmaz diye bu ay normalde 26-27si gibi adet olmam gerekiyordu ama olmadım normalde de adetim pek düzenli değildi zaten bundan önceki 4 ay düzenli oldum sadece ama yemek yerken falan aniden iğrenmeler geliyor yiyemiyorum sizce tehlikeli bir şey var mıdır psikolojik midir iyice taktım taktıkça çoğalıyor sanki
ikinci adeimide oldum sorun yok çok şükürmerhaba adet oldunuz mu
tamamen psikolojik bir durum ..Merhaba benim bir sorum olucaktı erkek arkadaşımla ne önden ne Arkadan ilişkiye girdik ama en fazla birkaç saniye değmiştir takıntılı bi insan olduğum için en başta tedirgin oldum ama sonra hapı içmedim bir şey olmaz diye bu ay normalde 26-27si gibi adet olmam gerekiyordu ama olmadım normalde de adetim pek düzenli değildi zaten bundan önceki 4 ay düzenli oldum sadece ama yemek yerken falan aniden iğrenmeler geliyor yiyemiyorum sizce tehlikeli bir şey var mıdır psikolojik midir iyice taktım taktıkça çoğalıyor sanki
çok sevindimm sizin adınıza :))ikinci adeimide oldum sorun yok çok şükür
Hamile kalmak istemiyorum ilaci her eczanede bulabilirmiyim arkadaslar
Erkek arkadasim eline bosaldi gordum icime hic girmediİlaç çoğu eczanede var bildiğim kadarıyla ve boşalma vajina üstüne olmadıysa bişey olacağını sanmıyorum ama kızlığın bozulmuş belliki
Ilaci kullamama gerek var miErkek arkadasim eline bosaldi gordum icime hic girmedi
Ilaci kullamama gerek var mi
ella adet gecikmesi yapıyor doğru ama gecikmeyi sadece ellaya bağlamayın adetinizden 1 hafta kadar gecikme olursa mutlaka test yaptırınBenim de geçen salı, lastiği ve bir iki santimi dışarıda olmak üzere içimde kondom kaldı. 20 saat dolmadan Ella aldım. (120 saate kadar yolu var bu arada). Adet belirtilerinin hepsini gösteriyorum, vajinam, rahmim ağrıyor falan ama bugün adet olmam gerekiyordu. Henüz olmadim. Test yapmaya da aşırı korkuyorum. Anladığım kadarıyla bayağı geciktiriyor bu hap. Umarım başımıza bir şey gelmez. Ayrıca M Mavisu58 vajinan zorlandığı için o kadar kanamistir. Bekaretin bozulmuş da olabilir bozulmamış da olabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?