Aile Planlaması Ella ertesi gun hapi

Aile Planması nedir ? Doğum kontrol yöntemleri, gebeliği sonlandırma, kürtaj konularının işlendiği bölüm.
B
Bence korkmayın adetiniz gelmiş testleriniz negatif korkulcak bişeyiniz kalmamış ilacın etkileri aylarca sürebiliyomuş 11gün gecikmeli olduysanz size baya etki etmiş ilaç demekki bence onunla ilgilidir stres yapmayın psikılıjik olduğunu dşünüyorym içiniz rahat etmezse adetinz bttikten sonra tekrarlayn testi ama ben sanmıyorum skıntı olduğunu

Ya kızlar hafif ağrım oldu lekenlenme de oldu kahverengi pembe givi ya da açık kırmızı . Sonra kesildi ağrı da lekelenme de bugün olayın üstünden 10gün geçti.merak ettim yerleşme kanamasnı okudum hafif ağrılı lekelenme şeklinde 9. 10.günde görülür diyince ben yine panik yapmaya başladım fakt adetim zaten bugün normal zamanı. Acba şuan adetim sökülmeye mi çalışıyo yoksa yerleşme kanaması gibi vişey mi oldum ( test yapsam da sonuca güvenmiycem hastaneye de gitmeye çekiniyorum şırıl şırıl adet olsam rahatlıcam anca . Yardımcı olun bana o gelen leke neydi acaba tam adet gnümde devamı da gelmedi?

Canım istersen sogan suyu ic ben iki gun ictim sabahi hemen aadet oldm civanpercemi hic etki etmedi bana. Ben adet oldugum halde hala rahatlamadm ustune gorme falan oluyomus ya midem de bulanio ondan korkuyorum

Canım istersen sogan suyu ic ben iki gun ictim sabahi hemen aadet oldm civanpercemi hic etki etmedi bana. Ben adet oldugum halde hala rahatlamadm ustune gorme falan oluyomus ya midem de bulanio ondan korkuyorum

Canım test yapmıştın dimi sen? Bence adet olmuşsan testlerin de negatifse korkma testleri yenile istersen imkanın varsa çünkü hepsi şaşacak değil ya . Soğan kürü nasıl yapılıyor

Tamam tamam seni hatırladım başka bi başlıkta konuşmuştuk yine :) sen hiç korkma benim gibi paniksin sende psikolojik oluyor kesin içe boşalma da yoktu önlem olsun diye içmiştin zaten hasta da oldun panik yapma sen bence başka şeyler düşün kafanı dağıt bulantı falan kalmaz

İkimiz aynı şeyden şüpheleniyoryz yani yine üstüne görmeyle yerleşme kanamaları aynı şey diye biliyorum. Ama onu ayırtedebilirsin adetin ağrılı mı oldu ve pıhtı pıhtı yoğun bi şekilde geldiyse o adettir Çünkü üstüne adet görme olasılığı yaklaşık %0,5, yani 200 kişide 1’dir ve lekelenme şeklinde hafif ağrılı pembe kahverengi renkte olur. Şuan benim lekelenme olarak kaldı ama inşallah sökülmeye çalışıyodyr sökülünce rahatlcam

evet canım konusmustuk daha önce ben iraz takintiliyimda. 2 bardak suyu kaynatiosunicine de bi tanr orta boy sogani soyup 4boluosun icine koyuyosun 5dk daha kaynio ocaktan aliosun biraz ılımasini bekleyip süzüp iciosun. Korkutmak gibi olmasinda tadi cok kotu civanpercemi bal gibi kalir onin yaninda

Yapma yaa civanperçemini zor içmiştim bal falan karıştırdım ona yine ama soğana yapamıcam öyle şeyler neyse artık yarını bekliyorum Allahım şöyle bi sökülsün pıhtıları falan göriyim başka bişey istemiyorum. Sen de şükret adet olsun testlerin negatif üstüne görme nadir rastlanan bişey ayrıca adetten baya farklı

member: 792743"]İkimiz aynı şeyden şüpheleniyoryz yani yine üstüne görmeyle yerleşme kanamaları aynı şey diye biliyorum. Ama onu ayırtedebilirsin adetin ağrılı mı oldu ve pıhtı pıhtı yoğun bi şekilde geldiyse o adettir Çünkü üstüne adet görme olasılığı yaklaşık %0,5, yani 200 kişide 1’dir ve lekelenme şeklinde hafif ağrılı pembe kahverengi renkte olur. Şuan benim lekelenme olarak kaldı ama inşallah sökülmeye çalışıyodyr sökülünce rahatlcam[/QUOTE]
İlk gun normaldi sonrs azaldi ama 6gun surdu.rengi her zamnkinden biraz acikti pihtili da degildi

İste ben aradakifarki pek anlayamadm yani.renginin dsha acik ya da daha koyu olmasi falan ilactandir diolar

İlk gun normaldi sonrs azaldi ama 6gun surdu.rengi her zamnkinden biraz acikti pihtili da degildi[/QUOTE]

İste ben aradakifarki pek anlayamadm yani.renginin dsha acik ya da daha koyu olmasi falan ilactandir diolar

Ama ilacın etkisiyle zaten hem yoğunluğu hem rengi değişir merak etme sen bi rahatla artk canım bişey yok sende

Evet erkek arkadaskmda bisey olmadigini ve korkmamam gerektigini fakat benim elimde degil

Ama ilacın etkisiyle zaten hem yoğunluğu hem rengi değişir merak etme sen bi rahatla artk canım bişey yok sende
Canım adet oldun mu[/QUOTE]

Oldum canım niyayett bu sabah kalktığmda . Teşejkür ederim önerilerin için. Zor sökülüyo dediğin gibi rengi daha açık pıhtı da görmedim henüz ama adet olduğuna eminim bunun geldi çünkü sabahtan beri ağrı da var baya . Ama çok şükür oldum ya rahatladım. Sen ne durumdasın bulantılar geçti mi

Benimde senin gibi olmustu canım bugün bitti adetim 6gun surdu. Bazen bulanio gibi bi de basim donuyomus gibi geliyo ama psikolojik mi bilemedim. Ama karnim ve midem cok sis hala

Canım adet oldun mu

Oldum canım niyayett bu sabah kalktığmda . Teşejkür ederim önerilerin için. Zor sökülüyo dediğin gibi rengi daha açık pıhtı da görmedim henüz ama adet olduğuna eminim bunun geldi çünkü sabahtan beri ağrı da var baya . Ama çok şükür oldum ya rahatladım. Sen ne durumdasın bulantılar geçti mi[/QUOTE]

hadi geçmiş olsun sen çok korktun gereksiz ilaç içtin ama bu sana allahın verdiği bir sınavdı bir daha hiç kimse için bu kadar strese girme değmez inan ki .. şimdi sıra bende bir ben kaldım..

Evet gecikmee oluyor ben 11.gun oldum baya stres yaptim hatta olmama ragmen halakorkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…