Merhaba bende bu ilacı kullandım daha bu sabah içtim yan etki olarak sadece bulantı ilaç son derece güvenli mi kullandım ama emin olamı
Ben gerçekten kullanmak zorundaydım çünkü kondom yırtılmış nasıl oldu anlayamadık bile ama zararı umrumda değil çünkü çocuklarım var zaten düşünmedğim bir hamilelik yaşamak istemem önlemimi aldım ve artık ötesini düşünmüyorum sizde öyle yapın çok takılmayın eğer gerçekten almak zorunda kaldıysanız.bir ay içinde tekrar kullanmak tehlikeliymiş dikkat edin ve adet gecikmesini kabullenin önce ben öyle yapmaya çalışıyorum ..
Ben gerçekten kullanmak zorundaydım çünkü kondom yırtılmış nasıl oldu anlayamadık bile ama zararı umrumda değil çünkü çocuklarım var zaten düşünmedğim bir hamilelik yaşamak istemem önlemimi aldım ve artık ötesini düşünmüyorum sizde öyle yapın çok takılmayın eğer gerçekten almak zorunda kaldıysanız.bir ay içinde tekrar kullanmak tehlikeliymiş dikkat edin ve adet gecikmesini kabullenin önce ben öyle yapmaya çalışıyorum ..Merhaba bende bu ilacı kullandım daha bu sabah içtim yan etki olarak sadece bulantı ilaç son derece güvenli mi kullandım ama emin olamıyorum
birde şu zevk suyundan meniden hamile kalabilirim diye ilaç içenler var ben inanmıyorum onunla hamile kalınabildiğine hemen hamile kalabilen birisi olarak 17 yıl nasıl meniyle hamile kalmamışım ozaman...hiçde ciddiye almamıştım yeni öğrendince şaşırdım doğrusu..
Teşekkür ederim umarım ilacın etkisi olur
Tabi ki normal süreçte 4 5 gün içerisin de olmam lazım inşallah bir sorun yoktur ve ilacın etkisini görürüzGüm geçtikçe gördüğün yan etkileri paylaşır mısın adetine kaç gün var inşallah işe yarar hemen adet olursun
inşallah değilimdir adetim yeni bitmiştiGerçekten öyle kimseye danışıp soramadığm için ve binde bir ihtimali bile göze alamadığm için delirmiş olablirim biraz ama içimi rahatlattınız teşekkür ederim. Gecikme ilginç kimisinde bi kaç güm kimisinde hiç olmamış kimisinde de aylar sürmüş umarım hamile değilsinzdir siz de ki çok erken almışsınz ilacı sanmıyorum ben de böyle bi durum olduğnu yumurtalama dönemi de önemliymiş tabi.. O zevk suyu sorularını soranlar genellikle bekar çiftler olduğu için korkudan bu paranoyaklık oluyor sanırım maalesefherşey zamanında güzel böyle saçma sapan birşeye bulaştığm için çok pişmanım umarım gecikmesiz bi şekilde adet oluryz da huzur buluruz
o zaman yumurtalama döneminde olmuyosunz bildiğim kdarıyla adetin ilk gnünden sayarak 10-12gün sonra o aralar flan sayılııyormuş yumurtalama dönemi. İçe boşalma olsa bile yumurtalama dönemnde değilsenz hazırda yumurta olmadğı için sperm dölleyemiyor şans baya dşüyormuş . Ne zormuş yanlız evlilikten soğudumminşallah değilimdir adetim yeni bitmişti
bir düşük yaşamıştım ve sonrasında doktor bana adet bitiminden 12 gün sonra hamile kalma şansı daha yüksektir ozaman yumurtlama dönemi oluyor demişti ozaman o şekilde denedim ve hemen hamile kaldım bunda adetim yeni bitti kalmam nasıl olsa dedim almayım hap dedim kendi kendime ama hemen gidip aldım garanti olsun belki yanlış biliyorumdur diye ve eczacı bana yumurtlama dönemi adet bitiminden hemen sonra diyincede şaşırdım buradaki yorumlardada bazı arkadaşlar öyle belirtmiş bende şimdi ikilemde kaldım eğer hamile kalmak için aylarca bekleyenler den olsaydım bilirdim çocuk isteğim aya hamile kaldığım için bilemiyorum ne zaman yumurtlama dönemidir ..o zaman yumurtalama döneminde olmuyosunz bildiğim kdarıyla adetin ilk gnünden sayarak 10-12gün sonra o aralar flan sayılııyormuş yumurtalama dönemi. İçe boşalma olsa bile yumurtalama dönemnde değilsenz hazırda yumurta olmadğı için sperm dölleyemiyor şans baya dşüyormuş . Ne zormuş yanlız evlilikten soğudumm
neden canım evlilikten neden soğuyorsun anlamadım .o zaman yumurtalama döneminde olmuyosunz bildiğim kdarıyla adetin ilk gnünden sayarak 10-12gün sonra o aralar flan sayılııyormuş yumurtalama dönemi. İçe boşalma olsa bile yumurtalama dönemnde değilsenz hazırda yumurta olmadğı için sperm dölleyemiyor şans baya dşüyormuş . Ne zormuş yanlız evlilikten soğudumm
bir düşük yaşamıştım ve sonrasında doktor bana adet bitiminden 12 gün sonra hamile kalma şansı daha yüksektir ozaman yumurtlama dönemi oluyor demişti ozaman o şekilde denedim ve hemen hamile kaldım bunda adetim yeni bitti kalmam nasıl olsa dedim almayım hap dedim kendi kendime ama hemen gidip aldım garanti olsun belki yanlış biliyorumdur diye ve eczacı bana yumurtlama dönemi adet bitiminden hemen sonra diyincede şaşırdım buradaki yorumlardada bazı arkadaşlar öyle belirtmiş bende şimdi ikilemde kaldım eğer hamile kalmak için aylarca bekleyenler den olsaydım bilirdim çocuk isteğim aya hamile kaldığım için bilemiyorum ne zaman yumurtlama dönemidir ..
neden canım evlilikten neden soğuyorsun anlamadım .
her ay düzenli adet olurum fakat bir iki gün geciksin hemende korkarım 3 veya 4 gün gecikince de tamam bu kez kesin hamileyim diye büyük korku yaşarım her ay yaşıyorum bu sıkıntıyı ama sprel taktıranlar çok rahat ama ben bu şekilde bir korunmayı tercih ettğim için büyük korku yaşıyorum ..Allah allah gerçekten ilk defa duydum bunu. Bekleyip görücez o zaman stred yapmayın ki daha da gecikmesin
Yani şunu demek istedim eşinle birşeyler yaşamak istiyorsun kafan rahat huzurlu fakat bebek istemiyorsun böyle kazalar birşeyler oluyor hep risk var sonra stresli günler geçiriyorsun evli değilim de yani bi an böyle bi soğuma geldi bana bunu dmeknistedim :)[/QUO
her ay düzenli adet olurum fakat bir iki gün geciksin hemende korkarım 3 veya 4 gün gecikince de tamam bu kez kesin hamileyim diye büyük korku yaşarım her ay yaşıyorum bu sıkıntıyı ama sprel taktıranlar çok rahat ama ben bu şekilde bir korunmayı tercih ettğim için büyük korku yaşıyorum ..
tam taktırayım dedim ama bişey olmayınca yersiz bir korku yaşadığımı anlayınca vaz geçtim 10 yılda bir prezervatif yırtılmasıyla karşı karşıya kalmış oldum .. spiralinde adet düzensizliği ve adet sancısı gibi yan etkileri var diye gerek görmedim yaşım 39 iki çocuk varKaç yaşındasınz ve kaç çocuğunz var merak ettim. Evet sprial belirli bi yaştan sonra hemde artk çocuk istemiyorsanz çok rahat siz neden dşünmedinz sprial
tam taktırayım dedim ama bişey olmayınca yersiz bir korku yaşadığımı anlayınca vaz geçtim 10 yılda bir prezervatif yırtılmasıyla karşı karşıya kalmış oldum .. spiralinde adet düzensizliği ve adet sancısı gibi yan etkileri var diye gerek görmedim yaşım 39 iki çocuk var
Amin ,bu sayfada herkes eninde sonunda adetini olmuş hiçde hamile kalan yok.Bende rahatım daha öncede ilaç kullanıp hamile kalmamıştım ki bu ella daha etkiliymiş ..sizin zaten kalma ihtimaliniz bile yok ellanın etkisiyle gecikme yaşarsınız ama düzene girer oda sadece kafanıza takmayın..Allah bağışlasın anlıyorum dediğinz gibi etkileri var ama bu stresleri çekmeye değmez gibi .. Ella berbat bi ilaçmış gerçekten tüm döngüyü alt üst ediyor bi kaç ay ama etkili olcağına inanıyorum çok kısa sürede içmişsinz zaten inşallah tam zamanınfa adet olursunz olurumm kurtulurz bu skıntıdab
Amin ,bu sayfada herkes eninde sonunda adetini olmuş hiçde hamile kalan yok.Bende rahatım daha öncede ilaç kullanıp hamile kalmamıştım ki bu ella daha etkiliymiş ..sizin zaten kalma ihtimaliniz bile yok ellanın etkisiyle gecikme yaşarsınız ama düzene girer oda sadece kafanıza takmayın..
keşke ilacı içmeseydin ilacın yan etkisi çok fazla miden gaz dolu oluyor adet gecikmesi yaşatıyor hamile gibi bulantı oluyor halsiz kalıyorsun idrarda koku muhtemelen üşütme ile ilgili ilaçla alakası yok benim adetim 8 gün gecikti ama ben son günlerinde saldım kendmi çok rahat bıraktım o yüzden oldum muhtemelen stres çok etkiliyor zaman geçirmeye bak sakın kendni sıkarak düşünme gecikme yaşarsın hamile olman imkansız yaniİdrarda koku gibi bi yan etkisiyle karşılaştın mı hapın? Bana da yardımcı olun lütfeenn
keşke ilacı içmeseydin ilacın yan etkisi çok fazla miden gaz dolu oluyor adet gecikmesi yaşatıyor hamile gibi bulantı oluyor halsiz kalıyorsun idrarda koku muhtemelen üşütme ile ilgili ilaçla alakası yok benim adetim 8 gün gecikti ama ben son günlerinde saldım kendmi çok rahat bıraktım o yüzden oldum muhtemelen stres çok etkiliyor zaman geçirmeye bak sakın kendni sıkarak düşünme gecikme yaşarsın hamile olman imkansız yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?