Aile Planlaması Ella ertesi gun hapi

Aile Planması nedir ? Doğum kontrol yöntemleri, gebeliği sonlandırma, kürtaj konularının işlendiği bölüm.

Sizin kanamanizda ol mus hamile kldignizi sanmam. Bende ilactan sonra kanama olmamasina ve hala regl olmamais olmama ragmen hamile degilim bosuna stres yapmayin bence belli olmaz ama dusuk bi ihtimal gibi

İnsallah olursun canım ama stresde tetikliyor madem negatif cıktı önce civan percemi ni birdene derim ilac yerine sogan kabugu suyu da aynı dır oda adet söktürücü olarak kullanır

İnsallah olursun canım ama stresde tetikliyor madem negatif cıktı önce civan percemi ni birdene derim ilac yerine sogan kabugu suyu da aynı dır oda adet söktürücü olarak kullanır

Civan percemini duymamıştım tesekkur eder im. Sogan suyu günlerdir aklimda ama yapip icesim gelmedi o kokusu malum daha onceki tecrubelerimden dolayi ..
Birde hep olacakmisim gibu regl ay bi gun daha durayim olacagim. Galiba derken bir türlü icemedim ama sanirim icmem lazim bu gidiksle tssekkur ederim oneriniz icin :*

Rica ederim sogan suyu artı 4 5 tane gripin karıştır içine ac karnına bi su bardağı bu karışımdan iç kesin sonuç alırsın cünkü ben cok yaparım gecikme felan olunca

Arkadaşlar ben 12 saat sonra içmiştim ellayı adetim 5 gün gecikti ve kanamam oldu3-4 gün sürdü. Yinede üstüne görme falan olmuştur diye test yaptım ikinci çizgi silik çıktı araştırmama göre hamile mi oluyorum

Birde kanda baktirin isterseniz... Yada yukleyebilorseniz foto yukleyin bakalim bi

Kesin sonuç istersen bi kan testi yaptır canım bazen testler bozuk cıkıyor kan testini eczanede bile yaptırabilirsin bi kan testi yaptr

Merhabalar bende 21 yaşındayım ve bende ella kurbanıyım. Bana da yardımcı olacak deneyimli biri vardır diye düşünüyorum. Öncelikle 19 temmuzda erkek arkadaşımla ilişkiye girdim kesinlikle içeri boşalma olmadığı halde ertesi günü içimizin rahat etmesi açısından ella kullandım. 22 temmuz gibi adet olmam gerekiyordu ve olmadım. Daha sonra bu ilacın yan etkilerini araştırdığımda şok oldum. Sonrasında nasıl olsa gecikme olacak diye kendimi rahatlatmaya çalışmalar falan...
2 ağustosta tekrar bir birlikteliğimiz oldu korunmasız bir şekilde neye güveniyorsak bilmiyorum. Aynı şekilde içeri boşalma yok yine ondan da bir 5 gün sonra gebelik testi yaptık sonuç negatif. Karnımda sürekli bir şişkinlik sancı var ama bu zamana kadar hala gelen giden birsey yok dün tarlusal kullanmaya başladım. Tekrardan gebelik testi yapmalı mıyım bilmiyorum. Bana bir akıl verin lütfen.

Bosalma olmadysa hamilelik zor benim cok cok gecikti ama hamile degilim...sizinde hamile oldugunuzu sanmam ama gebelik testi icin erken olmus sanki .. Bnede ole surekli siskinim ve her an olacakmisim gibi ben sogan suyu içtim bakalim insallah başlar regl im. Bende cok stresler yasadim cocuk düşünmüyoruz cunku.
Sizinde zor bi ihtimal bence ama belli olmuyir ki bu isler. Benim arkadasim miyomu kisti herseyi varken hamile kaldi nasilsa olmaz die korunmuyirlardi esi ile..

Bende boşalma olmadı diye kendimi rahatlatmaya çalışıyorum ama işte bu kadar gecikince içimde de bir sıkıntı olmuyor değil yani. Sizin kaç gün gecikti adetiniz ve benim tekrardan bir gebelik testi yapmamı önerir misiniz yoksa tarlusalı bitirmeyi bekleyip öyle mi yapsam ne yapacağım konusunda çok kararsızım.

Benim bugun 25 gun oldu :))) benim hal içler acisi valla dün okudugumda sanki test icin erken olmus gibi geldi bana. Ne kada gecikmisti

22 gün kadar gecikmem oldu benimde 12 gün sonra test yaptığımda negatifti ama 2 ağustostaki beraberlikten sonra test yapmadım onun içinde birkaç gün sonra test yapıcam

Ben de en son 27 temmuzda adet oldum ve salı akşamı(09.08.2016)tarihinde ilişki yaşadık eşimle
Eşim çok acıdığını söyleyip çıkardı,lavaboya gittiğimde benden yoğun beyaz-sarı renginde meniye benzeten akıntı geldi.
Eşime sordum boşalmadım o acıyla prezervatifi çıkartırken ucunu yırttım dedi
1,5-2saat sonra ella ertesi gün hapı almaya gitti ama aklımdan hiç çıkmıyor
Benden öyle akıntı gelmiyordu sadece zevk alınca şeffaf akıntı geliyordu internetten baktım bir sürü şey yazıyor eşim ben boşaldığımı anlarım diyor ama ben belki o acıyla kaçırdığını anlamamıştır diyorum moralim bozuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…