Ovulasyon döneminde sevgilimle korunmasız ilişkiye girdim içime boşalma olmadı ilk ilişkimdi ama boşalma olmadığından emin olmadığım ve ovulasyon döneminde olduğum için ertesi gün hapı olan ella kullandım 2 gün sonra kanama başladı ilaç yüzünden bu biraz içimi rahatlattı aslında kanama tarihini regl başlangıcı olarak aldım ve adet olma günüme 19 gün var çok korkuyorum hamile kalıcam diye fikri olan yardım edebilir mi şimdiden teşekkür ederim... Hamile kalırmıyım ya
İnsallah olursun canım ama stresde tetikliyor madem negatif cıktı önce civan percemi ni birdene derim ilac yerine sogan kabugu suyu da aynı dır oda adet söktürücü olarak kullanırCanim yaptirdim. Negatif cikti. Onun haricinde her gun nerdeyse idrar testi yaptım doktorumla telefonda konustuk oda tarlusal kullanabilirsin ama gelmeye calis bir bakalim dedi Insallah cuma gunune randevu aldim gidebilirsem gidecegim.yoksa tarlusal kullanacagim. Cok kotu bi duruminsan olmayinca stres yapıyor malum..
E Ella34
İnsallah olursun canım ama stresde tetikliyor madem negatif cıktı önce civan percemi ni birdene derim ilac yerine sogan kabugu suyu da aynı dır oda adet söktürücü olarak kullanır
Rica ederim sogan suyu artı 4 5 tane gripin karıştır içine ac karnına bi su bardağı bu karışımdan iç kesin sonuç alırsın cünkü ben cok yaparım gecikme felan oluncaCivan percemini duymamıştım tesekkur eder im. Sogan suyu günlerdir aklimda ama yapip icesim gelmedi o kokusu malumdaha onceki tecrubelerimden dolayi ..
Birde hep olacakmisim gibu regl ay bi gun daha durayim olacagim. Galiba derken bir türlü icemedim ama sanirim icmem lazim bu gidiksle tssekkur ederim oneriniz icin :*
Arkadaşlar ben 12 saat sonra içmiştim ellayı adetim 5 gün gecikti ve kanamam oldu3-4 gün sürdü. Yinede üstüne görme falan olmuştur diye test yaptım ikinci çizgi silik çıktı araştırmama göre hamile mi oluyorum
Arkadaşlar ben 12 saat sonra içmiştim ellayı adetim 5 gün gecikti ve kanamam oldu3-4 gün sürdü. Yinede üstüne görme falan olmuştur diye test yaptım ikinci çizgi silik çıktı araştırmama göre hamile mi oluyorum
Fotoğrafını çekmedim ama ikinci çizgi yok gibiydi çok dikkatle bakınca silik görünüyordu. Tekrar test yapıcam sanırımBirde kanda baktirin isterseniz... Yada yukleyebilorseniz foto yukleyin bakalim bi
Kesin sonuç istersen bi kan testi yaptır canım bazen testler bozuk cıkıyor kan testini eczanede bile yaptırabilirsin bi kan testi yaptrArkadaşlar ben 12 saat sonra içmiştim ellayı adetim 5 gün gecikti ve kanamam oldu3-4 gün sürdü. Yinede üstüne görme falan olmuştur diye test yaptım ikinci çizgi silik çıktı araştırmama göre hamile mi oluyorum
Tamam öyle yaparımKesin sonuç istersen bi kan testi yaptır canım bazen testler bozuk cıkıyor kan testini eczanede bile yaptırabilirsin bi kan testi yaptr
Tekrar yaptım ve böyle bi şey oldu acaba hatalı mı yaptım ilki çok net bi kırmızı değil[/QUOTE
Merhabalar bende 21 yaşındayım ve bende ella kurbanıyım. Bana da yardımcı olacak deneyimli biri vardır diye düşünüyorum. Öncelikle 19 temmuzda erkek arkadaşımla ilişkiye girdim kesinlikle içeri boşalma olmadığı halde ertesi günü içimizin rahat etmesi açısından ella kullandım. 22 temmuz gibi adet olmam gerekiyordu ve olmadım. Daha sonra bu ilacın yan etkilerini araştırdığımda şok oldum. Sonrasında nasıl olsa gecikme olacak diye kendimi rahatlatmaya çalışmalar falan...
2 ağustosta tekrar bir birlikteliğimiz oldu korunmasız bir şekilde neye güveniyorsak bilmiyorum. Aynı şekilde içeri boşalma yok yine ondan da bir 5 gün sonra gebelik testi yaptık sonuç negatif. Karnımda sürekli bir şişkinlik sancı var ama bu zamana kadar hala gelen giden birsey yok dün tarlusal kullanmaya başladım. Tekrardan gebelik testi yapmalı mıyım bilmiyorum. Bana bir akıl verin lütfen.
Bende boşalma olmadı diye kendimi rahatlatmaya çalışıyorum ama işte bu kadar gecikince içimde de bir sıkıntı olmuyor değil yani. Sizin kaç gün gecikti adetiniz ve benim tekrardan bir gebelik testi yapmamı önerir misiniz yoksa tarlusalı bitirmeyi bekleyip öyle mi yapsam ne yapacağım konusunda çok kararsızım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?