merhaba beni en iyi siz anlarsınız diye size yazıyorum 3 mayıs da ilişkim oldu bi saat içinde ella kullandım normal adetim 6 mayıs da gelmeliydi 13mayısta test yaptım negatif o gün tarlusal kullanmaya başladım sonra 21 mayıs da test yaptım negatif 22 mayısta kanamam oldu ama siyah azve katı geldi 3 gündür bu şekilde geliyor şimdi azaldı nerdeyse yok gibi bişey adet olmuş sayılıyor muyum sizin bi sıkıntı oldu mu?tsk ederimmm :) zorlu bir surecti ama atlattim sonunda ohhh dedim yemin ederim adet oldugumda:)
merhabalar benim normal adet gibi geldi renkte bir sıkinti yoktu sadece normalde 1 hafta surerdi bu sefer 5 gun surdu..renk degisikligi konusunda bilgim yok ama ya eczaneye yada internetten doktorlara danişabilirsin..merhaba beni en iyi siz anlarsınız diye size yazıyorum 3 mayıs da ilişkim oldu bi saat içinde ella kullandım normal adetim 6 mayıs da gelmeliydi 13mayısta test yaptım negatif o gün tarlusal kullanmaya başladım sonra 21 mayıs da test yaptım negatif 22 mayısta kanamam oldu ama siyah azve katı geldi 3 gündür bu şekilde geliyor şimdi azaldı nerdeyse yok gibi bişey adet olmuş sayılıyor muyum sizin bi sıkıntı oldu mu?
merhaba beni en iyi siz anlarsınız diye size yazıyorum 3 mayıs da ilişkim oldu bi saat içinde ella kullandım normal adetim 6 mayıs da gelmeliydi 13mayısta test yaptım negatif o gün tarlusal kullanmaya başladım sonra 21 mayıs da test yaptım negatif 22 mayısta kanamam oldu ama siyah azve katı geldi 3 gündür bu şekilde geliyor şimdi azaldı nerdeyse yok gibi bişey adet olmuş sayılıyor muyum sizin bi sıkıntı oldu mu?
buyuk ihtimal gecikmeden dolayi rengi koyu olmustur diye dusunuyorum canim sana bi dosya gonderdim oradan bilgi alabilirsin yinede danismani oneririm..psikolojik olarak rahat ol yinede bende cok taktigim icin gecikti aslinda tarlusal ve ella ictigin icinde adetinde degisiklik olmus olabilir canim sonucta hormonlari etkiliyor..buyuk ihtimal adet olmussundur diye dusunuyorum cunku bildigim kadariyla hamile olursan eger hafif kirmizimsi ve az miktarda kan geliyormuş rahime yerlestigi icin..senin aksine koyu renk kesin adet olmussundur yinede takip et bi sure sıkinti oldugunu dusuuyorum canimmerhaba beni en iyi siz anlarsınız diye size yazıyorum 3 mayıs da ilişkim oldu bi saat içinde ella kullandım normal adetim 6 mayıs da gelmeliydi 13mayısta test yaptım negatif o gün tarlusal kullanmaya başladım sonra 21 mayıs da test yaptım negatif 22 mayısta kanamam oldu ama siyah azve katı geldi 3 gündür bu şekilde geliyor şimdi azaldı nerdeyse yok gibi bişey adet olmuş sayılıyor muyum sizin bi sıkıntı oldu mu?
düşünmüyorum canim :)buyuk ihtimal gecikmeden dolayi rengi koyu olmustur diye dusunuyorum canim sana bi dosya gonderdim oradan bilgi alabilirsin yinede danismani oneririm..psikolojik olarak rahat ol yinede bende cok taktigim icin gecikti aslinda tarlusal ve ella ictigin icinde adetinde degisiklik olmus olabilir canim sonucta hormonlari etkiliyor..buyuk ihtimal adet olmussundur diye dusunuyorum cunku bildigim kadariyla hamile olursan eger hafif kirmizimsi ve az miktarda kan geliyormuş rahime yerlestigi icin..senin aksine koyu renk kesin adet olmussundur yinede takip et bi sure sıkinti oldugunu dusuuyorum canim
çok teşekkür ederim rahatladım sayendedüşünmüyorum canim :)
rica ederim canim ama dedigim gibi yinede en azindan bir eczaneye danişçok teşekkür ederim rahatladım sayende
merhabalar ella 5 gun icersinde alinmasi gerekiyor..ama ne kadar erken alinirsa etkisi o kadar fazla olurmerhabalar bende c.tesi gecesı sevgılımle bırlıkte oldum ertesı gunu pazar oldugu ıcın ılacı alamadım ve bulamadım bugunde p.tesi ve yarın alıp ıcsem etkısı olurmu 72 satı gecmıyor beldıgım kadarıyla lutfen yardımcı olun
cokkk tşk ederım ıcımı rahatlattınız gercekten umarım işe yarar 2.5gun gecmiş olucak ıcersemmm bırde her eczaneden alabiliyormuyuz fiyatı ne kadar pekimerhabalar ella 5 gun icersinde alinmasi gerekiyor..ama ne kadar erken alinirsa etkisi o kadar fazla olur
cokkk tşk ederım ıcımı rahatlattınız gercekten umarım işe yarar 2.5gun gecmiş olucak ıcersemmm bırde her eczaneden alabiliyormuyuz fiyatı ne kadar peki[/QUOTrica ederim canim her eczaneden alinabiliyor fiyati sanirim 50 civari erkek arkadasim aldigi icin bende pek bilmiyorum fiyatini..sana tavsiyem sık kullanma canim ayda en fazla 1 kez kullan zaten hormonlari altust eden bir hap..benim 15 gun adetim gecikti düşün artik
tica ederim canim bende tarlusal kullanmistim mecburen umarim adet gecikmen olmazyaaa bende sabah alıp ıctım umarım işe yarar 2gun falan gectı ama bırde tarlusal aldım akşamda onu ıcıcem bakalım sonucu merak edıyorum tekrardan tşk ederım
bende umarım olmaz bide cogu kişide migde bulantısı ve kusma olmuş bende hıc bırı olmadı bugunde tarlusalı kullandım umarım sonuc alırım da burada sızlerle paylaşırımtica ederim canim bende tarlusal kullanmistim mecburen umarim adet gecikmen olmaz
ben kullandigimdada hic bir yan etki gormedim sadece adet gecikmem oldu haliyle 1 ayda 2 ella ustune birde tarlusal mahvetti..yani adet belirtilerini ara ara yasadim..bende umarım olmaz bide cogu kişide migde bulantısı ve kusma olmuş bende hıc bırı olmadı bugunde tarlusalı kullandım umarım sonuc alırım da burada sızlerle paylaşırım
yaaaaa ben ilkkez kullanıyorum ve 2.5gun sonra aldım inşallah işe yarar ve hamile kalmam neyse hersey ıcın cok ama cok tşk ederımben kullandigimdada hic bir yan etki gormedim sadece adet gecikmem oldu haliyle 1 ayda 2 ella ustune birde tarlusal mahvetti..yani adet belirtilerini ara ara yasadim..
rica ederim canim nedemek...ellami aman uzak dursun birdaha asla icmemyaaaaa ben ilkkez kullanıyorum ve 2.5gun sonra aldım inşallah işe yarar ve hamile kalmam neyse hersey ıcın cok ama cok tşk ederım
Lütfen cevap verir misinizMerhaba yorumların hepsini okudum. Ben Haziran 2 de erkek arkadaşımla sürtünme ile ilişki yaşadık. 2 si gece ve 3 ü sabah oldu. Bende de onda da iç çamaşırı vardı. Hatta günlük pedde vardı. Erkek arkadaşım boşalmadı sadece zevk suyu vardı biraz ıslaklık. Bende de ıslaklık vardı. İlk ilişkide elimle lavaboda sildim iç çamaşırı değiştirdim.pedi de değiştirdim sabahda ilişkiden sonra pedi çıkardım. İçim rahat etmedi 4 ü sabah elma aldım içtim. Adetim 20 Mayıs da bitmişti. Ne yapmalıyım korkuyorum. Eğer yardımcı olursanız çok sevinirim. Gerçek bir pişmanlık var. Lütfen yalvarırım yardım edin.
ilişki yaşanmamişki canim hamile olman mumkun degil rahat olLütfen cevap verir misiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?