Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
peki hamilelik riskim varmidir cumartesi gunu ozel poliklinige gitmeyi dusunuyorum kan testi icin fakat oda sonradan karsima cikarmi diye tereddutdeyim kayitlara gecerlermi diye tarlusal 3 gunum kaldi bitiriyim diyorum..aslinda hic hamilelik belirtisi yasamadim testlerim hep negatif..soylediginiz formulu uygulayacagim cok tesekkurler simdidenCanim o tarlusali hemen bırak onun acısını boşu boşuna o vücuda çektirmek zaten işkence etmişsin o süre içinde 2 kez ella aman Allah'ım. ..O hap pskolojikmen çok kuvvetli bir yan etkiye sahip hicbiseyin yok boşuna vücuduna beynine eziyet ediyosun bi bardak su kaynat sonra tatlı kaşığı kekik at 10 dk demlensin iç mutlaka şeker at fazla olmamak şartıyla çünkü kan şekerin düşer bu sefer iyice hamile moduna girersin bnm adetim 30 gün gecikti hicbiseyin yok inan eziyet etme kendine hissettiğin herseyi biliyorum boşuna yıpratma kendini cnm
Bi dj cnn hemen yazcampeki hamilelik riskim varmidir cumartesi gunu ozel poliklinige gitmeyi dusunuyorum kan testi icin fakat oda sonradan karsima cikarmi diye tereddutdeyim kayitlara gecerlermi diye tarlusal 3 gunum kaldi bitiriyim diyorum..aslinda hic hamilelik belirtisi yasamadim testlerim hep negatif..soylediginiz formulu uygulayacagim cok tesekkurler simdiden
çok çok tesekkur ederim inanilmaz rahatlattiniz beni..bu konuyu dusunmemeye calisiyorum calistigim icinde işime konsantre oluyorum..kimseye anlatamadim malesef..afedersiniz tam bi boşalmada olmadi zaten..internet sitesindede bir doktora sormustum idrar testi negatifse sorun yok demisti..haftasonu tekrar idrar testi yapacagiz o zaman..cok tesekkurler gercekten en kisa zamanda ins adet olurumHah geldim canım. .. evet kayıtlara geçiyo pat bi telefon aile sağlık merkezleri....boşuna stres yapıyosun yine de sen bilirsin inan hiçbişey cikmicak bak görürsün tarlusal da hemen adet yapmiyo ki ama o içtiğin tarlusallar adet döneminde senden acısını kötü etkili bi sanciyla cikaricak malesef. ..evet kekik etkili...artı seni de en çok pskolojik olan yan etki almış ve o pskoloji de geciktiriyor ben var ya adet olduğumda bile supheleniyodum kafayı yedim bildiğin gibi değil....araştırdım bu hapı iyicene olası şeyler bunlar hep ben senin şu anki pskolojini çok iyi biliyorum bundan emin ol inan ve rahatlamayi dene bunu yazdigimda bile ne hissettiğini hissedecegimden emin ol iyi olman için uğraşıyorum çünkü anlıyorum canım hiç korkma zor da olsa rahatlamaya çalış hiçbişey yok bak goruceksin o kekik günde 5 sefer yapiyodum ben tarlusal kullananları gördüğüm için cesaret edemedim aldım ama içmedim adetim 30 gün gecikmesi ne demek düşünsene o stresi cildirdim çıldırdım ama hep pskolojikmen.....hatta kürtaj için doktor bile ayarladim arayıp sen düşün ne hale geldim o yüzden rahatla tatlım sabırsızlıkla bekliyorum adet oldum diye yazmani yine de daralirsan falan yaz canın ben destek olurum sana rahatla)
Olursun tabiki canım. ..bisey değil. .seni rahatlatayim diye uğraşıyorum zaten çünkü inan bana hiçbişey cikmicak görürsün. ..Ben de kimseye diyemiyodum iyice delirmistim bi gorseydin aglardin halime yaa... ve bnm bünyem hamile kalmaya o kadar Müsait ki biliyorum kendimi hemde tan hamile kalma riskim %90 dönemde. ..Offf. ...delirmistim. ..ama hiçbişey çıkmadı çok şükür. .dedim ya iyice araştırdım. ..senden hayli hayli eminim rahat ol canım bişey yok inan)çok çok tesekkur ederim inanilmaz rahatlattiniz beni..bu konuyu dusunmemeye calisiyorum calistigim icinde işime konsantre oluyorum..kimseye anlatamadim malesef..afedersiniz tam bi boşalmada olmadi zaten..internet sitesindede bir doktora sormustum idrar testi negatifse sorun yok demisti..haftasonu tekrar idrar testi yapacagiz o zaman..cok tesekkurler gercekten en kisa zamanda ins adet olurum
ella kullandım, adetim 7 gün gecikti; adet söktürücü ilaç alsam iyi olur mu pekiOlursun tabiki canım. ..bisey değil. .seni rahatlatayim diye uğraşıyorum zaten çünkü inan bana hiçbişey cikmicak görürsün. ..Ben de kimseye diyemiyodum iyice delirmistim bi gorseydin aglardin halime yaa... ve bnm bünyem hamile kalmaya o kadar Müsait ki biliyorum kendimi hemde tan hamile kalma riskim %90 dönemde. ..Offf. ...delirmistim. ..ama hiçbişey çıkmadı çok şükür. .dedim ya iyice araştırdım. ..senden hayli hayli eminim rahat ol canım bişey yok inan)
Gerek yok hayatımella kullandım, adetim 7 gün gecikti; adet söktürücü ilaç alsam iyi olur mu peki
Kendine işkence yapma boşuna; ))ella kullandım, adetim 7 gün gecikti; adet söktürücü ilaç alsam iyi olur mu peki
Bir an önce olup rahatlamak istiyorum yaGerek yok hayatım
Sabırlı ol canım kafaya da takma bak bnm 30 gün gecikti olursun stres yapma çok etkiliyor o da... kekik içBir an önce olup rahatlamak istiyorum ya
Tamda şuan ona bakıyodum valla Çok teşekkür ederim gece gece yardımcı olduğunuz için :)Sabırlı ol canım kafaya da takma bak bnm 30 gün gecikti olursun stres yapma çok etkiliyor o da... kekik iç
Ne demek.... anlıyorum o yüzden; ) ama samimi diyorum rahat olun...Tamda şuan ona bakıyodum valla Çok teşekkür ederim gece gece yardımcı olduğunuz için :)
merhabalar benimde bugun 11. gun gecikmem var..karin bolgemde hafif sertlik hissediyorum sizdede boylemi oldu acaba..ara ara sanki olacakmisim gibi hissediyorum ama birturlu gelmiyorBugün sabah regl oldum. 10 gün gecikme oldu ella'dan sonra bende. Darısı regl olmayanların başına. Ilaç fazlasıyla hormon barındıran bir ilac o yüzden böyle gecikmeler regl tarihinde değişiklikler yapıyormuş. Korku ve stres adet olmama nedeni. Son iki günde buradaki yorumlardan sonra sakinleşip saldımve çok şükür sabah hastalığım başladı. Civanpercrmi yeşil çay içtim hiçbir etkisi olmadı. Inşallah teker teker regl oldum haberlerinizi duyarız. Burada da yardımcı olan tüm hanımlara cokcokcok teşekkür ederim
Benim de karnım sismisti. Belim felaket agriyordu her gün oldum mu acaba diye beklerken canım çıktı. Saldım rahatladım oldum bu sabah. Rahat bırakın kendinizi eminim ki olacaksınızmerhabalar benimde bugun 11. gun gecikmem var..karin bolgemde hafif sertlik hissediyorum sizdede boylemi oldu acaba..ara ara sanki olacakmisim gibi hissediyorum ama birturlu gelmiyor
merhabalar tekrar sizinle konusmak gercekten rahatlatti beni..aklima getirmemeye calisiyorum rahat hissetmeye calisiyorum..birsey sormak istiyorum gecen gun gunluk pedime hafif kirmizimsi bi leke gelmisti..birdahada oyle birsey olmadi.sizce hamilelik belirtisi olabilirmi..yarin tekrar idrar testi yapicaz..negatif cikarsa tekrar telaslancak birsey yoktur degilmi artik sonuc kesin olur yani..adet gecikmem 12 gun olduHah geldim canım. .. evet kayıtlara geçiyo pat bi telefon aile sağlık merkezleri....boşuna stres yapıyosun yine de sen bilirsin inan hiçbişey cikmicak bak görürsün tarlusal da hemen adet yapmiyo ki ama o içtiğin tarlusallar adet döneminde senden acısını kötü etkili bi sanciyla cikaricak malesef. ..evet kekik etkili...artı seni de en çok pskolojik olan yan etki almış ve o pskoloji de geciktiriyor ben var ya adet olduğumda bile supheleniyodum kafayı yedim bildiğin gibi değil....araştırdım bu hapı iyicene olası şeyler bunlar hep ben senin şu anki pskolojini çok iyi biliyorum bundan emin ol inan ve rahatlamayi dene bunu yazdigimda bile ne hissettiğini hissedecegimden emin ol iyi olman için uğraşıyorum çünkü anlıyorum canım hiç korkma zor da olsa rahatlamaya çalış hiçbişey yok bak goruceksin o kekik günde 5 sefer yapiyodum ben tarlusal kullananları gördüğüm için cesaret edemedim aldım ama içmedim adetim 30 gün gecikmesi ne demek düşünsene o stresi cildirdim çıldırdım ama hep pskolojikmen.....hatta kürtaj için doktor bile ayarladim arayıp sen düşün ne hale geldim o yüzden rahatla tatlım sabırsızlıkla bekliyorum adet oldum diye yazmani yine de daralirsan falan yaz canın ben destek olurum sana rahatla)
Hayır hayır korkma zannetmiyorum canım ...O leke zaten bende oldu 3 4 gün geldi sonra 30 gün adetim gecikti. ... adet olman için ugrastigin içtiğin herseyin etkisinden kaynaklanıyor canım vücut zorluyor bu normal ....zor biliyorum ama biraz rahat bırak kendini 2 gün de olsa yaşadığım herseyi düşünmeye ara veriyorum diye kendini şartla canım stresi ağır biliyorum ne kadar rahatladim desen de ben senin nasıl olduğunu anlıyorum canım ama gerçekten rahatlamayi dene ki o stresten çıkıp Bi An önce regl olasın beni dinle pişman olmayacaksin)merhabalar tekrar sizinle konusmak gercekten rahatlatti beni..aklima getirmemeye calisiyorum rahat hissetmeye calisiyorum..birsey sormak istiyorum gecen gun gunluk pedime hafif kirmizimsi bi leke gelmisti..birdahada oyle birsey olmadi.sizce hamilelik belirtisi olabilirmi..yarin tekrar idrar testi yapicaz..negatif cikarsa tekrar telaslancak birsey yoktur degilmi artik sonuc kesin olur yani..adet gecikmem 12 gun oldu