• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ella ertesi gün hapı

Asdfdsa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2021
38
4
36
Merhaba 18 ocak günü korunmasız bir şekilde cinsel ilişkiye girdim içime boşalma olmadı ama ve 23 saat sonra ella ertesi gün hapını içtim Ocağın 28inde adet olmam gerekiyor ama karnımda ilişkiye girdiğim günden beri regl ağrısı gibi ağrılar oluyor göğüs uçlarım da ağrı oluyor hamile olma riskim var mıdır sizce lütfen yardım edin

İçine boşalmadıysa hamile kalma ihtimalini düşünemeyiz 😀
Strestendir diyelim

Sevgilimle arkadan ilişkiye girdik arkaya boşaldı( İlk boşalma arkaya olmadı 2 dakika sonra 2. Boşalma arkaya oldu) ama kalktığımda ön tarafımında ıslanmış olduğunu gördüm.Bu ıslaklık benden de akmış olabilir. Gördükten sonra hemen sildik sabun ve suyla yıkadık. Boşaldıktan sonra dışarı akıp ön tarafıma gelmiş olabilir diye 18 saat sonra ella içtim şuan 2 gün oldu ve şuan hiç bir belirtisi yok sizce işe yararmı? Bu arada bakireyim endişelenmem gereken bir durum varmı ?????

Merhabalar.3 şubat günü iliskiye girdim ama ilk seferdi benim için erkek arkadaşım sadece biraz ucu girdi dedi ve boşalmadı ama kızlık zarım zorlandıgı için kan geldi. Yaklaşık 16 saat sonra ella hapı aldım. Adet olmama 1 hafta var galiba ama endişeleniyorum gebelik olma ihtimali var mıdır diye. İnşallah zamanında olurum benim gibi olan birileri varsa yardımcı olabilirler mi 😒

Merhabalar.3 şubat günü iliskiye girdim ama ilk seferdi benim için erkek arkadaşım sadece biraz ucu girdi dedi ve boşalmadı ama kızlık zarım zorlandıgı için kan geldi. Yaklaşık 16 saat sonra ella hapı aldım. Adet olmama 1 hafta var galiba ama endişeleniyorum gebelik olma ihtimali var mıdır diye. İnşallah zamanında olurum benim gibi olan birileri varsa yardımcı olabilirler mi 😒
Regl oldun muu

Merhaba arkadaşlar. 24 Şubat'ta erkek arkadaşımla birlikte oldum üç saat içerisinde hapı (ertes72 diye bir hap) hemen içtim. Normalde 26 Ocak'ta regl olmuştum, yani tahminen 26 Şubat'ta yani bugün regl olmam gerekiyor. Tam menstrual döngünün içinde olduğum içinde ilacın etkisinin olmaması gibi bir durum olur mu? Bir de dün göğüslerimde hassasiyet yokken bugün var ve her regl zamanı olduğu gibi belim ağrıyor. Kafam karıştı, ben ilişkiye girmeden önce yumurta kırılmış olabilir de regl oluyor olabilir miyim ve bu yüzden hapı kullansam dahi gebelik gibi bir riskim var mıdır? Cevaplarsanız çok sevinirim :110:

Arkadaşlar sürtünme ile hamilelik olur mu ? Sadece hafiften bir sürtünme
Ertesi gün hapı da içmedim gerek var mıdır ? Reglıma 1 hafta var yoğun şekilde beyaz akıntı geliyor adet dönemi öncesi normal midir bu ?

Merhaba 18 ocak günü korunmasız bir şekilde cinsel ilişkiye girdim içime boşalma olmadı ama ve 23 saat sonra ella ertesi gün hapını içtim Ocağın 28inde adet olmam gerekiyor ama karnımda ilişkiye girdiğim günden beri regl ağrısı gibi ağrılar oluyor göğüs uçlarım da ağrı oluyor hamile olma riskim var mıdır sizce lütfen yardım edin
Sonuç neymiş?

arkadaşlar merhabalar, aranızda postpill kullanan varmı acaba? fiyatı gayet uygun ama yan etkileri nasıldır acaba :110:

arkadaşlar merhabalar, aranızda postpill kullanan varmı acaba? fiyatı gayet uygun ama yan etkileri nasıldır acaba :110:
Ben kullandım ve ben ilacı kullandıktan 5 gün sonra adet kanaması gibi yoğun bir şekilde süren kanamam oldu 4 gün boyunca acaba ilaç mı yaptı yerleşme kanaması mı eğer kullandıysanız sizde de böyle birşey oldu mu?

Back