Merhabalar çok stresliyim ne yapmam lazım nolur bir akıl verin sevgilimle şuan ayrıyız 3 kasımda sürtünme yoluyla ilişkiye girdik adetim bittikten 1 2 gün sonraydı herhangi bir birleşme olmadı içime girmedi veyahut boşalma olmadı üstüne çevresine falan, zevk suyunu da sürekli sildim ıslak bırakmadım ucunu bir şey olursa diye boşaldıktan biraz zaman sonra da sürtünme oldu yine sildim ucunu bi ara yıkadı falan, bu olaydan sonra 48 saat dolmadan endişelendim ella içtim normalde 1 Aralık gözüküyo regl günüm 3 4 gün gecikme oluyodu zaten normalde ama şuan 12 aralıkla tam 12 gün gecikmiş oluyorum çok stresliyim ağlıyıp duruyorum belirtim falan yok hamile değilimdir değil mi 18 yaşındayım ve ailemle yaşıyorum artık onlarda şüphelenecek regl olmadığım için, yarın idrarda erken gebelik testi yapayım diyorum normal gebelik testi mi almalıyım onu da bilmiyorum bir de şey sorucam kan da baktırırsam sağlık kayıtlarımda hamilelik için bakıldığı falan yazıyomu hamilelik şüphesiyle flan ailem bi şekilde öğrenirse mahvolurum saklamanın bir yolu var mı doktora gidip adet söktürücü mü almalıyım her şeyi anlatıp ya da sadece 12 gün gecikti diiyp, stresten delirmek üzereyim nolur yardım edin