Çok teşekkür ederim cevabınız için. Daha önce de 2-3 defa ertesi gün hapı kullandım. Nadiren de olsa başımıza gelen kazalar olur ya. Kondom yırtılması vs gibi. Markası Norlevo'ydu yanlış hatırlamıyorsam. Ertesi gün hapının tek negatif etkisi benim vücudumda genellikle reglimin 5-7 gün kadar gecikmesi oluyor. Onun dışında aylarca süren bir düzensizlik, ara kanama vs hiç yaşamadım çok şükür. Bu sefer de öyle olmasını umuyorum. Sadece emin olamadığım şey ikinci korunmasız ilişki sürecinde veya sonrasında yumurtlamış olabilir miyim? Bazen ilaçlar erken de yumurtlamaya neden oluyormuş diye okudum çünkü farklı kaynaklardan. Sanırım bekleyip göreceğiz : )Icildikten sonra ki gun olan iliskiye etki etmiyor diye biliyorum. Ama keske hormonlarinizla oynamasaydiniz simdi duzeniniz degisir buyuk ihtimal hamile kalmasanizda. Ya adetiniz gecikir ya ara kanamalariniz olur bi kac ay duzenli bir adet beklemeyin ilacin etkileri gectikten sonra hamile kalmaniz bebeginizin sagligi acisindan da daha iyi olur.
Maşallah ne güzel : ) O bebek koymuş kafasına gelmeyi belli ki, umarım hayırlısı olmuştur arkadaşınız için sonunda. Gebelik olup olmayacağını öğrenmenin tek yolu beklemek malesef! Normal şartlarda beklenen adet tarihim 6 Aralık, şimdi app'ten baktım ama mutlaka bir gecikme olacaktır diye düşünüyorum. İlk gebeliğimde yumurtlamadan sonraki 9. gün Predictor erken test ile çok net pozitif görmüştüm. Bu sefer de beklenen reglime 4-5 gün kala test yapmaya başlarım mecbur! Merak edenler olursa buradan sonucu yazarım. Belki benzer süreç geçiren biri olur da okur sonradan : )Arkadaşım 2 defa kullandığı halde hamile kaldı. 1 günü geçmemişti kullanması üstelik . Gerçi bizimkinin hormonları çok iyi çalışıyorşun doktor demişti
Evet son durum nedir merak içinde bekliyorumMaşallah ne güzel : ) O bebek koymuş kafasına gelmeyi belli ki, umarım hayırlısı olmuştur arkadaşınız için sonunda. Gebelik olup olmayacağını öğrenmenin tek yolu beklemek malesef! Normal şartlarda beklenen adet tarihim 6 Aralık, şimdi app'ten baktım ama mutlaka bir gecikme olacaktır diye düşünüyorum. İlk gebeliğimde yumurtlamadan sonraki 9. gün Predictor erken test ile çok net pozitif görmüştüm. Bu sefer de beklenen reglime 4-5 gün kala test yapmaya başlarım mecbur! Merak edenler olursa buradan sonucu yazarım. Belki benzer süreç geçiren biri olur da okur sonradan : )
Sonucu ne olduuu merak ettimHerkese Merhaba!
Ella kullanan ve sonucunda hamile kalan varsa yorumlayabilir mi?
Bizim neredeyse 18 ayını dolduracak bir kızımız var. Yakın zamanda kardeş düşünüyoruz ama en azından 2 yaşını doldursa mı acaba diye de konuşuyoruz eşimle aramızda. Bir miktar zamanlama ile ilgili kararsızlık var anlayacağınız. : )
Bu ay şöyle bir durum yaşadık. Son adetim 7 Kasım'da başladı. Adetim çok düzenlidir. 28-29 günde bir görüyorum. Yumurtlamamı da çok net bir şekilde takip edebiliyorum. Yumurta akı görünümlü akıntı, kasıklarda hafif ağrı, cinsel istekte artış ve yumurtlama testinde de koyulaşan çizgiler vs vs. Beklenen yumurtlama günüm 21 Kasım'dı. Akıntım yoğunlaşıyordu, yumurtlama testleri de koyulaşmaya başlamıştı. 17 Kasım'da hadi bu ay deneyelim dedik ve korunmasız ilişkimiz oldu. Yani yumurtlamaya 4 gün kala. Ertesi sabah biraz cesaretimi kaybettim, kafa karışıklığı derken Ella içtim. Aslında içer içmez de pişman oldum, bir bebeğimiz daha olsun istiyoruz gerçekten çünkü. Bunun üzerine, 19 Kasım'da tekrar bir korunmasız ilişki oldu. Şimdi benim sorum aslında, Ella içtikten sonra tekrar korunmasız ilişki olursa gebelik olabilir mi? Benim bildiğim kadarıyla, içtikten sonraki korunmasız ilişkilerde bir koruması yok. Ella yumurtlamayı engellediği veya geciktirdiği için, bu korunmasız ilişkilerden bir sürpriz gebelik olmaz diye tahmin ediyorum ama çok da emin değilim. Benim yumurtlamam gecikecek ve henüz yumurtlamadım diye düşünüyorum. Tarih sıralamasını aşağıya yazayım belki daha net olur. Yorumlarınız çok kıymetli gerçekten. Şimdiden teşekkür ederim! Sevgiler!
Son Adet Tarihi: 7 Kasım
Beklenen Yumurtlama Tarihi: 21 Kasım
1. Korunmasız İlişki: 17 Kasım (Yumurtlamaya 4 gün kala)
Ella İçilen Tarih: 18 Kasım
2. Korunmasız Tarih: 19 Kasım (Yumurtlamaya 2 gün kala)
Ella içilmedi.
Sonuç ne oldu acaba bende tam yumurtlama gunumde kaza oldu ertesi günü Ella içtim dün de sağ gogsumden sıkınca süt geldi şüphe var içimde adetim 28 Aralık'ta olucakMaşallah ne güzel : ) O bebek koymuş kafasına gelmeyi belli ki, umarım hayırlısı olmuştur arkadaşınız için sonunda. Gebelik olup olmayacağını öğrenmenin tek yolu beklemek malesef! Normal şartlarda beklenen adet tarihim 6 Aralık, şimdi app'ten baktım ama mutlaka bir gecikme olacaktır diye düşünüyorum. İlk gebeliğimde yumurtlamadan sonraki 9. gün Predictor erken test ile çok net pozitif görmüştüm. Bu sefer de beklenen reglime 4-5 gün kala test yapmaya başlarım mecbur! Merak edenler olursa buradan sonucu yazarım. Belki benzer süreç geçiren biri olur da okur sonradan : )
Merhaba sonuç ne acabaSonuç ne oldu acaba bende tam yumurtlama gunumde kaza oldu ertesi günü Ella içtim dün de sağ gogsumden sıkınca süt geldi şüphe var içimde adetim 28 Aralık'ta olucak