-
- Konu Sahibi yasasinsansimdonuyor
Merabalar.sözlumle bugun iliski yasarken prezarvatif yirtildi ama icinde degildi.genede oraya bosaldi.fark etttigimiz gibi su ile bolca yikadim.yarim saat icinde Ela hapini aldik ve ictim.suan karnimda degisik bi his hissediyorum acaba hamile kalirmiyimDediğim gibi stres yapma 100 kadından 1 hamile kalıyo oda sen olmassın korkma ben ıkınci defa kullanıyorum ılk kullandığında 2 sene once hıc yan etkısini yasamadım zamanında oldu reglım bu sefer mahvetti beni, inslh sende kolayca atlatırsın stres yapma sakınce reglını bekle oluncada haber ver
Daha once iliskiye girmedim kizligim bozulmadi hap ise yaramaz ve spermlerde bi sekilde yumurtalarla bulusursa hamile kalma olasiligim var miMerabalar.sözlumle bugun iliski yasarken prezarvatif yirtildi ama icinde degildi.genede oraya bosaldi.fark etttigimiz gibi su ile bolca yikadim.yarim saat icinde Ela hapini aldik ve ictim.suan karnimda degisik bi his hissediyorum acaba hamile kalirmiyim
Hapi ictikten ne ladar sure sonra belirtiler basliyorCanim ayni zamanlarda kullanmisix hapi bn de bugun kahverengi bir kanama oldu sende en son belirtiler nedir. Bn de korkuyorum adetime daha iki hafta var.
sonuç nedir yazar mısınız biz de aynı durum oldu ama ben 5 gün sonra aldım ilacı olmamıştır diye düşünerek ama sonra şüphe ettim etkili olur mu?Ella hap aldiktan 3 gun sonra Kan tahlilinde çıkar mi ?
Erkek arkadasimla ilişkiye girdikten hemen sonra aldım içime boşalmadi ama zevk suyundan korkuyoruz bir de ilk kez böyle bir şey yaşadık kanamam da 2 gun sonra durdu
Aynı durumdayız ve reglime 4 gün kala koyu renk kanamam oldu çok korkuyorumKızlar ben 14 şubatta ellayı kullandım. Olayın üzerinden yarım saat geçtikten sonra içtim. Ve o gün yumurtlama günümmüş sonradan öğrendim. 28-29 şubatta regl olmam gerekiyordu ama olmadım. Reglim geciktikce gecikti ve nerdeyse bir ay geçti. Nihayet regl oldum. Regl olmadan önce kahverengi akıntım geldi 1-2 gün. Korktum çünkü yerleşme kanaması olarak yazmışlar çoğu sitede. Yani kullanıp stres yapmayın stres daha fazla geciktiriyor. Hamile gibi hissetmeye başlamıştım internetteki çoğu belirti uyuyordu ama çok şükür ki hamile değilim. Korkmayın ve stres yapmayın etkili bir ilaç
Yan etkileri ne zaman geçti acaba ben adet gördüm ama hala yan etkileri devam ediyor anlamadim gitti kafayi yicem bu arada adetin normalden farkliydi iki gün kanamam oldu kahverengi lekelenme sekline dönerek son bulduGecıkme yapıcak bu kaçınılmaz bide bisürü yan etkisi var bende hepsi oldu illet bi ilaç kullansan bi türlü kullanmasan bi türlü reglme çok var bekleyemem diyosan hassas testler varmış 4 günde cıkıyomus bi kaç gun sonra ondan yap
Ben 1yıllık evliyim daha önce ella hapı içmiştim sürekli 4-5 gün geçtikleri 6 gün süren adetlerim olmuştu ellanın etkisini yaşamıştım yıl başında eşimle korunmasan yaptık alkollüydü yanlışlık la içime boşaldı bu gün ella hapı içtim bu gün düşündüm de 6 gün gecikmişim hamile olabilir miyim acil cevap lütfennnnHicmi kullanan yok su hapi(
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
ne oldu sonucu merak ettım bısey var mıBen 1yıllık evliyim daha önce ella hapı içmiştim sürekli 4-5 gün geçtikleri 6 gün süren adetlerim olmuştu ellanın etkisini yaşamıştım yıl başında eşimle korunmasan yaptık alkollüydü yanlışlık la içime boşaldı bu gün ella hapı içtim bu gün düşündüm de 6 gün gecikmişim hamile olabilir miyim acil cevap lütfennnn
Merhaba kızlar, ertesi gün hapları genellikle kullananlar tarafından iyi tolere ediliyor aslında, bu yanlış bir bilgi. En sık görülebilecek yan etkiler; göğüslerde hassasiyet, bulantı, karın ağrısı, başağrısı, halsizlik ve baş dönmesi oluyor. Ertesi gün hapı kullanımdan sonra geçici olarak adet düzensizliğine veya lekenme tarzında kanamalara yol açabiliyor ama geçici. Adet kanaması beklenen tarihten birkaç gün önce veya sonra başlayabilir, yeni bitmiş olan bir adet kanaması kısa süre için tekrarlayabilir. Fakat bu etkiler genellikle ilk adet kanamasını takiben normal düzenine dönmüş oluyor.Bu hapın yan etkileri çok ağır oluyor. Ella Hapı Kullananlar genelde yan etkiler sonucu aşırı ağrı, baş dönmesi ve aşırı kanama sorunu yaşıyor.
Siz regli oldunuz muMerhaba bendede aynı sorun var. Sonuc ne oldu söylermisiniz