- 3 Ağustos 2014
- 2
- 0
-
- Konu Sahibi yasasinsansimdonuyor
Merhaba kizlar buraya yeni uye oldum. Lutfen yardim edin. Esimle iliskiden 12 saat sonra Ella ertesi gun hapi aldim. Aslinda icinde 2 tane hap olandan almistim bi keresinde o gayet iyiydi ama onun satisi durmus norvelomu oyle biseydi adi. Onun yerine bu gicik ilaci satiyolar artik. Neyse ilaci ictim hayatimda ilk kez 2 adet aramda kanamam oldu hemde ilaci aldigimin ertesi gunu. 1 gun dedim 2 gun dedim bugun tam 1 hafta oldu hala durmuyor. Ve ayin 8inde yani bu cuma adetimin baslamasini bekliyordum. Doktora gittim hersey normal ilactan buyuk ihtimalle dedi. Bu ilac daha yeni oturmamis ilac filan dedide. Biz faremiyiz ya yan etkisini bu derece yasayim. Hayatimda ilk kez bi ilacin yan etkisini goruyorum hemde bu kdr siddetli. Lutfen kullananlar varsa yardim etsin kafayi yicem durmuyor cunku
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ben de aynı soruyu sormak istiyordum.Pazar günü oldu.Pazartesi hapı aldım.Dün ve bugün de adet kanamasının ilk gününe benzer kahverengi kanama geldi.Korkuyorum şimdi,hamilelik değildir inşallah.Yumurtlama dönemindeyim.Adetime daha var.Bu sadece kısa olacak bir yan etkidir umarımMerhaba kizlar buraya yeni uye oldum. Lutfen yardim edin. Esimle iliskiden 12 saat sonra Ella ertesi gun hapi aldim. Aslinda icinde 2 tane hap olandan almistim bi keresinde o gayet iyiydi ama onun satisi durmus norvelomu oyle biseydi adi. Onun yerine bu gicik ilaci satiyolar artik. Neyse ilaci ictim hayatimda ilk kez 2 adet aramda kanamam oldu hemde ilaci aldigimin ertesi gunu. 1 gun dedim 2 gun dedim bugun tam 1 hafta oldu hala durmuyor. Ve ayin 8inde yani bu cuma adetimin baslamasini bekliyordum. Doktora gittim hersey normal ilactan buyuk ihtimalle dedi. Bu ilac daha yeni oturmamis ilac filan dedide. Biz faremiyiz ya yan etkisini bu derece yasayim. Hayatimda ilk kez bi ilacin yan etkisini goruyorum hemde bu kdr siddetli. Lutfen kullananlar varsa yardim etsin kafayi yicem durmuyor cunku
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Sonuç ne oldu acaba yazabilir misinizBen de aynı soruyu sormak istiyordum.Pazar günü oldu.Pazartesi hapı aldım.Dün ve bugün de adet kanamasının ilk gününe benzer kahverengi kanama geldi.Korkuyorum şimdi,hamilelik değildir inşallah.Yumurtlama dönemindeyim.Adetime daha var.Bu sadece kısa olacak bir yan etkidir umarım
Sonuç ne oldu acaba yazabilir misiniz
Sonucu yazarsaniz sevinirimkanama geçti,adetime üç gün daha var,ondan sonra tekrar test yapacağım
üç haftalık hamileyim,yani %1 ihtimal tuttuSonucu yazarsaniz sevinirim
Canim ayni zamanlarda kullanmisix hapi bn de bugun kahverengi bir kanama oldu sende en son belirtiler nedir. Bn de korkuyorum adetime daha iki hafta var.Arkadaslar bizde pazar gunu iliskiye girdik ve bugun.ella hapni ictim etkili olur dimi ve bebek.olmasni engeller dimi bulanti kusma bas agrisi yapar yaziodu hic bir etki olmadi bende kusarsamda bi daha icilmesi lazmms yaziodu.kusmadmda yarn.kan.tahlili yaptrcaz erken mi acaba hamile olsam belli olurmu 3. gunde kan tahlilinde cikarmi
Arkadaşlar bende bu ilaçtan kullandım daha önce norvela mı ne vardı onu kullanmıştım regl gecikmesi oluyordu yine oyle gecikiyor sandım fakat 3 haftalık hamileyim şuanda.İlacı yaklaşık 12 saat içinde aldım. İlacı aldıktan sonra test yapmakta fayda var..
Evet zaten boşalmasa risk çok düşük fakat yinede tedbirli olmakta fayda varMerhaba benimde bir sorum olacak. Partneriniz içinize boşaldı mı?
Evet zaten boşalmasa risk çok düşük fakat yinede tedbirli olmakta fayda var
Şimdi benim adet tarihim eğer gecikme olmazsa 19 nisandı. 4 nisanda buna göre yumurtlama tarihimdi. Bende iki üç saat sonrasında ella aldım da. Çok korkuyorum.