• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ella ertesi gün hapı kullananlar bakabilirmi?

Ooo-papatya

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2019
4
1
1
36
Merhaba kızlar 10gün önce acil durumdan dolayı 1saat sonra ella hapı kullandım 4gün sonra kanamam başladı ve hala sürüyor 3 gün sonra normal regl günüm başlayacak reglimin başladığını nasıl anlarım bilmiyorum düşüncelerinizi yazarsanız sevinirim

Merhaba kızlar 10gün önce acil durumdan dolayı 1saat sonra ella hapı kullandım 4gün sonra kanamam başladı ve hala sürüyor 3 gün sonra normal regl günüm başlayacak reglimin başladığını nasıl anlarım bilmiyorum düşüncelerinizi yazarsanız sevinirim
bende kullandm fakat boyle bi sıkıntı yaşamadm erken regl olmus olabilirmisiniz ? ben de yilda 1_2 kez 10 gun erken olurum .sanırım döngü degisiyor bazen. yinede icinizde şüphe varsa doktorunuza başvurun .

Hiç 10 gün önce olmamıştım. Hala devam ediyor ..cuma gittim doktoruma Perşembe yine gidicem ultrasonla baktığında sorun yok dedi ama emin olmamız için Perşembe günü tahlil yaptıracağım

Merhaba gittim doktoruma test yaptı 0.100çıktı negatif dedi kanamam dün bitti yani regl günümden 1-2gün oldu ve bitti ama öncesi sürekli kanamalı geçti.. şimdi göğüslerimde sızlama var ben hormonlardan diye düşünüyorum umarım negatif şekilde eevam eder🙄

Merhaba gittim doktoruma test yaptı 0.100çıktı negatif dedi kanamam dün bitti yani regl günümden 1-2gün oldu ve bitti ama öncesi sürekli kanamalı geçti.. şimdi göğüslerimde sızlama var ben hormonlardan diye düşünüyorum umarım negatif şekilde eevam eder🙄
değerlerlle ilgili bilgim yok ama dedigm gbi erken olmusda olablirsin hap döngüyü degistirmis olabilr . Geçmis olsunn 💕

Hap döngüyü değiştirir. Memede ve kasiklarda ağrı yapabiliyor.

Kanama süresini de arttirabiliyor. Bir daha ki ay bile hala yan etkileri devam eden kişiler varmış.

Merhaba kizlar aynı şekilde bende hemen ertesi günü kullandım bir kaç gün sonra regli oldum gunumden çok önce 12 oldu hala geliyor damla damla sekilde normal adet zamanima da geldim bugün normalmi bukadar gelmesi ve ne zaman kesilir şimdiden teşekkürler

Back
X