- 23 Kasım 2014
- 7
- 1
- 88
- Konu Sahibi Loresima01
-
Aşırı derecede takıntı yaptım bunu bir arkadasım biliyor takma düşünme bile diyor ama olmuyor işte kafamdan atamıyorum o kadar kotuyum ki bebek yada hamile görmek istemiyorum allahım böyle bir korku yasamadım rabbim kimseye yaşatmasın
Halen olmadım normalde duzensizlik var ama ben halen olmadım iki defa test yaptım negatif yarın tekrar yapıcam ins yakında olurum sizin ne kadar geçti adetiniz kafatı yedim ben resmen yagamzeliyanak .!.:Meraba,umarım olmuştursun.Aynı şey benimde başıma geldi.13 saat içinde ertesi hapını kullandım.Kasımın 20 sinde regl olmam lazımdı,ciddi anlamda göğüs şişkinliği ve kasıklarda ağrı yapıyor.Hiç şaşmazdı regl düzenim ve 2 gün ileri attı.Ama ne çektiğimi psikolojik olarak bir ben bir de Allah bilir.Sürekli bir yeme isteği karın şişliği yaşadım,ama ilaç gerçekten etkili.İçiniz rahat olsun.Regl düzenini geciktiriyor o kadar.Umarım sende olmuştursun :)
eczaneden bi gebelik testi alın adetten sonraki 1 hafta tam yumurtlama zamanına denk geliyor riskli bi dönem. yargılamak gibi anlama ama madem ilişkiye giriyorsun bari partnerin condom taksın bu kadar strese de girmezsin bundan sonra bari buna dikkat edin!Merhabalar bende aynı durumdayım biz tam bir birleşme yaşadık adetimden bir hafta sonraydı, ilişkşye girdik ben 48 saat sonra alabildim ilacı. Belirtiyim içime boşalmadı. Zevk suyundan şüphelendim. Bugün itibariyle 3 gün gecikti adetim ama karnım fena ağrıyo.
eczaneden bi gebelik testi alın adetten sonraki 1 hafta tam yumurtlama zamanına denk geliyor riskli bi dönem. yargılamak gibi anlama ama madem ilişkiye giriyorsun bari partnerin condom taksın bu kadar strese de girmezsin bundan sonra bari buna dikkat edin!
gerçekten çok sevindim. o zaman doğum kontrol hapını düşün istersen bak yeni okudum profilde ertesi dün hapına rağmen gebe kalan olmuş. onu geçtim ertesi gün hapı bütün hormonları etkiliyor sağlıklı bir ilaç değil yarın öbür gün gerçekten gebe kalmak istediğinde Allah korusun karşına bu çıkarsa daha çok kahrolursun neden kullandım o ilacı diye. çok yaşlı teyze modunda konuştum biliyorum ama sadece bir tavsiyeTeşekkür ederim önerileriniz için kendisine kabul ettiremiyorum prezervatifi. Ayrıca bugün adet oldum.
gerçekten çok sevindim. o zaman doğum kontrol hapını düşün istersen bak yeni okudum profilde ertesi dün hapına rağmen gebe kalan olmuş. onu geçtim ertesi gün hapı bütün hormonları etkiliyor sağlıklı bir ilaç değil yarın öbür gün gerçekten gebe kalmak istediğinde Allah korusun karşına bu çıkarsa daha çok kahrolursun neden kullandım o ilacı diye. çok yaşlı teyze modunda konuştum biliyorum ama sadece bir tavsiye
öpüşünce hamile kalınmaz tabi ama geri çekilmeyle kalınır, aman dikkat!!! güvenilir bir yöntem kullan, hap, spiral, enjeksiyon gibi ertesi gün hapları çok zararlı...
Merhaba ben de bir şey sormak istiyorumİçine boşalmadan hamile kalma olasılığın çok çok az. Herkesin yan etkileri aynı olmayabilir. Şuan yaşadıkların da strestendir muhtemelen.
Merhaba ben de bir şey sormak istiyorum
Erkek arkadaşımla birlikte olduktan sonra hemen o gün ella kullandım. Aslında boşalma olmadı ama biraz isabet etme ihtimaline karşın ella kullandım. kullanalı 3 hafta oldu fakat hala adet olmadım ve korkuyorum. İlacın yan etkilerini yaşadım ama hem adetim düzensiz olduğundan hem de sınava hazırlandığım için acaba stresten mi olmuyorum diye düşünüyorum yine de emin olamıyorum. Test yaptırıcam ama korkuyorum işte. Siz ne derdiniz bu duruma?
Ben kullandım adadetimi 5 gün erken oldumMerhaba ben de bir şey sormak istiyorum
Erkek arkadaşımla birlikte olduktan sonra hemen o gün ella kullandım. Aslında boşalma olmadı ama biraz isabet etme ihtimaline karşın ella kullandım. kullanalı 3 hafta oldu fakat hala adet olmadım ve korkuyorum. İlacın yan etkilerini yaşadım ama hem adetim düzensiz olduğundan hem de sınava hazırlandığım için acaba stresten mi olmuyorum diye düşünüyorum yine de emin olamıyorum. Test yaptırıcam ama korkuyorum işte. Siz ne derdiniz bu duruma?
Sonucunuz ne oldu yazabilirmisiniz bende de şuan gecikme var test yaptırmaya korkuyorumBana yardım edin lütfen
adetim bittikten sonra 6. günde korunmasız ilişki yaşadım. O tarihlere bakıyorum doğurganlık seviyesi orta diyor. İlişkiden 1 saat içinde ella hapı içtim. Ve normal adet takvimmime göre adetimin 1. günü olmasına ragmen hala adet olmadım.
Lütfen bana yardım edin hapı kullananlar da da geçıkme oldu mu. Çok kötüyüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?