- 10 Kasım 2012
- 522
- 145
- 323
- Konu Sahibi Loresima01
keşke bukadar kolay hamıle kalınsa :) boşuna canını sıkıyorsun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benim beş gün gecikti sence adet olmak için bir jinekolog yardımı almalımıyım.valla hormonlar allak bullak.bugun eczaneyee sordum ve 30 gün gecikenler var dedi şaka gibiMerhaba kızlar ben ella yı kullanan biri olarak yaşadıklarımı size aktarayım belki biraz olsun içiniz rahatlar. Yumurtalama günüm degil sandım ertesi gün netten baktım ki yumurtlama günüm müş meger hemen gidip hapı aldım kullandım. Sonuç tabikide bekledigim gibi gebeligi önlüyor, ama kaç gün gecikti derseniz iki hafta, yan etki bende hiç olmadı, bide gebeligi hiç düşünmedim çünkü hissedersiniz mutlaka hissedersiniz, hormonlar yüklelise giriyor vücut degisikligi oluyor en önemli belirti göğüs etrafındaki kabarcıklar onlar sivilce abetindaysa ewet bi gebelik söz konusu olabilir. Ama korkmayın ki bazı kadınlarda o kabarcıklar hep büyükte olabilir. Ama size tavsiyem bidaha kullanmayın, rahme yumurtaliklara çok zarar veriyor, ben doktor yardımı ile adet oldum. Umarım bilgiler ise yarar. Geçmiş olsun
benim beş gün gecikti sence adet olmak için bir jinekolog yardımı almalımıyım.valla hormonlar allak bullak.bugun eczaneyee sordum ve 30 gün gecikenler var dedi şaka gibi
cok tesekkur ederim sag tarafımda cikolata kıstı var kucuk capta her adetimde o kısmen agrı yapar ama bu seferki agrı inanılmaz.Inanın 2 ay olmayanlar bile oluyormuş , eger siskinlik sorununuz yoksa yani vücudunuz su toplamadiysa bekleyin derim, ben çok sistim ve dayanamaz hale geldim bel ağrısından iyiki gitmişim yumurtakarimi parcalama noktasına gelmis durum. Gecmis olsunbu arada tekrardan
cok tesekkur ederim sag tarafımda cikolata kıstı var kucuk capta her adetimde o kısmen agrı yapar ama bu seferki agrı inanılmaz.
zaten ozele giderim devlette n olacagi belli olmaz bi gazetede haber vardı kız dr gider test için hastane msj gonderir babaya tebrikler hamılesiniz diye o hesap olmasın sonraO ağrı bendede oldu hatta hastanelik oldum igne yaptırdım oyle uyudum sonra doktora koştum tabiki maddi olarak durumunuz iyi ise düşünmeden dr gidin derim .
zaten ozele giderim devlette n olacagi belli olmaz bi gazetede haber vardı kız dr gider test için hastane msj gonderir babaya tebrikler hamılesiniz diye o hesap olmasın sonra![]()
Ders aldım felan diye kimseye açıklama yapmak zorunda değilsin canım,insanlar hata yapabilir,bişeyler yaşamakta illa evlilikleri gerektirmez. Insan sevdiği kişiye karşı dayanamıyor :) ella gecikme yapıyor bende suan 14.gun içindeyim telaş yapma sakin . Bu olası yan etkisi çünkü hormonlarının değişmesine bağlı olarak regl tarihin de gecikme oluyor. EĞER 1hafta sonunda regl olmazsan kan tahlili yaptır için rahatlar ve sonuç neyse öğrenmiş olursun. Bende senin durumda kafayı yemek üzereyken burdan bi arkadas çok yardımcı olmuştu. Herşey hepimiz için,umarım istemediğin şeyler yasamazsin ; )Evet yaptığımı savunmuyorum ki zaten ben gereken dersi aldım ama şuanda emin olmak istiyorum![]()
Yanlış anlamayın kesinlikle kinamiyorum da madem bukadar evhamlisiniz evlenmeden neden böyle bir ilişki yaşayıp strese giriyorsunuzzaten bu durumda hamile kalsam kendimi meryem ana ilan edicem. Beniim asıl sıkıntım çok çoook farklıı aslındaa ya ben niye böyle evhamlıyımmm kaç yaşında oldum halaaa ottan boktan seylere kafamı takıyorum anlamsııızzz
![]()
Çok haklısın ama benim evlilik için engellerim var olsa çok isterim 5 senedir beraberiz sevgilim ve bu sene bişeyler yaşamaya çalışıyoruz çok haklısın evlilik en rahatı ve güzeli ama olmayınca da olmuyorYanlış anlamayın kesinlikle kinamiyorum da madem bukadar evhamlisiniz evlenmeden neden böyle bir ilişki yaşayıp strese giriyorsunuz
canım benimde aynı ağrılarim var ve okumaktan kafayı yemek uzereydim kan testi yaptım negatif yetmedi 4 gün sonra idrar testi yaptım tek cizgi çıktı şimdi biraz rahatladım yoksa çok çok durum ama stres olma daha 12 gün var hastalığına rahat ol ben şimdi adet söktürücü kullandım bugün bitti umarım olurum . Ve ilaçtan sonra şeffaf akıntı çok oldu çamaşırı bile islatiyor resmenUmarım yaşamam tahminlerime göre kasım 14de adet görmem lazım.. o zamana kadar beklicem birsey daha sormak istiyorum pskolojikmi bilmiyorum ama kasıklarımda arada bir ağrı ve akntı oluyor bu konu hakkında da yardımını istiyorum canım. Yoksa deliricem![]()