• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ELLA ERTESİ GÜN HAPI KULLANAN VAR MIIII YARDIMMMM :(((

Aşırı derecede takıntı yaptım bunu bir arkadasım biliyor takma düşünme bile diyor ama olmuyor işte kafamdan atamıyorum o kadar kotuyum ki bebek yada hamile görmek istemiyorum allahım böyle bir korku yasamadım rabbim kimseye yaşatmasın :KK43:

Meraba,umarım olmuştursun.Aynı şey benimde başıma geldi.13 saat içinde ertesi hapını kullandım.Kasımın 20 sinde regl olmam lazımdı,ciddi anlamda göğüs şişkinliği ve kasıklarda ağrı yapıyor.Hiç şaşmazdı regl düzenim ve 2 gün ileri attı.Ama ne çektiğimi psikolojik olarak bir ben bir de Allah bilir.Sürekli bir yeme isteği karın şişliği yaşadım,ama ilaç gerçekten etkili.İçiniz rahat olsun.Regl düzenini geciktiriyor o kadar.Umarım sende olmuştursun :)

gamzeliyanak .!.:
Meraba,umarım olmuştursun.Aynı şey benimde başıma geldi.13 saat içinde ertesi hapını kullandım.Kasımın 20 sinde regl olmam lazımdı,ciddi anlamda göğüs şişkinliği ve kasıklarda ağrı yapıyor.Hiç şaşmazdı regl düzenim ve 2 gün ileri attı.Ama ne çektiğimi psikolojik olarak bir ben bir de Allah bilir.Sürekli bir yeme isteği karın şişliği yaşadım,ama ilaç gerçekten etkili.İçiniz rahat olsun.Regl düzenini geciktiriyor o kadar.Umarım sende olmuştursun :)
Halen olmadım normalde duzensizlik var ama ben halen olmadım iki defa test yaptım negatif yarın tekrar yapıcam ins yakında olurum sizin ne kadar geçti adetiniz kafatı yedim ben resmen ya :KK61:

Merhabalar bende aynı durumdayım biz tam bir birleşme yaşadık adetimden bir hafta sonraydı, ilişkşye girdik ben 48 saat sonra alabildim ilacı. Belirtiyim içime boşalmadı. Zevk suyundan şüphelendim. Bugün itibariyle 3 gün gecikti adetim ama karnım fena ağrıyo.

Merhabalar bende aynı durumdayım biz tam bir birleşme yaşadık adetimden bir hafta sonraydı, ilişkşye girdik ben 48 saat sonra alabildim ilacı. Belirtiyim içime boşalmadı. Zevk suyundan şüphelendim. Bugün itibariyle 3 gün gecikti adetim ama karnım fena ağrıyo.
eczaneden bi gebelik testi alın adetten sonraki 1 hafta tam yumurtlama zamanına denk geliyor riskli bi dönem. yargılamak gibi anlama ama madem ilişkiye giriyorsun bari partnerin condom taksın bu kadar strese de girmezsin bundan sonra bari buna dikkat edin!

eczaneden bi gebelik testi alın adetten sonraki 1 hafta tam yumurtlama zamanına denk geliyor riskli bi dönem. yargılamak gibi anlama ama madem ilişkiye giriyorsun bari partnerin condom taksın bu kadar strese de girmezsin bundan sonra bari buna dikkat edin!

Teşekkür ederim önerileriniz için kendisine kabul ettiremiyorum prezervatifi. Ayrıca bugün adet oldum.

Teşekkür ederim önerileriniz için kendisine kabul ettiremiyorum prezervatifi. Ayrıca bugün adet oldum.
gerçekten çok sevindim. o zaman doğum kontrol hapını düşün istersen bak yeni okudum profilde ertesi dün hapına rağmen gebe kalan olmuş. onu geçtim ertesi gün hapı bütün hormonları etkiliyor sağlıklı bir ilaç değil yarın öbür gün gerçekten gebe kalmak istediğinde Allah korusun karşına bu çıkarsa daha çok kahrolursun neden kullandım o ilacı diye. çok yaşlı teyze modunda konuştum biliyorum ama sadece bir tavsiye :KK66:

gerçekten çok sevindim. o zaman doğum kontrol hapını düşün istersen bak yeni okudum profilde ertesi dün hapına rağmen gebe kalan olmuş. onu geçtim ertesi gün hapı bütün hormonları etkiliyor sağlıklı bir ilaç değil yarın öbür gün gerçekten gebe kalmak istediğinde Allah korusun karşına bu çıkarsa daha çok kahrolursun neden kullandım o ilacı diye. çok yaşlı teyze modunda konuştum biliyorum ama sadece bir tavsiye :KK66:

Teşekkür ederim beni düşündüğünüz için :)

öpüşünce hamile kalınmaz tabi ama geri çekilmeyle kalınır, aman dikkat!!! güvenilir bir yöntem kullan, hap, spiral, enjeksiyon gibi ertesi gün hapları çok zararlı...

Merhabalar, dun erkek arkadasimla iliskiye girdik. 4 yildir ilk kez prezervatifsiz yaptik. Erkek arkadasim prezervatif aliskanligi oldugu icin varmis gibi unutup icime bosaldi. Hemen ayagi kalktim gittim yikadim, tuvaletimi yaptim ve kosarak eczaneye gittik. 15 dk sonrasinda Ella'yi icmistim bile. Bir onceki adetimi 8 mart'ta oldum, iliskiye 31 mart'ta girdik. Hamile kalma olasiligim nedir sizce?

İçine boşalmadan hamile kalma olasılığın çok çok az. Herkesin yan etkileri aynı olmayabilir. Şuan yaşadıkların da strestendir muhtemelen.
Merhaba ben de bir şey sormak istiyorum
Erkek arkadaşımla birlikte olduktan sonra hemen o gün ella kullandım. Aslında boşalma olmadı ama biraz isabet etme ihtimaline karşın ella kullandım. kullanalı 3 hafta oldu fakat hala adet olmadım ve korkuyorum. İlacın yan etkilerini yaşadım ama hem adetim düzensiz olduğundan hem de sınava hazırlandığım için acaba stresten mi olmuyorum diye düşünüyorum yine de emin olamıyorum. Test yaptırıcam ama korkuyorum işte. Siz ne derdiniz bu duruma?

Erkek arkadaşımla birlikte olduktan sonra hemen o gün ella kullandım. Aslında boşalma olmadı ama biraz isabet etme ihtimaline karşın ella kullandım. kullanalı 3 hafta oldu fakat hala adet olmadım ve korkuyorum. İlacın yan etkilerini yaşadım ama hem adetim düzensiz olduğundan hem de sınava hazırlandığım için acaba stresten mi olmuyorum diye düşünüyorum yine de emin olamıyorum. Test yaptırıcam ama korkuyorum işte. Siz ne derdiniz bu duruma?

İlaç hakkında hiçbir fikrim yok, forumda adet gecikmesine neden olduğundan bahsediliyor. Sizin durumunuz da öyle olabilir. Test yapmanızda ya da bir doktora görünmenizde fayda var.

Ben kullandım adadetimi 5 gün erken oldum

Bana yardım edin lütfen :(
adetim bittikten sonra 6. günde korunmasız ilişki yaşadım. O tarihlere bakıyorum doğurganlık seviyesi orta diyor. İlişkiden 1 saat içinde ella hapı içtim. Ve normal adet takvimmime göre adetimin 1. günü olmasına ragmen hala adet olmadım.
Lütfen bana yardım edin hapı kullananlar da da geçıkme oldu mu. Çok kötüyüm :KK61:

Bana yardım edin lütfen :KK43:
adetim bittikten sonra 6. günde korunmasız ilişki yaşadım. O tarihlere bakıyorum doğurganlık seviyesi orta diyor. İlişkiden 1 saat içinde ella hapı içtim. Ve normal adet takvimmime göre adetimin 1. günü olmasına ragmen hala adet olmadım.
Lütfen bana yardım edin hapı kullananlar da da geçıkme oldu mu. Çok kötüyüm :KK61:
Sonucunuz ne oldu yazabilirmisiniz bende de şuan gecikme var test yaptırmaya korkuyorum

Merhaba, sevgilim ile ilişkiye girdim ve içime boşaldı bir saat geçmeden ella hapı kullandım ilişkiye 4 martta girdik bir hafta geçti üstünden (son adet dönemlerim 17 ocak-24 ocak ve 13 şubat-20 şubat) bugün 11 mart sizce hamilelik riskim var mıdır bir iki gün daha beklemeli miyim endişelenmeli miyim

Yok gebe kalmak kolay değilmiş yok ella korumuş hepsi hikaye. Yumurtlama dönemime 3-5 gün vardı. Yarım saat içinde ella kullandım ama hamile kaldım. Eğer spermler sağlamsa hamile kalırsınız. Adetim biteli 3 gün olmuştu. Ama ne ella işe yaradı ne yumurtalama dönemi denen olaya inancım kaldı. Ya bu spermler 7 gün yaşıyorsa? Ella etkisini 5 günde kaybediyor ama sperm ölmüyorsa hem siz yumurtlamış olursunuz hem sperm ölmemiş oluyor ikisi buluşuveriyor. Sonuç istenmeyen gebelik ve maalesef ellaya güvenildiği kürtaj tek çare kalıyor. Kürtaj için 5 haftanın dolmasını beklemek de çok acılı oluyor.

En iyisi ellaya güvenmeyin acil çözüm olarak rahim içi araç takılıyormuş taktırın.

Back