ELLA ERTESİ GÜN HAPI KULLANAN VAR MIIII YARDIMMMM :(((

Loresima01

O benimm Dünyam
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2014
74
20
28
sürtünme yoluyla olan ilişkiden 18 saat sonra kullandım bu ilacııı boşalma olmadı. ama bende hiç yan etki yapmadııı ilaç bu hamilelik belirtisimidiir ara kanamada yapmadı. Şuan adetime 5 gün var.. bugünden beri durduk yere ateş basıyor beniii. ilişkinin üstünden 14 gün geçti. Sizce mümkün mü bu durumdaa

Ben kullandım da senin kullanman gereksiz olmuş belki boşalma olmadığı için yan etki yapmamıştır..

Ben kullandım da senin kullanman gereksiz olmuş belki boşalma olmadığı için yan etki yapmamıştır..
kaç gündür düşünmemeye çalışıyordum stressten adetim gecikmesin diye. Bu akşamdan beri kafamda bi ateş var anlam veremedim işkillendim. Gebelik testide yaptırmak istemiyorum inşallah zamanında adet olabılırımm

Boşalma olmadan hamile kalman mümkün değil boşuna kendini üzme.

İçine boşalmadan hamile kalma olasılığın çok çok az. Herkesin yan etkileri aynı olmayabilir. Şuan yaşadıkların da strestendir muhtemelen.

Öpüşünce hamile kalınıo arkidişim
zaten bu durumda hamile kalsam kendimi meryem ana ilan edicem. Beniim asıl sıkıntım çok çoook farklıı aslındaa ya ben niye böyle evhamlıyımmm kaç yaşında oldum halaaa ottan boktan seylere kafamı takıyorum anlamsııızzz

boşalma olmadan havadan mı sperm gelmesini bekliyosunuz...
sürtünmeyle hamile kalinsaydı, insanlar dolmuşa binmezdi....

Bence sürtünmeye son verip direk asıl işe odaklanın. Ondan sonrada ne cıkarsa bahtınıza

Berksan'ın titreye titreye öpüşelim misi vardı ya
Bu da sürtüne sürtüne sevişelim mi gibi olmuş, dilime dolandı

Ertesi gün hapı hiç kullanmadım ama sürtünmeyle hamile kalanı da hiç görmedim :) Telaş yapman normal tabi boşuna ilaca para vermişsin :)

Loresima01 hamile misin acaba? Seninle aynı durumdayım kafayı yemek üzereyim lütfen yardım et..

bişey sorucam ben geçen ay bu ilacı kullnamıştım adet oldum tabi ilaç kullandıktan snra.ilk 4 gün kahve sonraki günler normal kanama oldu ve uzun sürdü.bu ay ise adet olmadım henüz ? sizce bu hamilelik belirtisi mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…