- 8 Temmuz 2014
- 74
- 20
- 28
- Konu Sahibi Loresima01
-
Ben kullandım da senin kullanman gereksiz olmuş belki boşalma olmadığı için yan etki yapmamıştır..sürtünme yoluyla olan ilişkiden 18 saat sonra kullandım bu ilacııı boşalma olmadı. ama bende hiç yan etki yapmadııı ilaç bu hamilelik belirtisimidiirara kanamada yapmadı. Şuan adetime 5 gün var.. bugünden beri durduk yere ateş basıyor beniii. ilişkinin üstünden 14 gün geçti. Sizce mümkün mü bu durumdaa
kaç gündür düşünmemeye çalışıyordum stressten adetim gecikmesin diye. Bu akşamdan beri kafamda bi ateş var anlam veremedim işkillendim. Gebelik testide yaptırmak istemiyorum inşallah zamanında adet olabılırımmBen kullandım da senin kullanman gereksiz olmuş belki boşalma olmadığı için yan etki yapmamıştır..
Boşalma olmadan hamile kalman mümkün değil boşuna kendini üzme.kaç gündür düşünmemeye çalışıyordum stressten adetim gecikmesin diye. Bu akşamdan beri kafamda bi ateş var anlam veremedim işkillendim. Gebelik testide yaptırmak istemiyorum inşallah zamanında adet olabılırımm
Ben çok evhamlıyım ya, çok kafaya takıp büyütüyorumBoşalma olmadan hamile kalman mümkün değil boşuna kendini üzme.
Hamile kalmak o kadar kolay değil merak etme.Ben çok evhamlıyım ya, çok kafaya takıp büyütüyorumstress yaptıkça da idrara sıkışıyorum birazdan onuda hamileliğe yorarım
zaten bu durumda hamile kalsam kendimi meryem ana ilan edicemÖpüşünce hamile kalınıo arkidişim
Bence sürtünmeye son verip direk asıl işe odaklanın. Ondan sonrada ne cıkarsa bahtınızazaten bu durumda hamile kalsam kendimi meryem ana ilan edicem. Beniim asıl sıkıntım çok çoook farklıı aslındaa ya ben niye böyle evhamlıyımmm kaç yaşında oldum halaaa ottan boktan seylere kafamı takıyorum anlamsııızzz
Sorma yaa ben normal yollarla kalamıyorumyine bir sürtünme olayıyla karşı karşıyayız,korkma canım sürtünerek hamile kalmazsın
biz yıllardır uğraşıyoruz tık yok daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?