- 20 Eylül 2022
- 21
- -2
- 22
-
- Konu Sahibi Zeynep gul
Ya ellaa rağmen hamile kalabilir miyim yaniÜçüncü posta ne ya, hey masallah
İlişkinin üzerinden daha 5 gün geçmiş, hiç bir şey belli olmaz. Sabırla bekleyin,olmazsa test yaparsiniz
Dünyada her şey olur. Ella dahil, kondom dahil,spiral dahil hiçbir yöntem yüzde yüz koruma sağlamıyor. Vazektomi yaptıran adamların çocuğu oluyor,haberlere çıkıyor... Dünyada her şey olur.Ya ellaa rağmen hamile kalabilir miyim yani
Anladım inşallah kalmam yinede teşekkür ederimDünyada her şey olur. Ella dahil, kondom dahil,spiral dahil hiçbir yöntem yüzde yüz koruma sağlamıyor. Vazektomi yaptıran adamların çocuğu oluyor,haberlere çıkıyor... Dünyada her şey olur.
Ama bence boşuna kuruntu yapma. Gayet erken kullanmışsin hapı.
Ayrıca adetten 15 gün sonrası benim bildiğim yumurtlamanin sonuna denk geliyor,çok verimli zamanlar degil. Kaldı ki insanlar ha deyince çocuk sahibi olamıyor filmlerdeki gibi.
O yüzden sabırla bekle.
Anladım sizin tahmininzce kalabilmem yüzde kaç gibiHiçbir korunma yöntemi %100 değil risk illaki var. Ama net bir boşalma olmadıysa risk düşükken bir de ella ile o riski iyice ortadan kaldırmışsınız bence. Bekleyin biraz daha.
Çok haklısın ama sence hamile kalır mıyım bu şartlarda yani tahminceElla kullaniyorsun illaki kanaman olcak hormonlarin alt ust oluyor en yaygin yan etkisi zaten kanama ( regl ) duzensizligi su haplari kullanmayin gercekten kendinize yazik ediyorsunuz baska sekilde korunun
Zaten reglime daha var ben strs oldum ekimde reglHiçbir korunma yöntemi %100 değil risk illaki var. Ama net bir boşalma olmadıysa risk düşükken bir de ella ile o riski iyice ortadan kaldırmışsınız bence. Bekleyin biraz daha.
Yani Ella zaten %98. Sizde net bi boşalma da yok. %1 diyorum ben benim yüzdeliğim önemliyse :)Anladım sizin tahmininzce kalabilmem yüzde kaç gibi
Anladım çok teşekkür ederimYani Ella zaten %98. Sizde net bi boşalma da yok. %1 diyorum ben benim yüzdeliğim önemliyse :)
Hayir fazla hormondan ara adet kanaman olmus 2 saat icinde içmissin sonucta hapi gerci ben nekdar hayir desemde sen reglin gelene kadar kendi kendine bu soruyu surekli sorcaksinÇok haklısın ama sence hamile kalır mıyım bu şartlarda yani tahmince
Evet çok gerginim açıkçası sizce böyle bir risk olmaması bir tık rahatlattı beni göğüslerimde de dolgunluk hissedince aslında normal adette de öyle oluyor ama o bile beni paniklettiHayir fazla hormondan ara adet kanaman olmus 2 saat icinde içmissin sonucta hapi gerci ben nekdar hayir desemde sen reglin gelene kadar kendi kendine bu soruyu surekli sorcaksin
Bukdar kisa surede belirti olmazEvet çok gerginim açıkçası sizce böyle bir risk olmaması bir tık rahatlattı beni göğüslerimde de dolgunluk hissedince aslında normal adette de öyle oluyor ama o bile beni panikletti
Çook çok teşekkür ederim idrarda gebelik testi ne zaman yapabilirim doğru sonuç içinHayir fazla hormondan ara adet kanaman olmus 2 saat icinde içmissin sonucta hapi gerci ben nekdar hayir desemde sen reglin gelene kadar kendi kendine bu soruyu surekli sorcaksin
Reglin geciktikten 1 hafta sonra yap ama bence gerek yok sen bukadar takarsan bide ella ictin reglin zaten gecikirÇook çok teşekkür ederim idrarda gebelik testi ne zaman yapabilirim doğru sonuç için
Çok teşekkür ederim regl olduğum halde hamile kalmış olamam herhaldeReglin geciktikten 1 hafta sonra yap ama bence gerek yok sen bukadar takarsan bide ella ictin reglin zaten gecikir
Yani olursam yapmayayım demiÇok teşekkür ederim regl olduğum halde hamile kalmış olamam herhalde