Boşalma işlemi mi oldu
Ella gecikme yapabilir. Hamile olup olmadığınızı bilemeyiz risk var tabii kiK
7-10 güne kadar normal kabul ediliyorRegl kaç gün gecikme yapar bir bilginiz var mı
Boşalma işlemi mimerhabalar , eşimle geçen ay korunmasız ilişki yaşadık ve boşalma işlemi oldu. 23 saat sonunda Ella doğum kontrol hapı kullandım. 2-3 hafta oldu kullanalı. Ve 14 Ekim de en son regl oldum bugün 14 Kasım 2 gün gecikti olarak gösteriyor uygulama. Gaz sancımda var karnım sürekli gurulduyor ve kasıklarım da ağrı oluyor bel ağrım oluyor üstten ve alttan gaz salması da oluyorr. Ama ben Ella doğum kontrol hapını kullandım 23 saat sonra etki eder demi hamile değilimdir aynı durumu yaşayan oldu mu lütfen acil cevap verin
Ella hapi gecikme yapar bazen 4 5 gün bazen bir hafta. Emin olmak için kan verebilirsinizRegl kaç gün gecikme yapar bir bilginiz var mı
Bebek istiyor musunuzmerhabalar , eşimle geçen ay korunmasız ilişki yaşadık ve boşalma işlemi oldu. 23 saat sonunda Ella doğum kontrol hapı kullandım. 2-3 hafta oldu kullanalı. Ve 14 Ekim de en son regl oldum bugün 14 Kasım 2 gün gecikti olarak gösteriyor uygulama. Gaz sancımda var karnım sürekli gurulduyor ve kasıklarım da ağrı oluyor bel ağrım oluyor üstten ve alttan gaz salması da oluyorr. Ama ben Ella doğum kontrol hapını kullandım 23 saat sonra etki eder demi hamile değilimdir aynı durumu yaşayan oldu mu lütfen acil cevap verin
Bebek istiyor musunuz
O halde eşiniz prezervatif kullansa daha iyi olur. Ertesi gün hapları hormonları dengesizlestiriyor. Ya da normal doğum kontrol hapı kullanırsınız doktor önerisiyleKendimi hazır hissetmiyorum bebek için okul vs. Var 23 yaşındayım
Ella hapi gecikme yapar bazen 4 5 gün bazen bir hafta. Emin olmak için kan verebilirsiniz
O halde eşiniz prezervatif kullansa daha iyi olur. Ertesi gün hapları hormonları dengesizlestiriyor. Ya da normal doğum kontrol hapı kullanırsınız doktor önerisiyle
7-10 güne kadar normal kabul ediliyor