Hamilelik hakkinda pek bir bilgim yok ama bu tarz konularda biraz arastirma yapıyorum burasi güzel bi platform el elden üstündür bizde bilmediklerimizi baskalarindan öğreniyoruz bilgi paylasimi cok onemli bi detay
İlişki sırasında prezervatif yırtılması sonucu bende endişe içinde kaldım ella kullandım dengemi alt üst etti 35 gün adet görmedim şimdide bu durum yüzünden cinsel fobi oluştu sürekli kendimi endişelendiyorum acaba bir daaha başıma gelir mi diye sizce kendime nasıl bir yol izlemeliyim yardımcı olur musunuz sevgili okurlarım çıkmaz durumdayım ?
İlişki sırasında prezervatif yırtılması sonucu bende endişe içinde kaldım ella kullandım dengemi alt üst etti 35 gün adet görmedim şimdide bu durum yüzünden cinsel fobi oluştu sürekli kendimi endişelendiyorum acaba bir daaha başıma gelir mi diye sizce kendime nasıl bir yol izlemeliyim yardımcı olur musunuz sevgili okurlarım çıkmaz durumdayım ?
Kendimi rahatlat, bazen böyle olaylarla karşılaşılabiliyormuş ama iyiki ella almışsınız, yırtılma sonucu böyle bir önlem çok iyi olmuş. Size tavsiyem prezervatifle beraber geri çekilme yapabilirsiniz sizde en azından daha rahat olursunuz
Kızlar Merhaba..Konuyu görünce işte tamam budur dedim kendi kendime.. Negüzel rahatlıkla konuşup açık açık derdimizi söyleyebilecek durumdayız Öncelikle kadınlığımla gurur duyarak kendi edindiğim bir tecrübemi paylaşmak istiyorum..
Eşimle birleşme sırasında prezervatifsiz geri çekilme yolunu seçtik ama eşimin çok yoğun sperm üretiyor olmasından kendisi çeksede içeride birşeyler kalıp kalmadığından emin olamadık malesef.. Bende Ella kullandım sonuç olarak benimde düzenim bozuldu 25-30 gün sıkıntılı bir süreçti..Çok şükür korktuğumuz şey olmadı..Fakat okadarda korkmaya gerek olmadığını sonradan anladık..Çünkü sperm yoğunluğu ile içerisindeki canlı ve hareketli şeycikler farklı değerler de olabiliyormuş..Yani eşimin spermi çok koyu ve kıvamlı olmasının yumurtalıkları döllemesine bi etken değilmiş..Hatta tamamını içime boşaltsa bile kromozom ları hemenharekete geçirmiyormuş Rahat olun lütfen
evet kesinlikle ben icmistim uzerine adetim 25 gun gecikti sonrasinda sacma sapan ara kanamalar yasadim hic degmez inanin. ben de sizin gibi esim bosalmadim dedi ben dayanamadim aldim bosu bosuna yani
Merhaba arkadaşlar, ben doğum kontrol hapı kullanıyordum, 7 ay kullandım ve bu ay bıraktım daha 1 ay oldu olmadı bırakalı. Prezervatifle korunmaya başladık fakat dün gece prezervatifsiz bir şekilde ansızın gerçekleşen bi durum oldu ve geri çekilme şeklinde bir ilişki yaşadık aynı zamanda yumurtlama dönemim zayıftı fakat o kadar içime sinmiyor ki aslında tamamen geri çekildi ama ben ella hapını alayım mı? Şimdiden çooook teşekkür ederim
evet kesinlikle ben icmistim uzerine adetim 25 gun gecikti sonrasinda sacma sapan ara kanamalar yasadim hic degmez inanin. ben de sizin gibi esim bosalmadim dedi ben dayanamadim aldim bosu bosuna yani
Sadece adet gecikmesi olsa iyi insan doğduğuna pişman oluyor :) iğrenç bi 4 ay geçirdim ben tüm hamilelik belirtilerini yaşıyorum halen siz düşünün 5. Adetime 4 gün kaldı halen acısı var onu içmekteyse kürtaj olun bin kat daha iyi