Öyle bir hissetmedim ve eğer öyle bir şey olduysa hap alayım diye özellikle sordum eşime, 15 saniye önce çıkardım içinden dedi banaYani icine aktigini hissettiniz mi yoksa geri cekildiginde disari mi akti
Çok teşekkür ederim, doğru söylüyorsunuz birde üzerine ella hapını alınca o da adet geciktiriyormuş iyice stres olunuyor yaniyani esiniz geri cektigindne eminse bence gerek yok bosuna hormon yuklemeyin alt ust ediyor butun dengeyi
evet kesinlikle ben icmistim uzerine adetim 25 gun gecikti sonrasinda sacma sapan ara kanamalar yasadim hic degmez inanin. ben de sizin gibi esim bosalmadim dedi ben dayanamadim aldim bosu bosuna yaniÇok teşekkür ederim, doğru söylüyorsunuz birde üzerine ella hapını alınca o da adet geciktiriyormuş iyice stres olunuyor yani
Ağzınızdan bal damlıyor, tecrübeleriniz benim için çok kıymetliCok fazla dert etmeyin eşiniz biliyordur ne zaman bosaldigini bizde cogu zaman bu sekilde yapiyoruz esim prezervatif kulllanmayi sevmiyor bugune kadar sorun olmadi sizinde sorun olmaz diye düşünüyorum
yok degil ama cook dusuk bir ihtimal yani sanmam oule korunan cok var herkesin dogurmasi lazim oyle olsa:)ah ah bu kadınların durumu gerçekten.. yaşadığınız bir deneyimi paylaştığınız içim gerçekten teşekkür ederim.. hiç stres yapmayayım, en iyisi. Zevk suyundan geçme ihtimali var diye tedirgin oldum. Olmaz inşallah bir şey.
ah ah bu kadınların durumu gerçekten.. yaşadığınız bir deneyimi paylaştığınız içim gerçekten teşekkür ederim.. hiç stres yapmayayım, en iyisi. Zevk suyundan geçme ihtimali var diye tedirgin oldum. Olmaz inşallah bir şey.
Bende araştırdım, sperm içermez diyor bazıları da içeriyor diyor. Tam bi ikilem yani, böyle yapan illa olmuştur ya zaten doğurganlık seviyem düşüktü ama inşallah bir şey çıkmazZevk suyunda canli sperm yok diye biliyorum yani zevk suyundan hamile kalmaniz imkansız gibi
Bende araştırdım, sperm içermez diyor bazıları da içeriyor diyor. Tam bi ikilem yani, böyle yapan illa olmuştur ya zaten doğurganlık seviyem düşüktü ama inşallah bir şey çıkmaz
Öyle bi durum da olmadı, yani ikinci ilişki olmadı, direkt olarak ilk ilişkiden geri çekildi. Çok mantıklı ama söylediğinizAslinda o olay şöyle biraz daha arastirirsaniz konuya tam hakim olabilirsiniz esinizle bir kez iliski yasadiniz esiniz tuvalete felan gitmedi ikinciyi yapıyorsunuz ya o zaman sorun oluyormus yani ilk meninin kalintilarindaki canli spermler zevk suyu ile birlesip hamilelik riski olusturuyor ama oda cok cok dusuk bi ihtimal
Öyle bi durum da olmadı, yani ikinci ilişki olmadı, direkt olarak ilk ilişkiden geri çekildi. Çok mantıklı ama söylediğiniz
Halimden siz ve sizin gibi olanlar anlar, zaten insan araştırınca neyin ne olduğunu anlıyor, birde bana çok kolay değil gibi geliyor hamile kalmakYani bende senin gibiyim demistim ya genelde bizde geri cekilme ile korunuyoruz esim pek sevmiyor prezervatif kullanmayi o yuzden bende cok arastiriyorum bu konulari
Neden kolay olmasin ki yumurtlama ve sperm hareketli ise bir kerede olanlar varHalimden siz ve sizin gibi olanlar anlar, zaten insan araştırınca neyin ne olduğunu anlıyor, birde bana çok kolay değil gibi geliyor hamile kalmak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?