- 5 Haziran 2018
- 120
- 20
- 98
- 24
- Konu Sahibi Ercannazli17
-
Benim oğlumda saç çekiyor ama saç çektiği için otizm demek garip değil mi bence her çocuğun tabiatı farklıParmak olayını bilmiyorum da cnm kulak saç çeken ne olurmuş anlamadım iyi mi kötü mü benim oğlum ikisinide yapiyor
Bilmiyorum ki hiçbir gerçek gözümle gördüğüm otizm belirtisi gösteren birini görmedim oğlum çok çekiyor saçını kulağını doktora sordum ya ağrısı vardır yada canı sıkıldığı için yapar dediBenim oğlumda saç çekiyor ama saç çektiği için otizm demek garip değil mi bence her çocuğun tabiatı farklı
Yok kötü birşey değil kendilerini rahatlamak icin yapar bebekler normalParmak olayını bilmiyorum da cnm kulak saç çeken ne olurmuş anlamadım iyi mi kötü mü benim oğlum ikisinide yapiyor
Yok yanlış anladiniz otizm değil ben oğlum icin piskolağa danıştım bu hareketi sordum el hareketi bana normal dedi bazi bebekler sac ceker kulak ceker bu bu tarz el harekrlerimi kendilerini rahatlamak icin yaparlar dedi benim oglumada henüz otizm olduğunu kimse söylemediBenim oğlumda saç çekiyor ama saç çektiği için otizm demek garip değil mi bence her çocuğun tabiatı farklı
Siz biliyorum ki en güzel annelerden birisiniz şu mübarek aylar yüzü suyu hürmetine iyi düşünün iyi olsun anladığım kadarıyla içinize ister istemez bi kuşku düşmüş ama inanın ki etrafımdaki oğlum ile akran olanlar hep konuşuyor oğlum konuşmuyor bazı kelimeler ama cümle yok kıyaslamıyorum sadece dua ediyorum boşverin her çocuk kendine has davranır kendinizi üzmeyinYok yanlış anladiniz otizm değil ben oğlum icin piskolağa danıştım bu hareketi sordum el hareketi bana normal dedi bazi bebekler sac ceker kulak ceker bu bu tarz el harekrlerimi kendilerini rahatlamak icin yaparlar dedi benim oglumada henüz otizm olduğunu kimse söylemedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?