Gelinlik Ayakkabısı Elizhanın yüksek topukluu gelinlik ayakkabıları:)

elizhaa

elizhaa...
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2009
172
1
96
Manisa
bakalım beğenecek misiniz:kedi:

Eklentiler

• $DSC05979.jpg
    6,9 KB · Görüntüleme: 90
  • $DSC05973.jpg
    7,9 KB · Görüntüleme: 95
  • $DSC05977.jpg
    7 KB · Görüntüleme: 76
  • $DSC05976.jpg
    5,4 KB · Görüntüleme: 81
hepinize çok teşekkür ederim,numarada biraz sıkıntı var ama bakalım çözeriz umarım,36 küüçük oluyor,37 büyük,içine kalıp koydular 37 nin ama yine ayağımdan çıkıyor diye 36 aldım,o da sıkacak galiba

güle güle giy ama ayagında şimdiden sıkıntı oluyo bidaha düsün
sonucda bütün gece ayakta olcaksın sıradan bigün degil
yada enazından yanında yedekte rahat bi ayakkabı bulundur derim
rezillik cekme en mutlu gününde

Bugün gidip 37 numaranın içine kalıp koydurdum,36,5 oldu yani ve şu an hem çoraplı,hem çorapsız çokk rahat,umarım hep öyle olur,gerçekten çok önemli bir gün,gün boyu ayağımızda olacak,rahatlığı önemli..

herzaman yüksek topuklu bir ayakkabı giyebilmeyi hayal etmişimdir ama imkansız çünkü boyum uzun 165 diyeyim....anca babet giyebiliyorum

çok şık ayakkabın... güle güle kullan...

ayakkabı numaranı da ayarlaman iyi olmuş bütün gününü işkenceye çevirebilirdi yoksa...

herzaman yüksek topuklu bir ayakkabı giyebilmeyi hayal etmişimdir ama imkansız çünkü boyum uzun 165 diyeyim....anca babet giyebiliyorum

bence sen uzun degilsin de ewlenecegin kişi kısa mı desek ne ben 1,71im ilk kez bu sene sandaletlerim oldu o da moda diye trend şık şeyler aldım hep 11,13 pont stiletto hatta platform giyerim

teşekkür ederim kızlar hepinize,aslında resimdekinden daha şık rengi de modeli de ,ama resimde ancak bu kadar görünüyor...gerçekten çok da rahat oldu...

ahhh ben de biraz daha uzun olsaydım veya nişanlım kısa olsaydı da daha kısa giyseydim :)))

elizha her yerde karşıma çıkıyorsun, aa diyorum ne güzel şeyler. Bir bakıyorum Elizha'nın tabikii

elizha her yerde karşıma çıkıyorsun, aa diyorum ne güzel şeyler. Bir bakıyorum Elizha'nın tabikii

AYYYYYYYYY CANIM BENİM ÇOK TEŞEKKÜRLER,demek ki zevklerimiz çok ortak:) daha yeni şeyler ekleyeceğim ama şu sıra koşturmaktan çok zaman bulamıyorum,beni çok mutlu ettin ,her şeyin daha güzeli senin de olsun,öpüyorum kocamannnnnnnnnnopuyorumnanaktan

daylight haklı bence de öyle fazla uzunluğun yok normalsin benim de boyum 1-68 keşke daha uzun olsaydım hemen her gün de topuklu giyerim topuklu ayakkabı kadını daha zarif gösterir.
cnım ayakkabıların çok şık güle güle giy

Son düzenleme:
giydimmmmm,geçti,bitti bile o güzel anlar,çok çabuk geçiyor,2 kez giymeme rağmen doyamadım hiçbir şeyee,düğündeki her detayla çok ilgilenin,çook tadını çıkarın derimm...bir daha yaşanmıyor çünkü..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…