• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan ELİZHA nın nişan yastığı ve damat bohçası:)

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
o yastıkların boş hali de satılıyor çok uygun fiyatları da,üzerini istediğin şekilde süsleyebilirsin,benimki aceleye geldiğinden ,koca ankarada da bulamadığımdan gittigidiyordan aldım,ama çoook da beğendim:)

Canım boş hali nerde satılıyor ki. Gittigidiyordan baktım 30 tl fiyatı en az.

Canım boş hali nerde satılıyor ki. Gittigidiyordan baktım 30 tl fiyatı en az.

Canım samanpazarında çıkrıkçılar yokuşunda flan var ama hiç alıp da tek tek uğraşmaya değmez,aynı parayı zaten bulur...ve istediğin gibi olmaz,en iyisi 1 hafta falan önceden sipariş verip almak..şimdi nikah şekeri için sepet siparişi verdim yine gg den,o daha da güzel,resmini eklerim buraya..

ay ama bunlar muhteşem şeyler nişanımda mutlaka alacağım bende bundann çok saol canım paylaştığın için hiç haberim yokdu böyle şeyler olduğundan bu arada allah tamamına erdirsin inşallah

çok teşekkürler canımm,darısı başına...fikir olması için koydum zaten,beğenmene sevindimzemuszemus

Canım samanpazarında çıkrıkçılar yokuşunda flan var ama hiç alıp da tek tek uğraşmaya değmez,aynı parayı zaten bulur...ve istediğin gibi olmaz,en iyisi 1 hafta falan önceden sipariş verip almak..şimdi nikah şekeri için sepet siparişi verdim yine gg den,o daha da güzel,resmini eklerim buraya..

evet canım alcaksam bende gg dan alcam yastığı.Uğraşamam belki becerememde kaydirigubbakcemile3

Nikah şekeri sepetiniiii çok merak ediyorummm amaaaa:teytey:

almak isteyen arkadaşlara buda yeni model

TEPSI-SEKLINDE-NISAN-ALYANS-YASTIGI-GG-DE-YOK__24829551_0.jpg

Çok guzel olmuş. Diğer ilk modelide çok güzeldi. Bu da çok guzel olmuş:)

Benim nişan temmuzda olcak almayı düşünüyorumm inşallah

Son düzenleyen: Moderatör:

Canımmm merakla bekliyorum nikah şekeri sepetini, eminim süperdir resmini koy gelince nolursırnaşık şey

Ayy yastığa bayıldım ben dee çok güzelmiş canm :nazar: ben de istiyorummm opuyorumnanaktan

Back