- Konu Sahibi Elis
hayatım da gördüğüm en şişko seksüü gadunsun ne 2 kilosu 200 kilo fazlan varlaelaelaelaelae
kısım senin tedaviye ihtiyacın var:teselli:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaşlar biz kadınların ortak noktalarından biride şu kilolar.bende iki doğum yaptım.ikisindede çok kilolar aldım.sütten kesilince başladım diet yapmaya.tam bir senede ancak eski halime dönebildim.ben herşeyden yedim.ama az az.hiç bişeyden kısıtlamadım kendimi.çünki vücudun herşeye ihtiyacı var.biz kadınların yapamıcağı hiçbişey yoktur valla.isteyince herşey oluyo.kiloları verdikten sonra tabiki yine dikkat etmek lazım.yemeği biraz kaçırdınmı yine kilo almaya başlıyosun.aman dikkat edin.sınırı geçmemeye çalışın.bünye alışıyo zaten bir süre sonra az yemeye.hadi kızlar gösterin ken dinizi.bu yeni yılda incecik olun.hihoyyythihoyyyt
Elis harikasın... Bravo... EVET ARKADAŞLAR HERŞEYİN BAŞI AZİM.... HEPİNİZE SAĞLIKLI KİLO VERMELER....
Bravo seksüüüüü opuyorumnanaktan
Oncelikle tebrikler elis, nasi becerdin bunu soyle bakiyim neler yaptin ne yedin ne ictin hepsini yaz
ha bide su resmini koyda gorelim bakalim nasil zayiflamissin hic yan cizme, kafani koyma, 10 dakka sonra kaldirirsin mcx
hayatım da gördüğüm en şişko seksüü gadunsun ne 2 kilosu 200 kilo fazlan varlaelaelaelaelae
BRAVO BRAVO CNM TEBRİK EDİYORUM SENİ alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
canım tebrik ederim seni...
ben de uzun zamandır uğraşıyorum umarım başarırım...
alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis
tebrikler cnm niye kendini beğenmiş diyelim ki beğeneceksin tabi azmettin başardın öpüldün
Elis kıs ben burayı niyen görmemişem ......
aaaaa herlinkte boşuna konuşmuyomuşun kıs sexsü hatun tebrikler gülüm ......
elis bitanem tebrik edermm :)))) maşallah canım azmin süper cnkü 21 kilo hiçte azımsancak gibi değill
benim hikayemi bi kac yerde daha yazdim, sirf destek olmak icin ama korkuyorum kendini beyenmis denirmi diye.........yinede yaziyim,,eee birazda beyeniyim kendimi dime,az ugrasmadim spor aletinin ustunde,,,,,,,,,,,,,,bu kadarcik olsun....
ben hamilelikte aldigim kilolarla 80 kilo olmustum....6-7 ay kadar emzirmenin ardindan .yeter artik diyerek kollari sivadim,ve basladim az yemege,cok spora,hemen hemen 1 senede 21 kilo verdim...59 oldum.....
ve 1 senedirde kilomu koruyorum...
bu gunlere gelecegim,tartida 59 rakamini gorecegimi ruyamda gorsem inanmazdim....cunku o kadar cok basaramadigim,pes ettigim rejimlerim olduki.......ama kararli oldunmu,gerisi geliyo iananin...kendinize inanin....isteyince hersey oluyo...
hepinizin istediginiz kiloya gelmesini tum kalbimle diliyorum....a.s.
..