E
Elis
Ziyaretçi
- Konu Sahibi Elis
-
canım seni tebrik ederim
peki kilonu nasıl koruyosun yeme düzenin nasıl hala diyette gibi mi yiyison bilgilendirirsen sevinrim canm
azmin ve çok istemenin yaşattığı zaferin bu senin...
çok sevindim....
beğen tabii kendini,ne mutlu.. beğenmezsen sorun vardır zaten!
herşey sevmekle başlar,sen önce kendini sevmelisin elbette...
şahsen ben kendine hayranımmmmtüh tüh maşallahhh bizleree :)
tebrik ediyorum elis'cim
Gerçekten kocaman bir aferini hakediyorsun. Bence kendini beğenmezsen hata olur cnm,helal olsun sana. İnşallah senin gibi hikayeler bizlere örnek olurda bizde şu kilolardan kurtuluruz!!
Tebrik ederim canım seni..
İşin en güzel tarafıda halen aynı kilo da kalabilmiş olman.
Bu çok çok daha zor bir nokta...
Kendinle ne kadar gurur duysan azdır. Umarım bende burada başarı öykümü paylaşırım.
Elis ablacım seni tebrik ederim çok büyük bir azim ve başarı örneği göstermişsin Şeniz Ah ah şöyle spor yapan diyet yapan insanlara o kadar özeniyorum ki :çok üzgünüm: çünkü ben çok tembelimklava: hiç yediğime içtiğime dikkat etmem şimdilik kilolu değilim ama ilerde kilo alırsam diye çok korkuyorum bende son bir haftadır akşamları daha az yiyorum spor yapamıyorum en fazla üç gün sürüyo sıkılıyorum ama artık yediklerime dikkat edicem
Elis'im merak etme ben seninle uğraşarak o hedeflediğin kilonun altına bilem indiririm seni, sen takıl bana kaydirigubbakcemile.....
Ama sinirlenince yemek yiyenlerdensen heç bulaşmayım zararlı çıkarsın....sositososito
Tebrik ederim canım.....
25 kilo azmı yahu:)) ben 75 için döneliyorum ama durdum(( tebriklerrrrr 55 olda bitsin herseyyyy senin için :) resim koysana buraya yüzünü düzenle sil eğer rahatsız olursan ama resim koy valla bize moral oluyor bunlar...
aha iste aklima gelen basima geldi,
dedim ben biri cikip diyecek ,koy suraya resminide goreyim senin 59 kilonu.........(ne temiz kalpliyim yarabbim)
ama guzelim ben buraya resmimi koysam varya,yarina benim selami duyarsiniz kesindelikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?